torstai 30. toukokuuta 2019

Uutistenruodintaa 2019Tapaus ^ 1.

Halla-Aho teki väärin kun peruutteli, vitun tollo ! Sen kun HYÖKKÄÄT !!!
Ja nuo Persunuoret oli ihan tasan oikeassa siinä asiassa ja sen sisällössä, eikä siinä ole MITÄÄN mitä pyydellä koskaan keneltäkään anteeksi. Ainakaan siinä kuvassa ja kuvatekstissä. Ja hei; ette TE molopäät kommarit sitä PÄÄTÄ  ===> MITÄ kukin saa HALUTA ja saako sitä HALUAAN asioista tuoda JULKI !!!!
Tämä EI OLE teidän päätettävissänne, te ETTE omista elämää ja todellisuutta ettekä katuja ja julkisia tiloja, ette sitten alkuunkaan, ja itse asiassa TE kaikkein VÄHITEN !
Kerjäläiset Romaniastakin omistaa ne "legitiimimmin" kuin TE, vitun roistot ja paskapäät.

*
Tapaus ^ 2.

Seinähullut Helsinki"visiot".

NOIN ^^ tylsänpulskean visiottoman munattoman sieluttoman mauttoman kollektivistiääliön märehtimän puklauksen harmaata on kaikki nuo vitun vatipäiset "visiot" Stadista ja muistakin nevadoista.
Vittu KATTOKAA ny tota saatanan dementoitunutta potaskaa ^!!! Onko tuossa jotakin realismin häivääkään, tai jotain miä joku tai KUKAAN   ===>> OIKEASTI YLIPÄÄTÄÄN HALUAA ?!?!?


Tuo on kuin huuuuuuuuuuuuuoooono huono kopio jostakin Jutkuwuudin skifileffasta, jota tuonsuunnitellut hiiri ei ole saanut pienestä tyhmästä mielestään, ja siihen ^ se piti sylkäistä, ärsyttämään suomalaisia.
Vittu ILMALAIVA ^!!?!?! Todellako !? Laitoit sitten jumalauta ilmalaivan ihan pokkana tuonne taakse !?!? "Ikäänkuin ilmaisemaan....tällaista... niinkuin...jos ajatellaan esim.. Post-Modernisti tällätavoin että niinkuin siis..olisi sellainen eli siis tavallaan...tarkoitan kuin siis POSItiivinen versio Bleid - Rannerista..ja ..."   ja mitä vielä !?  Hei ?! Vielä mitä !? "Lentävä kalakukko" ?! Ja muuta EI-junttia ?!


Hanki PERSOONA !! Vitun muuli.

*


Tapaus ^ 3.

EU-hörhöjen Eu-harhat ja kuvitelmat ja projisoidut mielisairaat toiveet ja aggessiiviset houreet.

Kallion jopa SATA laitavasuria kommari-marihuananpolttaja mulkvisti iki ja itu -hippiä EI OLE vitun läskipäät "neljännes finuiiteista" !!! Ei alkuunkaan !!
Jos kysyisitte ihan tasan JOKAISELTA suomalaiselta, SE olisi AITO ja OIKEA TULOS, KAIKELLA muulla voitte kuten hyvin tiedättekin vitun valehtelijat ja "maailmoiden rakentelijat", pyyhkiä naamaanne eli persettä.

SUKSIKAA VITTUUN !

Ja EI ! Ei KUKAAN täyspäistä edes etäisesti muistuttava halua mitään vitun EU-armeijaa. Eikä edes AJATELLA koko vitun "EU:ta" tai "politiikkaa".

*

Tapaus ^ 4.


"Poliitikon" läskikurkku-läskipää haluaa ja AIKOO, ihan vain ilmoitusluontoinen asia siis, "nostaa menoja" ja ilmottaa vaan että "kiristäkää vyötä" ja halatkaa MaMuja yms jne. "Kyllä me itellemme boonuksia taas otetaan ja nostetaan liksojamme ! Älkää olko huolissanne ! Ei tänne Arkkaadian kurjalle vitun Mäelle nälkään näännytä!"


*
Tapaus ^ 5.

Haitallisen Hyödyttömät Ählyt.

HA HAHAHahahaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
EI mainittavaa hyötyä !! Ikäänkuin sitä joku OIKEASTI odotti. Tai joku kyllä odotti, niin umpityperiä tiedostamattomia mikroskooppisia sielunraakileita ON ihan oikeasti ja ihan yhtä valitettavasti olemassa.
Mutta ....no ^^  harvinainen asian ja totuuden myöntäminen valhemedialta.

*
Tapaus ^ 6.

Jokerit.

Hemmetin hyvä juttu ! Hienoa.
Nyt vain otatte ne POIS sieltä VITUN Ryssältä vielä niin "a-vot". Joka siis on ryssää valitettavasti.


*


Tapaus ^ 7.

Ai VAAIIIN 1909 prosenttiseen kasvuun !?!? Thah ! ...
..
Mutta että jukolauta ! WAU.  ..........perus JUNTTIUTTA parhaimmillaan, halveksittavaa PINTASILAUSTA ja "kasvojenmenetyksen pelkoa".
Halutaan vain NÄYTTÄÄ julkisivun kautta että "kaikki toimii ja homma pelaa ja allest klar" vaikka kaikki on ihan päin honkia ja Helvettiä ja aivan kammottavalla retuperällä. Kuten se aina on.
Vitun apinat.
Se johtuu TEISTÄ !
Ei tämä ole mikään mysteeri !


*

VAROITUS !!  SISÄLTÄÄ POIKKEAVAA(!!) HUIPPUTYPERYYTTÄ !!
Tapaus ^ 8.

Typerin Kommentti Ehkä Ikinä.

Tuo veti jo hiljasex.

Projisointikaan ei enää riitä. Tuohon ei voi kyllä sanoa enäää MITÄÄN.
Tyhmyys on tuossa idiootissa vahvana !

Mennään vain eteenpiän.

*
Tapaus ^ 9.

Tyhmin Ihmisapina Ehkä Koskaan.

.......en kyllä voi tuohonkaan enää sanoa mitään.
(Toki voi lisätä että ompahan aivan yhtä vitun vastenmielisen masentavan RUMA kusipäinen pallilärvä, kuin on vajaamielisen tyhmäkin).


Jatketaan.


*

Tapaus ^ 10.

Halusin vain tallentaa todisteeksi Huhta Laten saamia suuuuuria plus-pisteitä siitä kun se sanoi jotain mikä sai sen vitun naurettavan hyödyttömän iljettävän nörtin läskipallon Heinäluomen parahtamaan siihen idioottiin itkunsekaiseen turhautuneeseen älykääpiön mulkvistin tukahduttavan ärsyttävään ääliökommenttiin siinä jossain vitun "paneelissa".
Vitun läski idiootti.

*
Tapaus ^ 11.

Ja oijoijoijoiJOIjoijoi !! Kyllä sitä nyt niiiiiiiiiiiiiiin madellaan ! Niiiiiiin madellaan! Vitun mankuvat alentuvat kusipäät MULKUT !

HAISTAKAA PERSE ! Vitun nyrjähtäneet Satanistit kusiaiset.

P.s REALISTINEN ja rehellinen lausahdus olisi; "Halla-Aho on ärsyttävän ruma!".


*


Tapaus ^12.

En usko että tuon kirjoittaja käsittää "taskubilixen" merkityksen !
HAHAha hahahaaaaaaaaaaaaaaaa.
Tässä kaikki.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti