keskiviikko 29. toukokuuta 2019

"Dokventures" ja Oulu

Tsiigasin tuonkin yht´äkkiä kun näin sellaisen tulevan. En katsonut kokonaan mutta melko pitkälti.
Ensinnäkin se itse dokumentti...mikä se nyt oli.... ...mikä helvetti sen nimi nyt oli !?....AAaaaa ! Niin; Seinäjoen Arabikevät ! Se se taisi olla. Niin nin siitä....aikamoinen sotku, se tilanne. Ota siitä nyt jotain selvää.
Yhtä paskamainen juttu eittämättä kaikille,  varmaankin erityisesti sille VoK-johtajalle, joka oli joku sangen nuori sälli.  Melko epätoivoinen tilanne.

Ählyjäkin säälin sikäli että joutuvat moisen primitiivisen junttilan sekaan ja keskelle kuin joku VITUN "Seinäjoki" !! Hyi Kristus perkele !Mutta se jälkipuoliskon keskustelu oli ihan yllättävän HYVÄ !
Tykkään siitä Rikun ja Tunnan studion ulkonäöstä ja olemuksesta, siellä oli uskaliaasti hakaristikin ! Hienoa. Tykkään, mutta itse tekisin sen siltikin erilailla, tuossa on vähän tuollainen tunkkainen ja ryssäisä tunnelma jne, mutta muuten kyllä jos maailmassa(ni) olisi vielä jäljellä ja olemassa tunnelma, olisi tuo eittämättä oikein hieno ja tunnelmallinen studio. Tyylikästä kyllä.
Ja siedin jopa sen Nerginkin sölköttämistä ihan hyvin, vaikka se näyttää yhdistelmältä vanhaa kumistatehtyä naista - nuorta tyttöä - ja jotakin kalahirviötä, mutta ihan siedin sen.
Ei tuossa mitään uutta sinänsä, mutta kuten ne SoMe-kommentit jotkut sanoi; vihdoin edes JOTAKIN "keskustelua aiheesta" ilman jatkuvaa hyökkimistä suuntaan tai toiseen !
Noin helppoa se olisi finuiitit !! NOIN helppoa !!
Samoi tykkäsin, hahahaaa, siitä että Rikun nimen alla oli se "Vajakki" teksti !! HAHaa, se oli loistavaa, taaskin; NOIN HELPPOA se olisi ollut KOOOOOKO jäykkäniskaisen umpitosikko HISTORIANNE ajan !! Vääääähän jo jotain leikkisyyttä ja itse-ritiikkiä yms ! Tehän edistytte jo alkeellisimpien neekerten tasolle !
Nais nais !

Siinä itse dokkarissa muuten ! Siinä oli yksi näky jota en olisi ihan äkkiä uskonut koskaan ikinä näkeväni; suomalaiset uusnatsi-skinhed-rasisti tyyppiset öyhöt ikäänkuin PUOLUSTI  omalla lavallaan lippujensa seassa puhettapitävää NEEKERINAISTA !! HAHAHAa...WAU !!
Vieläpä ikäänkuin siltä Fasistiselta Vasemmistolta siellä lippuineen nekin, lippuineen joita käyttivät jo siellä kuuluisassa 1930-luvun Saksassa, ja ihan samoin sabotöörisin ja pahoin ja ilkein aikein.

Se joku vieras mikä siinä oli, se joku musulmaani tjns ...se vähän tökkäsi minullekin kun se sanoi että tottakai hänkin on suomalainen......mmm..... niiiiiiiii....iiiiiinn... tai ...nooo ...emmänytiä.... ..
....kyllä kai niin.....


Mutta ihan jees ohlemma. Ei niin paha kuin voisi luulla.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti