perjantai 31. toukokuuta 2019

2019 Posse Finaali

En nähnyt ihan alusta mutta siitä kun sinne tuli se tsatsi..catshi...shatshit ...catshit ? Se, ja Jukka.  Ihan jees, onhan se nätti kyllä kieltämättä. Siis se katsi !! EI Jukka !

Viivi oli ihan hyvännäköinen tyylikäs ja söötti yms.
Hienoja moderneja kledjuja ylipäätään.

Pikku-Mulkvistikin siellä jostain syystä valitettavasti oli, ehkei mitään tähdellistä vain saatu sinne, esim joku siivooja siitä käytävältä tjns ? "Hei ...tulisko kukaan yleisöstä meijjän vieraax?!"
"....ai ei vai ?...jaa...no... .soita Pikku-Geelle" *sanoi H.P Jarpille kulisseissa - yleisön kieltäydyttyä kunniasta*


No mutta se nulkki siinä nyt kumminkin kävi lillumassa, laitoin siksi aikaa äänen pois.

Sitten Kallen kanssa se pelasi sitä ihan viihdyttävää peliä missä heittelevät palloa seinään ja syövät / juovat sitä potaskaa. Juuri kukaan ei ymmärrä HEITTÄÄ sitä palloa vaan vain laiskasti alhaalta ylös päin, eli väärinpäin, väääähän heittävät sen sinne päin.

Sitten oli se Valehtelijoitten Kerho...mjääh... ihan tyhmä se kyllä on.
Samoin kuin se vitun sätkyakka jossa oli nyt Chi-Su, joka on näemmä hämmentävän lyhyt ja pieni pätkä, näyttäen paitsi sellaiselta rumalta modernilta kaupunkimimosalta vittupäältä perusvasurilta ituhipiltä lesbolta mulkvistilta, mutta myös Yodalta.

Sitten oli ....joku ...niin se tyhmä vaahtoliukujuttu ja joku vitun NEEKERI !!
Haistakaa vittu !


Sitten siinä oliiii....mmmm..... hmh ?!? No mitä siinä nyt oli sitten ?...Yritän muistaa jotain... jaa no niin, no, oli siinä se joku vitun tyhmä ja yhtä tyhmänniminen "motopotti" - jossa joku SUPERläski kaskelotti ja joku turvenuija jostakin junttilasta, ja jossa se vitun idiootti-mimosa "mansikka" (vitun ÄÄLIÖ saatana!) huijasi !! Joten oli ihan oikein että se joukkio hävisi lopulta.

SITTEN !!......sitten oli joku umpitylsä ja turha ja tyhmä "kattokaa miltä noi näyttää juostessaan! thaa-haa-haa" juttu. Mitä VITTUA ?!?
KUINKA ideaköyhää väkeä te oikein OLETTE ?!?! Mai Kaad !

Sitten oli niinkin kekseliästä jotain kuin se JAUHOPYSSY tai TYKKI tai kanuuna tai mikä se nyt onkin !! WAAAAHAHAHAHAAUAAUUUAUUUUUUUUUUUUUU !!!


...eniwei.

Sitten olikin jo aika laittaa tuo vitun huippu ja megalomaaninen ja mahtava ja ihmeellinen ja kekseliäs Hurlumhei ja Extravaganza ja Hula-Baloo pakettiin illan Musaakkivieraan kera !! Joka teki niin pahaa että katsoin ihan muutamia sekunteja, välillä äänet pois ja sitten oli jo pakko katsoa pois eli laittaa telkka säppiin.
Se myötähävetti kyllä RAJUSTI se papparaisdorkien pändi !! HAHAhaa...huijui ..vittu, se oli muuten PAHEMPAA vielä kuin räppi !!!! Jumalauta !! Minä todella näköjään kirjoitin noin !!
Se oli PAHEMPAA(!!!)  kuin   räppi !!
Siinä ne ajastaanjääneet dinosaurukset ja troglodyytit  näytti mielestään kovinkin khuulilta ja freeshiltä ja hönki sillätavoin kuin "goottirokkarin" kuuluu, sellaisella vähän mysteerisellä...omituisella..väsyneen kännisellä.... pimeällä äänellä ja pyöri nahkavermeissään kuin pieru(t) nahkahousuissa - hahahaa, ja rummuissa soittamista näytteli se VITUN Jussi-47 tjns.

En tiä, ehkä ne soitti jotenkin oikeesti tai jotain ?...Ainakin Tähkä LAULO ihan oikeesti, mutten tiedä sitten..... mistä se ääni kuuluu kun mikään ei ole missään kiinni jne.
Aattelin esin että "no, ainakaan tämä EI ole sentään mitään vitun räppiä!"... mutta sitten tulin toisiin aatoksiin, ja nyt jälkeenpäin huomaan lähes toivovani että "voi kun se olisi ollut edes jotain räppii !" (Räppii, ilman äätä lopussa ! Huomatkaa !)

Ja siinä se !! SE oli jumalauta sitten siinä !!
Olipahan yksi mitätön valju vitun lässähdys !!! Härrekyyd.

FINAALIJAKSO eikä MITÄÄN elämän henkeä tms. Vanhustenkodista saisi mielestäni irti stydimpää energiaa ja kamaa kuin mitä tuo oli.

LOPETTAKAA tuo helvetin hölmö ohjelma jo vain, tai keksikää JÄRISYTTÄVÄN paljon PAREMPAA sisältöä !!! Sellaista mikä viihdyttäisi jo YLI 10 vuotiaitakin.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti