lauantai 18. toukokuuta 2019

Huhtasaari vs Idiootit loiset

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006108890.html

Vittu tuo Heinäluoman paskaplösö on sitten yksi vitun vastenmielinen yläasteen nörttiläskiheittopussipaskakasa ! Ja tuo VITUN "hautala" tai mikä lie tuo kahvinvärisen suun omaava ruma persereikä onkin.....jumalauta jos sitä haluaisi nopeammin lyödä jonkun yhdellä iskulla kuoliaaksi nin se olisi Peilfakfeis tai moni muukin "poliitikko".

HUOMATKAA kuinka tuo Heinäaivon älykääpiömäinen nuhjuinen lapsellinen melodramaattinen loukkaantuva-uhriutuva mäntin nynnyn loisen ääniäkalasteleva itkuvirsi möläytys oli OIKEASTI Freudilainen Lipsahdus. Se TIETÄÄ kyllä että edustaa ITSE ÄÄÄÄÄÄRIHAITALLISTA "puoluetta", mutta projisoi sen Perussuomalaisiin. Vitun kuvottavaa ja oksettavaa ja ennen mitään muuta ===> ÄRSYTTÄVÄÄ  Saatanan Paskaa.

Vittu että KEHTAATTE jumalauta saatanan tihrusilmäiset pikkusieluiset tietämättömät LOISET !!! Vittu TE ELÄTTE TOISTEN (itseänne parempien) TYÖSTÄ JA RAHOILLA KOKO VITUN KURJAN JA TURHAN ELÄMÄNNE SAATANAN BYROKRAATIT JA MUUT HÄIKÄILEMÄTTÖMÄT ALHAISET LOISET / SYÖTTILÄÄT !!!! TEILLÄ EI OLE MINKÄÄNLAISTA VARAA SÖLKÖTTÄÄ MISTÄÄN MITÄÄN, KOSKAAN !!!!
Jumalauta SUU KIINNI ja kantakaa ITSE OMA  PAINONNE saatanan vätykset vitut !


* * * * *

Kai te näette jo Tavalliset Työssäkäyvät Lainkuuliaiset Pulliais-Kuhnurikansalaisetkin, ettei ole enää MITÄÄN järjen hiventäkään ylläpitää mitään vitun "hallitus / byrokratiaa" ja kyttiä ja "lakeja" yms MUINAISTA kontrollisaastaa ja Satanismia ?
Sanokaa minulle että te YMMÄRRÄTTE kyllä, te snaijaatte  asian mutta ette vain tiedä mitä ihan tarkalleenottaen TEHDÄ sille, juuri TÄSSÄ ja NYT !!!!
Sanokaa että te kyllä NÄETTE asian, te näette että raahaatte aivan järjen ja sielun ja tunteen ja kaiken muunkin minkään arvoisen -vastaista, myös siis Totuuden ja Vapauden ja kaiken kallisarvoisen,  niin nin kaiken tuon ja enemmän vastaista parvea Turhia Syöjiä. Jotka vieläpä haluavat määrätä ja komentaa sinua kuin jotain vitun holhottavaa idioottia joka ei osaa itse sitoa kengännauhojaan kuin vasurit, tai pyyhkiä persettään jne. Kai te nyt käsitätte ettei ole MITÄÄN syytä elää enää noin !??!?!?!
Jurakaudellakin tuo oli Satanismia ja "illuminismia" ja muuta juutalais-vapaamuurarillista Saastaa ja RIKOLLISTA jos tuota sanaa haluatte käyttää, mutta NYT ?!?!?!? NYT.......minullakaan ei ole enää sanoja sille mitä tuo on.
Kai se on yksinkertaisesti niin että tuo on "sotaa". Sitä se on. Se on SOTAA.

Toki Oscar Wildehän sanoi että tuo on "heikkojen tyranniaa vahvojen yli, ja se on ainut tyrannian muoto mikä kestää".... mutta MINÄ en ainkaan suostu kuulemaan moista. Minä sanon että jos se kerran niin kestää, niin se kestää kyllä myös pieniä koettelemuksia ja testaus-ajanjaksoja ja muunteluita ja "suhdannevääristymiä" ja mitä näitä nyt on.

Eiköhän pistetä koetukselle ? HETI paikalla olen mukana.
Rikkaat olisi se minkä tulisi tämä järjestää, muttei yksikään meistä Pyhimyksistä ole RIKAS; sillä silloinha asiat MUUTTUISIVAT HETI ! Ja RADIKAALISTI. Mutta luojan kusipää ei SUO sitä, koska....se sen joku vitun Suunnitelma.
Epäoikeudenmukaisuutta tarvisi näemmä kärsiä ad nauseam ja absurdum ja infinitum ja aaaiiina vain ja uudestaan ja samoin tavoin ja samoin naamoin ja näyttelijöin ja roolein.
Ettekö te muut jukolauta ikinä vain yksinkertaisetsi KYLLÄSTY tähän samaan Saatanan Potaskaan !?


HALUATTEKO te TODELLA elättää tuota VASTENMIELISTÄ rumaa rumaa rumaa munapäistä pallinaamaista mutanttirikollisten järjestäytynyttä kuppausjoukkoa nimeltä "byrokratia / virkamiehet ja ämmät / hallituspoliitikot" ?!?!?!?!?
Vaaaii... haluaisitteko niiden kärsivän INTENSIIVISESTI, nyt ja HETI, ja lopulllisesti ja sitten katoavan ?!


MINÄ HALUAN. Tuon jälkimmäisen, niiden kärsivän ja kuolevan siis, ja palavan Helvetissä niin pitkään että jo Pirukin alkaa sääliä ja olla ninq että "hei ?...shamoon...eiks tää ny jo rii.."
"EI!"  "lisää pökköä pesään vaan!"
Kun tuotakin ptäkää mikä tuoss jutussa on videopätkänä, katsoo, siitä näkee ja kuulee jo HETI, ainakin minä, miten muinaisen tunkkainen juttu KAIKKI on "politiikka" yms rumien Saatanallisten ilkiöämmien yninä.
Sekin joku vitun munahuulinen ruma ryssäläinen merimakkaraämmä siinä laitaoikelalla Laten vieressä, kai se se oli, kun mankui kuin joku vitun VAUVA(!!) siinä että "jaa...ai ...ai jaa.. onks siis sitten, nin, onks vanhuxetki vaan bwääÄÄÄÄÄ rasite ?!?!" jonka jälkeen vajosi pelkäksi läntiksi tyhmiä kyyneleitä ja hikeä ja tahmeaa rumaa läskiä.

Vittu sitähän Late just sano "vanhukset...ne turhia ! Heitetään ne roskiin!" - ihan oikein te taas kuulitte ja snaijasitte.

VITTU mitä VAUVOJA !! Tosin tuo on vain vertaus, vauva on PAAAAALJON järkevämpi ja säkenöivän älykäs, noihin paatuneisiin loisiin verrattuna. Siinä muuten HYVÄ vitun kuvaus "poliitikoista" !!! Herran tähden !! "Paatuneet Loiset" !!! Aivan loistava, ja keksin sen tässä juuri kirjoittaessani.

Ei jumalauta...ei kyllä jumalauta: VITTU MITÄ VAUVOJA !! Hahaha...sissus saatana, minua ainakin HÄVETTÄISI ihan totaalisen vitusti sanoa MITÄÄN tuonne päinkään !!!! Tosin en SANOISIKAAN mitään tuollaista ikinä ja ikipäivänä, mutta kuitenkin, hävettäisi kuin ne Puuttinin kaljun paviaanin lätkämaalit. Juuri noin noloja nuo hyödyttömät rumat idiootit ON, jotka AINA valitaan joka ikisen "maan johtoon", jollaisia siis "maat" ilmeisesti (teidän mielestänne vitun junttiheteropulliaiset) tarvitsevat. Jostakin tuntemattomasta syystä jota minun ja sinunkaan kyllä, ei haluttaisi tarkemmin ajattelevan, kuten YHTÄÄN MITÄÄN muutakaan.
Mutta minun ja sinun ERONA on etten ole tuollainen halveksuttava löysä vetelä Perkeleen paskaläjä ja kusipää ja pelkuri ja mene ja alistu, vaan käyn päälle kahta kauheammin.
Teistä ei olisi mutta minusta OLISI ==> "Shaumaniksi".  Ja TÄMÄN TAKIA te olette ihan oikeasti ja totisesti tuleva AINA ja muuttumatta olemaan orjina ja komennettavina kuhnuri-työorjina ja alistettuina c-luokan "kansalaisina" ja vankeina "omassa maassanne". Teissä ei ole tarpeeksi minkäänlaista pulssia ja ELÄMÄÄ sisällänne, älyä ja Thumosta eli "sisua". MINUSSA ON, mutta teissä EI.

Ja MINÄ ? Minä en katselisi kirjaimellisesti YHTÄ - AINOAA - TUNTIA minkäänlaista "julkista virkailijaa / julkisenpuolen ´työntekijää´" tai mitään vitun kyttien sadisti-idiootti-sosipaatteja tai muuta vastaavaa Pirunsontaa OMASSA MAASSANI.
Toki ne sinne kyllä YRITTÄISI soluttautua ja verkostoitua ja änkeä, kaikki menestyvä vetää niitä puoleensa kuin valo koita ja paska kärpäsiä ja "poliitkoita", mutta minä suhtautuisin niihin kuten pelien ja elokuvien hahmot "zombeihin" - taistelussaan elämästä ja kuolemasta.

Lauma ☭ muusiksi vain.Kuten Jukka Hankamäkikin, ja ehkä jokainen jolla on enemmän sielunelämää kuin heinäsirkalla, olen minä unelmoinut suurimman osan elämääni ihan OIKEASTI ikiomasta maasta, tai vähintään sellaisesta omasta Vatikaani / Luxembug -maisesta alueesta Suomlannin rajojen sisällä.
Ja MINÄ valitsisin sen kaikki asukkaat, enemmän tai vähemmän, minä kyllä JAKSAN, no problem, ruotia niitä. Ja minä NÄEN, minua ei VOI pettää, minä näen kaikesta suoraan läpi. Eritoten jos olen sen jonkin kanssa samassa fyysisessä tilassa.

Siellä EI ämmät sanelisi eikä niitä tarvisi siellä kyllä olla olenkaan, niitä voi mennä sellaista himoavat hässimään sinne rajojeni ULKOpuolelle jos pakko on. Eikä siellä liioin sanelisi kukaan muukaan, siellä voisi vain kertakaikkiaan ......toteutua.

Jotkut tuottaisi / viljelisi ruokaa, jotkut tekisi sitä ihmisten syötäväksi versioksi, jotkut tekisi muinaisen Kreikkalais-Roomalaisen maailman tasoisia komeita veistoksia & patsaita, jotkut teknologiaa ja jotkut kledjuja jne, kaikki sulassa harmoonisessa sovussa, ja jos joku häirikkö ilmenee, se lentää vain HETI yhdestä kusipäisyydestä takaisin keskinkertaisten punaiseen massaan  tänne johonkin "Yleispopulaation" sekaan. Isolle reservaatille.


Vaikkei se Timo Vittumainen usko "Anarkistisen Järjestelmän" ikinä toimivan, minä TIEDÄN sen toimivan, minä TULEN sellaisesta ulottuvuudesta tähän vitun LIHAAN missä se toimii paremmin kuin junan vessa.
Se vain on kiinni sitä elävien SIELUJEN kehitystasosta, ja TE ?!?! Teidän tasonne on ihan käsittämätön minulle, se on aivan pöyristyttävän alhainen. Se on jotain niin tietämätöntä ja alkeellista ja oppimatonta ja opetuskelvotonta ja epä-hienovaraista ja epä-älyllistä ja älykääpiömäistä ja elukkamaista ja raukkamaista ja ahnetta ja Saatanallisen Satanistista ja pyyteellistä ja säälittävää ja kauhistuttavaa ja petomaisen ilkeää ja saalistavaa jne etten olisi uskonut tällaisen planeetan / sfäärin / lajin olemassaoloon jollen olisi itse JOUTUNUT syystä tai toisesta teitä näkemään ja vielä valitettavammin ===> KOKEMAAN.

Haistakaa vittu ja kuolkaa !
Ja MINÄ sanon näin !! AATELKAA joskus jumalauta vittu SITÄ !Sitä paitsi on totaalinen oxymorooni (ristiriitainen käsite) Anarkistinen Järjestelmä.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti