maanantai 13. toukokuuta 2019

"Tubettajat"

Pitäisi kaikki piestä.

Ja asettaa niille jokin sakko  Kansan Yleisälykkyyden ja Yleisen Älykkyysosamäärän ja Yleisen Arvostelukyvyn romahduttamisesta johtuen.


Vittu ne on järjestään niiiiiin typerää vitun "tuubaa" että "tubettajan" sijaan niitä tulisi minimissään kutsua "tuubaajiksi" tjns. Ja tuubaan paskantaminenkin olisi paljon "kehittävämpi" ja parempi ja munakkaampi video kuin mikään mitä nuo laimeat vitun yrjöläntit / kusiläntit on aikaansaaneet.

Sekin VITUN possunnäköinen Thai-Kinkki muija "Sita".... siellä sekin muuli on ihan pokkana "äänestänyt" MINUN maassani "erästä vihreää naishenkilöä.." ... juu; no mutta vittu tietysti ! Saatanan munapää. VITTU !
Sinä et ole edes Suomalainen  fa fax seiks !
Miksen minä menisi Thaikkuihin tai Kinkkilään ja "äänestäisi" siellä jotain vitun yltiömunapäistä paska-aivoista typerää kimittävää VAATELIASTA ulkomaalaista vitun vittua sabotööriä ?!
Tosin vinkuintiaanit ei kuuntelisi minua, kaikki pahuus on sellaista; yhdensuuntaista. Ei ne KUUNTELE sinua, mutta varaavat itse itselleen "oikeuden" sanoa ja tehdä SINULLE ja elämällesi mitä lystää. Mutta se EI saa toimia molempiin suuntiin.
Tätä kutsutaan "kiusaamiseksi" ja vainoamiseksi ja häiriköinniksi ja pahuudeksi ja "rikolliseksi toiminnaksi" jne jne.

Eniwei. Yritin katsoa tuubin tarjottua sitä minulle, tuota "Herban" uusinta videota, ja siedin noin ...maksimissaan 10 sekuntia, NIIN vitun typerää soopaa ja lapsellista hykertelevää kikattelevaa "mä join liikaa limuu!" apinanpaskaa tyttöjen synttäribilemeininkiä se oli. Eikä se tyyppi pystyisi olemaan HAUSKA vaikka henkensä riippuisi siitä.

Eikä YHDESTÄKÄÄN noista vaimeista pieruista ole SANOMAAN mistään MITÄÄN. Ikinä. Ne "uskaltaa" kyllä mennä kuolleena aivottomana kalana virran mukana ja torua esim "Rasisteja" tjns, ja "olla hyvin huolissaan nyt, hei?, jou?, ilmastonmuutoksesta...pistäkää tohon alle oottexte Samaa Miältä tästäkin kun mä ja näin, kommentoikaapa!" jne jne ad nauseam.
Kilttejä vaarattomia mitättömiä haaleita nynnyjä ja yhdentekeviä harmaavarpusia ja "varpusparvia" kaikki, tietämäni ainakin, tyynni.

Vaikka tuossa ulko sodittaisiin, talon seinustalla ryhmittyisi Pieniä V(ryssäläisiä)ihreitä Miehiä ja ammuskelisivat rynkyllä siinä esim koiranulkoiluttajat jne, nuo tuubaa pullollaan olevat pallinaamat vaan inttäisi ettei tästä saa olla muuta kuin hyvillään jne.
Onneksi ne tietää ja tajuaa tämän jotkut itsekin, eikä siksi edes YRITÄ olla juurikaan mitään hauskoja tai viihteellisiä tjns, vaan ihan vain kuvaavat "maideitä" kun näyttävät missä vaatteissa menevät jonkun vitun Tainan kanssa syömään ja sitten Tiinan kanssa leffaan (josta imevät sen oikean Maailmankuvansa) ja sitten vähän mangutaan illemmalla kameran edessä jostakin rasittavasta vitun hölynpölystä ja koiranpaskasta. Ehkäpämm...mmMmm.. ilmastonmuutoksesta !!?!? Tjns.
#HeiJouSeMuuttuu!

Ja niitä alkaa olla jo kuin sieniä sateella myös noita VITUN ulkomaalaisia "suomalaistubettajia" ihan jo lähtien siitä isosta englantilaismöröstä joka pani raskaaksi sen Bättre Folkin tyttelin, ja mitä lie niitä nyt on.

Kumpa sitä olisi tiennyt miten ylivertainen aika-kausi oli vielä esim "ysäri" !! Oi vittu kun sen olis voinu tietää jotenkin silloin ! Se on nyt nähtynä jotain niin hyvää että se on lähes Utopian kaltainen ja saa epäilemään muistikuviaankin jo hiljaksiin.

Ja monet juutuubiin tyhmyyttäänlevittävät tautiset typerykset on ylipäätään syntyneet(!) vasta ysärillä ! Hahhaaa...syntyä nyt vasta ysärillä fa Khrais seiks !
Ei siis ihme että ne on Huolestuttavan Tyhmiä, sillä niillä ei ole kokemusta muunlaisesta asian ja maailman tilasta kuin ehkä ysärin puolivälistä tännepäin. Ja ....tässähän tää on.

Kuten Ester Vilar kirjassaan naisten manipulointimetodeista eli "hyvinkoulutettu mies", sanoi, on  tarpeeksi viehättävän / kauniin naaraan mahdollista olla yhtä tyhmä kuin simpanssi, ja silti täysin hyväksyttävä Yhteiskunnan jäsen. Ja KOSKAAN tämä ei apinain historiassa ole ollut yhtä totaalisen ja absoluuttisen ja kirjaimellisen totta kuin juuri ...nn..NNnn NYT !

NYT niitä pääsi jukolauta TAAS "läpikin" sinne VITUN "Eduskuntaan" jne.. emmä halua edes ajatella.   ...voi ristus perkele sentään saatana.

Ja voitte olla melko varmoja ettette näe yhtäkään, merkittävää ainakaan, tuubittelijaa joka olisi esim..mm..MM...mmmm... mm...emmätiä..MAAHANMUUTOSTA™(!)  ERI mieltä kuin "eshtabilishementti" ja muut roistot.

Tai roiskaisisi yht´äkkiä esim kullinsa esiin tjns. 
Ei.  Ne sopertelee "kuin" jotkin idiootit kaikenlaisia mukavan yliolkaisen pehmeitä esim "maahanmuuttajia" kohtaan ja mistä lie toisten tietsikkahönöjen pehmeistä perseistä tjns, mutteivät ikinä Mistään Mitään.
Saati sitten että "antaisivat mielipiteensä jostakin poliitikosta". Se johtuu mm siitä ettei ysärin tälläpuolen syntyneillä OLE mielipiteitä, ja jos on ...on ne niin vitun sietämättömän tyhmiä kireäpäisiä kommunistisia papukaijamaisen ulkoaopittuja Imbessilliyden Julkijulistuksia ettei sitä sietäisi robottikaan. Hitsaus, robotti !


Joku siellä seassa voi olla poikkeus, mutta ylimalkaan   ....huonolta näyttää.
Loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti