tiistai 7. toukokuuta 2019

Alkuapinat Häkissä

Tai Neekerit Eläintarhassa.ÄLKÄÄ väittäkö että tuo ^ on jotenkin EPÄluonnollisen kuuloinen juttu ja idea !
Vitun tekopyhät nynnyt mulkut !!

Ja hei, ikäänkuin nekrut keskenään tekisi toisilleen ja itselleen jotain tuota PAREMPAA !! Ja mitä vitun horinaa tuo nyyhkytys ja pateettinen dramatisaatio on olevinaan että "emot pakotetiin imettämään poikasiaan.." blääblääblää ?! Ai miin, vittu ikäänkuin nekrut ja KAIKKI MUUTKIN(!!!) ffs, ei tekisi niin joka tapauksessa ja koko ajan ja kaikkialla !!!

Vittu HERÄTKÄÄ nyt jo saatanan käpyaivot imbesillit !!! Me EMME ELÄ, onneksi, missään vitun Viktoriaanisessa Englannissa tai Amerikassa,   ja jonka taustaa vasten KAIKKEA tuota mankumista "Rasismista™" PITÄÄ(!) AINA(!) MUISTAA(!) ajatella ja "peilata". Vitun tollot; tuo kaikki on AINA ===> OMAN AIKANSA ilmiö, ja EI sovellettavissa Tähän ja Nyt.

Mutta koska tyhmä ei tajua vaikka kuinka yrität selventää ja selittää ja opettaa ja avata ja muille ei tarvi selittää, en nyt jankuta pidempään. Mutta että tuossa ^ ei ole mitän outoa eikä ainakaan minulle mitään ongelmallistakaan.


Ja kyttien se "työ"hän ON nimenomaan juuri TUOTA ^ !! "Vangita"  ihmisiä ja katumutantteja häkkeihin, mutta SIITÄ te ette nosta IKINÄ  MITÄÄN  meteliä !
Vaikka SE on se josta ehkä KANNATTAISI jo vähän metelöidäkin.


Sitäpaitsi: jos esim Korkeasaaressa tjns, Ähtärissä kenties(?), olisi Neekerinäyttely, niin kyllä minä ainakin taitaisin mennä sen katsomaan. Kunhan liput ei ole mitään kiskurihintaisia, eli Sekoomuksen psykopaattikusipäiden / jutkujen junailemia hintoja.

Tosin käyhän nykynuoriso sangen useinkin Neekerinäyttelyissä käsittääkseni, muttei niitä vain KUTSUTA sillä nimellä.

Eniwei.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti