tiistai 7. toukokuuta 2019

1 juttu "politiikasta"

https://intrigoori.blogspot.com/2019/05/onko-arvopohja-perse.html


Tuon ^ takia muistankin nyt tämänkin sanoa. Eli JOS tuo loisiminen ja toisten elämän anastaminen omaksi "työvoimakseen" eli "politiikka" välittäisi kilin vittuakaan "kansasta" (jolta OTTAA oman "palkkansa" ja kaikki etunsa ja joita surutta polkee ja käyttää silti orjina) niin nin jos niitä kiinnostaisi  jokin niinkin kuvitteellinen ja suurpiirteinen ja abstrakti asia kuin "Suomen etu" - niin eikö sitä ihan LUULISI että....mm... sitä ei tarvitsisi olla eikä missään vitun nimessä pitäisikään olla, muuta kuin YKSI ainoa "puolue" ??!?!
Joten... MIKSI niitä on MONTA ?!?!  Eikö SE nyt jo saatana KERRO teillle tolloille jotain ja ihan kaiken ?! Siellä ollaan ajamassa sen OMAN "viiteryhmän" EUTA, kuin lätkässä ja futiksessa, EI sen ITSE LAJIN sinänsä !!  Joka olisi siis nyt "Suomlannin Yleinen Etu".

MUUUuuuuuuuun muassa TUON takia tuollaisesta kusipäisestä loisimisesta ei IKINÄ ==> TULE MITÄÄN !!! Muuta kuin haittaa. Ja jos jotain pitää PÄÄTTÄÄ.....miksei sitä PÄÄTETÄ HETI ?!?! Ja siinä täsmällisessä neliömetrin kokoisessa paikassa jota se päätös KOSKEE ?!?!
Siksi ettei kytät ja "poliitikot" ja muut hyttysen lailla ihmistä piinaavat iljettävät rikolliset paskapäät roistot anna toisten elää ja olla rauhassa. SIKSI. Tämäkin on hyvin yksinkertaista.
Ne ilmestyy VÄÄJÄÄMÄTTÄ, eritoten kaikkialle missä on tarpeeksi aktiivisia ja aikaansaavia ....miten sen nyt nätisti sanoisi... Työntekijöitä. SE on nätti käsite ! Hahaa "työn  tekijä" ....joka joka Tekee Työtä !
Notta Herrain ja Rouvain eritoten, ei tarttis.

Ne sitten vain pyytämättä ja kysymättä KENELTÄKÄÄN lupaa tms, ASETTUU siihen "hallinnoimaan asioita" kuin neekerin paskapäät ja muslimin apinat Suomlannin rajojen sisäpuolelle ja luultavasti myös Helsingin / Pääkaupunkiseudun.

Mikseivät vain samantien laske paljasta persettään kun Työntekijä esim nukkuu tai korisee kännisessä horkassa maassa, niin nin mikseivät vain laske inhottavaa näppyläistä kuivaa kankkuaan siihen naamalle ja laske ulostetta / paskaa suoraan  Holhottavansa kurkusta alas ?!! Ai miin  mikä ERO tässä on tai olisi !?!?
Vastatkaa jos PYSTYTTE !? Ette nimittäin PYSTY, sillä eroa EI OLE.

Mutta SILTI te vitun aivottomat toivottomat mulkvistit vain SIEDÄTTE vuosiTUHANNESTA toiseen tätä iiiiiiiiiiiiiiiiiiiihan samaa järjestelyä ! Ihan, aivan, täysin, totaalisen samaa. MIKÄÄN ei muutu muuta kuin siten että "valta" KESKITTYY yhä vain enenevissä määrin, ja te "elätte" Työlle yhä totaalisemmin ja totaalisemmin.
Te totisesti OLETTE juuri niin tyhmiä kuin minä teitä pidetään, ja kai sitten sikäli ansaitsettekin tulla puristetuksi kuin Staarwaarssin siellä jätemyllyssä, niiden seinien väliin pelkäksi mössöksi ja sohjoksi.

Mitä haaskoa.


Ja turhaa sitä kai saarnaa, sanoohan sanontakin että "ei kukaan kuuntele kun heille saarnaa". Idiootteja kun ovat.
Mutta Toisenlainen Elämä olisi ollut se Parempi ja Oikeanlainen Elämä, minä olin täällä SITÄ varten, EN tätä varten !!! Tälle paskalle minulla ainakaan, ei ole MITÄÄN käyttöä, ei sitten niin kertakaikkiaan MITÄÄN.


Kuunnelkaa te sitten miten joku tylsä nynny nörtti jossakin Helsingissä sanelee miten tulee elää ja olla ja siteeraa jotain VITUN TYLSIÄ saatanan kaavioita jne, ja estää kaikin keksiminsä keinoin SINUA toteutumasta. Ja JOS saat VÄKISIN jotenkin jotain tehtyä, vaikka perustettua jonkun Kotipitsan tjns, byrokraattien giganttinen ja alati vain laajeneva (ihan fyysisestikin [lihova siis]) loisparvi alkaa parveilla kimpussasi ja ärhäkkäästi, ja kuten kaikki vitun arvottomat ja lahjattomat koiranpaskat ja varkaat; vaatia "omaa reilua osuuttaan!".
SINUN työstäsi ja mahdollisesta LUOVUUDESTA, joka on VIELÄ PAHEMPI ! Minä OLEN yksi niistä SUPERLUOVISTA yksilöistä ja minä SANON näin.


Käsitätte kyllä tämän itsekin ja helposti, jos vain haluatte.
Ei siinä tarvi kuvitella kummoistakaan vertauskuvaa, miettikää vain lapsuuttanne jakuinka ehkä teitte hiekkalinnan tjns, ja sitten joku kusipää mulkku tulee (ehkä kaiffariensa kera) ja omii sen ja hätistää sinut siitä pois ja/tai tuhoaa vain koko tekeleen; NE MULKUT ===> on "poliitikot" ja kaikki "viranomaisvalta" tai "esivalta" tai miksikä näitä maailmankaikkeuden röyhkeimpiä anastajia raiskaajia kidnappaajia nyt kutsuukin.
"Juutalaiset" on yksi hyvin kuuluisa nimi niille, ja lähinnä niille tuo on ihan se AINUT "kulttuuri" ja Modus Operandi.

TÄMÄ on se OIKEA SYY miksi heitä ei saisi "kritisoida" eli suomeksi "arvostella". Se johtuu siitä että heidän VAKAA AIKOMUKSENSA ja on saattaa koko Maaplaneetta Juutalaiseksi ja heidän tiukkaan syleilyynsä ja kontrolliinsa eli suomeksi "hallintaansa", ja valtaansa ja tehdä KAIKKI KANSAT ja maat ja rodut ja kulttuurit alisteiseksi ja siltikin heidän oman primitiivisen barbaari"kulttuurin" haapeaksi jäljitelmä / kopioversioksi. Ja siihen "Suomi" on mennyt JO, ei menossa mutta MEN-NYT niin totaalisesti etten enää erota mihin Suomi loppuu ja mistä ___rahell alkaa. En kirjoitakaan sen KEKSITYN psakamaan nimeä, kutsun sitä Piss - Ra - Hell nimellä, lähinnä ihan jo siksi.


Mutta ei mitään ! Työ voittemennä !! Menkää te vain !! Siellähän SE on herran tähden, Taivaskin ja kaikkea !
Se on Anglojen ja Juutalaisten hallussa !!! Kaikkihan Tän Nyt Tiätää !!
Jeesus....jutkuhan sekin oli herran perkele !

Kyllä te ymmärrätte mistä "Raamattu" puhuu !! Ette te mitään SIKOJA ole helmien keskellä, vaan niitä "jotka kuulevat" ja "ovat salaisuuksiin vihityt" !!! Jne. Ja olette VARMASTIKKIN "nähneet ihmeen" !! Kuten siinä uudessa "Blade Runnerissa" sanottiin, joka on muuten helvetin hyvä ja pätevä kuvaus siitä mitä se sanoo ja tarkoittaa ! Vaikka itse leffa.......vähän vähemmän niin. Ja siksi laitan sen aina lainausmerkkeihin että en pidä sitä millääntavalla "kaanoniin"kuuluvana ja oikeana Bleidrannerina.
Vaikka vittuako sillä väliä on muutenkaan, pitäköön Amerikka tunkkinsa.

Jaa ja hei ! Se piti vielä snaoa ja huomauttaa että; "Suuri Maailma"  on PAAAAAALJON alkeellisempi ja kehitysmaalaisempi monilta osin, kuin osaisitte ehkä kuvitellakaan, ja Suomi on paaaaaaaaaljon niitä EDELLÄ monessa asiassa ja paaaaljon kehittyneempi ja oli jo 1950-luvulla jne. Ja nyt sitä AKTIIVISESTI   TUHOTAAN ja te vitun ääliöt imbesillit idiootit vain taputatte ja mylvitte tyytyväisinä kun seuraatte kaikkea tätä siitä vierestä.

Eikö täällä ala edes jokin Sotilas Vallankaappaus tjns !?!? Minä hyväksyn sen HETI. Nyt.

JYRÄTKÄÄ "eduskuntatalo" panssareilla kiitos ! Siinä samalla ihmisapinat NÄKEE kuinka "Toteemi sortuu" ja EHKÄ ymmärtävät ohikiitävän sekunnin ettei siellä OLE mitään "valtaa" vaan se on HEISSÄ ITSESSÄÄN, ja kuten Napoleon sanoi ja kuten minä häntä aina siteeraan ja toistan; "..vallan vaikutelmassa".

Te Tavalliset Ihmiset vain olette NAURETTAVAN ja toivottoman ALTTIITA   Vaikutelmien vallalle ja teatraalisuudelle yms. SIKSI kyttäkin on sininen ja logojen ja nimikylttien peitossa ja "valtiolla" on "tunnuksensa" ja lippunsa ja muut naurettava "regaaliansa" ja naurettavimpana kaikesta; jopa joku vitun tunnusmusiikkikin !! !Thahaha hAHAa vittu tunnari !! "Maalla" !! HAhahaaa kaikkea te vitun apinat keksittekin !!

HAHA hahaaaaaaaaaaa.....

......ja tunnareita on muuten jopa Ostoskeskuksilla ! HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti