tiistai 7. toukokuuta 2019

Ihanne Kännykkä

https://www.youtube.com/watch?v=Ymb1UI_AOZc

Tuo ^ koskee netin ym turvallisuutta, ja voi sen tähänkin kylkeen katsoa, se minut sai muistamaan tämänkin aiheen ja laatimaan tämän jutun.

Eli olen jo kauan halunnut sanoa teille Nokiat ym, että miksei kukaan teistä osaa enää tehdä YHTÄKÄÄN oikeasti khuulia ja mielenkiintoista ja hienoa ja sellaista oikeasti silti todella pätevääkin, kännykkää !?!?

Ne on nykyään KAIKKI niin. vitun. tylsän. platkun haaleita toistensa kopioiden mitättömiä kopioita, että yhtä hyvin voisitte vain pyytää(!) ihmisapinoita käyttämään gps-jäljitin jalkapantaa ja puhumaan itsekseen.

Niistä on hävinnyt LUOVUUS kuten kaikkialta muualtakin, ihan TÄYSIN ! Ja kaikki sielu ja kekseliäisyys; SE on munatonta ja visiotonta jne.

Sen kun luotatte siihen että kyllä sitä oikeasti HALUTTAISIIN sellainen kännykkä jossa on vain nämä ===> LOISTAVA kamera, niin samaa tasoa digijärkkärin kanssa kuin mahdollista, eli paskankin väärti kamera - tyylikäs ja realistisen kestävä fyysinen olemus ja ulkomuoto, täydellinen näyttö (joissa näemmä Samsung on ylivertainen johtaja tälläerää jostain vitun syystä !?!?) ja tarpeeksi tilaa. KAIKKI MUU on toissijaista ! K A I K K I !
Kaikki ne perustoiminnot tietenkin tulee olla, ja niidenkin tulee sujua täydellisesti, ja sitten tuon lisäksi TURVALLISUUS !! Johon HELPOIN tapa lienisi taaskin; oma käyttöjärjestelmä.

Muttei teistä siihen ole, tiedänhän minä nyt sen. Mutta Nokia Nokiasta OLI ! Mutta ....no....  ...jaa. Se meni sitten.


Jos tyyliä haluaa vähän hakea, niin se Samsungin Galaxy Active joltain 2013-14 vuodeltako se oli(?), se maastonvärinen, se oli aika lähelle ihanteellisen näköistä kännykkää, muttei sitä koskaan tullut tänne. Petyin suuresti ! Silllä halusin sen ja olisin hommannut sen ja odotin sitä, muttei sitä ikinä sitten tullut. Koska "eihän nyt SELLAISTA kukaan halua!"  ....
Jaa ja katsoin, se oli Galaxy S5:n aktiivi versio. SE !! Ottakaa ny jumalauta SIITÄ mallia perkeleen typerykset mäntit ja UNOHTKAA  KAIKKI(!) aplen typerät vitun supernaurettavat tumpelot idiootit kikkailut ja muut vitun naurettavuudet ja ärsyttävyydet ja "sen pitää olla ohut kuin A4:N paperin!" hevosenpaskavaatimukset !! Ja tehkää vittu Y K S I (!!!) ainoa KUNNON PUHELIN !
Vittuako niitä pitää perkele olla 10 eri mallia ? Joka saatanan apinakansalle ja rodulle ja niiden joka tulotasolle ja joka oksan joka haaralle, vittu VITUT niistä VITUN APINOISTA !! Te ETTE TEE niitä NIILLE !!
Muistakaa  "prioriteettinne" perkeleen rotupetturit muulit.
Tai jos niin Intian paskatunkiosta tykkäätte niin hei; menkää sinne!! Muuttakaa sinne. Tai Kiinaan.
Vitun ääliömulkut.


Haistakaa Vittu !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti