maanantai 13. toukokuuta 2019

Suomi ja Ilmasto

Jumalauta SAATANAN ROTAT !! TAAS !
Vittu.
Eli ^^  Suomi vain HYÖTYY siitä JOS "ilmasto muuttuu" joksikin, eritoten lämpimäksi, ja sillä ei ole MITÄÄN vitun VÄLIÄ vaikka se käristäisi KAIKKI MUUT hengiltä. Mitä sitten ? Tarvitsetko SINÄ niitä johonkin ?

Ja ^ toisekseen,   mitä tuohon enää sanoa.  Jos pitäisi vasureita edes yhtä tietoisina kuin jotain vitun lahnaa, kysyisin että "KUINKA tyhmäksi NYT tunnet itsesi?" mutten kysy.
Aatellaan vaan hiljaa ittekseen kuinka vitun emätyhmiä mega-aivottomia totaalitolloja moukkia kusipäitä pohjasakan paskarakkoja ne ON.
Vitun idiootit.  Niitä on viety kuin litran mittaa, viety kahville ja ihan 6-0. Höynäytetty ja jymäytetty.
Muttei se ole mikään syy niitä SÄÄLIÄ tai myötätuntea tai antaa mitään niille anteeksi, kaikki tuo on vain vuosikymmenestä toiseen vaihteleva TEKOSYY heille olla pahoja ja kostaa ja olla mahdollisimman iljettävän ärsyttävän ilkeitä ja saada valtaa ja polkea kaikki minkään väärti  pohjamutaan ja ilkkua paskaisesti päälle. SE <=== on niiden SE -AINOA!!!- Oikea Tavoite.


KAIKKI tuo on pelkkää teatteria ja idioottien kiihdytystä ja kuohuttamista ja piiskaamista aina vain kahjommaksi ali-tolloksi. Kaikki pelkkää tyhmää paskaa, suuntaan ja toiseen.

Minä tulin tuossa eilen sellaiseen päätökseen että "kaikki jotka ´on huolissaan ilmastonmuutoksesta´ tulisi ampua"  tai jotenkin muutoin tappaa / murhata, ja se on Se Oikea "mielipide". Minä olen AINA oikeassa, jopa ollessani jokseenkin väärässä, sellaista se vain ON.
Tämä ei ole mikään vitsi, jottei se jäisi epäselväksi.
Kun taasen ne jotka ovat väärässä, ovat AINA ja KAIKESSA ja kokoajan ja loputtomasti väärässä. Näin tämä vain ON.
Binäärisen yksinkertaista.Tästä kaikesta jää AINA käteen YKSI ja SAMA lopputulema, ja koska sitä ei kuitenkaan KUKAAN muukaan saisi muotoiltua näin yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi, minä muotoilen sen.

- SE että "vasurit" ja muut vitun "aktiiviset" (kusipäät häiriköt / Levottomat) ei välitä kilin vittua MISTÄÄN tekemästään tuhosta, keskittyessään johonkin yhdentekevään abstraktiin "Suureen Kertomukseen", he tallovat kaiken ja kenet vain, vauhkoontuneena tyhmänä yksinkertaisten kailottajien imbesillinä massana ja tuhoavat aivan lukemattomia elämiä ja olentoja aivan lukemattomilla tukahduttavilla eri tavoilla. VAIN koska ===> EIVÄT osaa keskittyä. Tai olla paikallaan, ja myös hiljaa jne. Ja vain tarkkailla.
Tuollaisia aivottomia nyrkeilläänkäveleviä apinaihmisiä kaikenlaiset häikäilemättömät opportunistiset Pirut käyttävät hyväkseen siinä missä ryssät sitä silitettävää valasta.
Elukka parka.

Tuossa ^ on "kupletin" koko juoni.
Sama juttu Oulun raiskausten takia. Ai miin...sitä LUULISI, eikö(?), että jooooooku KUSIPÄÄ helsingissäkin edes väääähän noteeraisi ja korviaan lotkauttaisi, KUN HEIDÄN "ideologiansa" ON. JO. JOHTANUT. tuolaisiin lopputulemiin ja paaaaaaaljon muuhun Aivan Täysin Turhaan Kärsimykseen, ja sitä LUUUUUUUULISI että he MUUTTAISIVAT mieltään ja katuisivat ja häpeäisivät ja peruisivat ÄKKIÄ ja kiireessä KAIKEN !! Eikö ?
Mutta näin EI käy, sillä he ovat jo Uskonsa Sokaisemia, ja yksinkertaisesti vain ihan liian matalamielisiä ja tyhmiä ymmärtääkseen mistään mitään. Ja kuten joku joskus sanoikin "ihminen aina välillä kompastuu Totuuteen, mutta nousee sitten taas ylös ja jatkaa matkaansa". Ja KETÄÄN tuo ei paremmin kuvaa kuin koko VITUN "vasemmistoa" !


Paitti ehkä jutkuja.
Molemmat on Teflonia totuudelle, ja ERITOTEN itsestään.Mutta Onnea Suomi JOS "ilmasto" todella "Lämpiää" !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti