lauantai 18. toukokuuta 2019

Mix tyhmiä ihmisiä ei voi voittaa väittelyssä ?

https://www.youtube.com/watch?v=oFL5NoM9GVE

Huoh.

Jumalauta jos saatte paremmin kuvattua ja jäljitettyä ja paketoitua pähkinänkuoreen vasemmiston ja typerykset ylipäätään / kytät ja "poliitikot" nin ilmotelkaa.

KUVITELKAA hetki miten absoluuttinen Helvetti minun elämäni on teidän seassanne, Saatanan tietämättömät yli-idiootit älykääpiöt, sillä kaikki tuo on minulle kuin sisään-ulos hengitystä. Tuollaisia te OLETTE.
Tuo tosin SELITTÄÄKIN hyvin hyvin paljon, mm yhksi kuvakulma lisää siihen MIKSI se yksi juoponkakara-ääliö ryhtyi kiusaajakseni silloin yhdellä ala-asteen luokalla (tuhoten minun psyykkeeni ja sikäli elämäni lopullisesti) - se siis koki MYÖS minun ÄLYKKYYTENI ja ymmärtäväisyyteni yms UHAKSI !!!
HAhaa...ai jumalauta ...te olette kuin jokin Saatanallinen vitun komedia, koko apinaplaneetta.

Kiinalaisilla apinoilla taisi olla joku sanonta, luin sen kerran sen Texas Arcanen blogista, ja siinä sanottiin abaut että "apina tekee itsestään naurettavan / hölmön". Ja sanonta siis TARKOITTI käsittääkseni ihan tasan APINAA, mutta se kuvaa täysin osuvasti myös tyhmät ihmiset. Jos heitä oikeasti voi edes ihmisinä pitää. Tosin sitten täytyisi kai alkaa jankutus siitä että "NooooooO!?!?...mikäs sitten on ihminen?!"  jossa vaiheessa, minun maailmassani, lentäisit ehkä leppäkeihäänä ikkunasta katuojaan. Mutta kuitenkin.

Todella yksinkertainen tiivistys siis; tyhmät PELKÄÄ meitä tietoisempia, muun muassa(!) siksi että eivät osaa ennustaa käytöstämme ja/tai sanojamme jne.
?.....wau.

Alhaista ja toki tavallaan ehkä mielenkiintoistakin. Se on usein ihan melko kiehtovaa kun jonkin mundaanin asian / ongelman todellinen "tieteellinen" (kaiketi sitten) SYY hoksataan. Nyt nääx vuosimiljoonien viiveellä. Vaan ! Thahah ahhAHA haaa.....aaaa...aaii saatana.

TYHMÄT ali-älykääpiöt kuten KAIKKI "poliitikot" siis PELKÄÄVÄT minunlaisiani ihan OIKEITA Opettajia ja Valaisijoita ja Pyhimyksiä ja Profeettoja ihan JO SIKSI että jos minä avaisin suuni; minä "saisin heidät näyttämään typeryksiltä" !??!! Eli siis siltä mitä he OVAT !!
O V A T !!! On siis tismalleen sama kuin jos minä "saisin kissan näyttämään ....mmm...kissalta" !? Menemällä siihen viereen tai sanomalla että "toi on kissa".
Ai miin... MINÄ en näe tässä ONGELMAA, mutta ilmeisesti imbesilli näkee.
On iroonista mutta yhtäältä tottakin, että minä en ihan täysin käsitä(!) MIKSI tyhmät ei voi vain myöntää olevansa tiedostamattomia idiootteja eli tyhmiä ? Kuten video sanoo; he eivät MIIILLÄÄÄN haluaisi myöntää olevansa väärässä ja tyhmiä.

Sellaista se ON. Siitä "politiikka" koostuu; loputtomasta, ja ai duu miin L O P U T T O M A S T A, tyhjäkäynnistä ja älykääpiömäisestä inttelevästä NAAAAUUURETTAVASTA vitun ämmämäisestä märehtivästä jankutuksesta kun ei osata ja haluta ja kyetä menemään vain oikeisiin töihin. "Poliitikot" on maailman LAISKIN "kansanosa" kirjailijoiden yms lisäksi. Toki kirjoittaminenkin, mitä tässä nyt teen, vaatii inhottavan paljon sormien ja jopa vähän daijunkin käyttöä, ja edes perustason lahjakkuutta yms, mutta "politiikassa" riittää kun kävelee välillä vähän jossain käytävällä ympäriinsä, metrin pari, "antamassa haastatteluita" (oi miten avokätistä teiltä ! Herra tai Rouva Koira!) ja lehahtelee siinä bleiserinsä liepeet ...lehahdellen, ja sitten sitä lehahdetaan taas takaisin ISTUNTOsaliin istumaan ja määkimään ja märehtimään asioita JOTKA EIVÄT KUULU NIIDEN MÄREHTIJÖILLE PUOLEN PUUPENNIN VERTAA ja päättämää Muiden Olentojen Kohtalosta kuin jokin vitun (vapaamuurarillinen / juutalainen / ???) "ihmisjumala".

Satanismia ja totaalisen ylimielistä totaalitietämättömyyttä.
Toivon ARMOTONTA rangaistusta heille. 

Siinä on muuten esimerkki siitä, "politiikka", kun  "annetaan keisarille se mikä kuuluu Jumalalle".
TAI !! VÄHINTÄÄN meille Paremmille ja Ylemmille ja Muinaisemmille ja Lahjakkaammille jne Suursieluille, mitä sekaanne jostain syystä aina langetetaan, kaiketi teitä opettamaan ihan täysin turhanpäiten.

Eniwei... .. .tuollaista tuo on. Tuollaisia KAIKKI "vasurin" kusipäänulkit ON; ne ei vain voi MYÖNTÄÄ olevansa aivan vitun käsittämättömän inhottavia ja vastenmielisiä niljakkeita ja VÄÄRÄSSÄ niin totaalisella alkuräjähdyksen peräänantamattomalla innolla ja voimalla, ettei sitä voisi onneksi kuvitellakaan jos ei joutuisi kokemaan.
Minun on täysin MAHDOTON kuvitella millaista on olla niin itsetiedostamaton ja umpityhmä betonikalloinen apinankusipäinen älyllinen nahistunut kusipäinen kääpiö, että sitä vain inttää ja inttää ja INTTÄÄ ja saarnaa muille;  vaikka on ITSE VÄÄRÄSSÄ.
SE se on jumalauta ...aikamoinen juttu. Ja niin sietämätöntä....se on NIIN sietämätöntä... ..emmätiä ...mitä siihen sanoa?

En tiä... ehkä minä voisin sanoa teille idiootit, että uskokaa pois vain, te ETTE edusta MINKÄÄNLAISTA tietoisuuden tai älyn tms "huippua" tai mitään mikä on sitä niinkään lähellä että näkisi sitä kuin sadan kilsan päässä edessään häämöttävää Mt. Everestin huippua harmaan selkeänä syyspäivänä. Teillä ei ole siihen MITÄÄN näkö tai käsitys -yhteyttä. Minä olen AINA ollut muiden yllä kuin jonkinlaisen vain yhteensuuntaan läpinäkyvän kalvon takana. Ja se on niin vitun sydäntäsärkeävää tuskaa joutua sietämään teitä että...ei tässä voi kyllä mitään sanoa. Minä olen hädintuskin HENGISSÄ, ihmettelen sitä jatkuvasti miksen ole jo kuollut sydänkohtaukseen tjns, mutta koska minut on palautettu kropan ulkopuolelta tähän vitun kroppaan ja muutamankin kerran, eiköhän se ole niin että se Primäärimulkvisti haluaisi minun TEKEVÄN jotakin.

....Jotakin Hyvin Tietttyä.

Ja minä en AIO tehdä sitä; minä INHOAN teitä ja tätä vitun planeettaa ja minä RÄJÄYTTÄISIN sen mieluummin kuin auttaisin sitä.
Te ANSAITSETTEKIN kuolla ja kadota ja tämä typerä paskapallo tuhoutua, näitä riittää kyllä ja niin riittää sivilisaatioitakin, sekä ylempiä että kehitykseltään sinänsä, an sich, alempia. Mutten voi sanoa olisiko ne oliot potentialtaan yhtä näivettyneitä kuin te.


Mutta niin, no ....tuo video. Se olisi nyt voinut olla nopeampi ja tiiviimpi eikä tuollainen vitun jankuttelevan ärsyttävän hiiiiiiiiiidas ja verkkainen ja Nykyihmisen keskittymiskyvyn äääääärimmilleen pingottava raateleva-repivä kokemus kuin se nyt on, tuo olisi väsyttänyt jo kasarillakin saati sitten nyt. Mutta muuten oikein hyvä video.
Tuollaisia kun nyt alatte oikein seurailla asiaa, KAIKKI typerykset ovat, ne LUULEE ITSE(!!!!) olevansa Ihan Vitun Älykkäitä ja päteviäkin vielä. SIKSI kai kaikki tyhmät hiivaiset vitun vitut / ämmät  änkee sinne Hankamäen laitumillekin eli "yliopistoon" - ollakseen tiellä ja pilatakseen koko jutun ja määkiäkseen sitten sen raunioilla että "nii! kattokaa ny, ei se koskaan ollukkaan minkään väärti kun ny noin hajosi !! HAh ahaha haaa, yht´äkkiä ja tällee!" kerjäten alati vain lisää verta nenästään.
Mutta gynosentrisessä Suomlannissa tuota kai vain ihaillaan ja ihastellaan, kullit suorina, ja mietitään kuinka IHANAN tyhmiä naiset onkaan jne.Tämä on minulle niin raastavaa murhaa että jukolauta SAATANA !
Minähän sanoin ja sanon taas; minä KOSTAN tämän teille vitun idiootit !!
Vähintääkin Silläpuolen.  Joten voitte ottaa rennosti koska "eihän sitä edes ole *tirsk*..tshshs...OLEMASSA! AHAHAHAHAHAAHAA" *valtaisaa kylkiä laajentavaa-supistavaa röhönaurua* - koska ette te tiedä / usko sen olevan mitään. Niin mitään tähdellistä, saati sitten todellista.
"Koska ette ole ikinä nähneet ihmettä" kuten "Bleidranner" kakkosessa sanottiin, tai siinä Krista Kososen Sci-Fi leffassa missä oli myös se puikulanaamainen Amerikansällikin ja joitain muitakin kai.
Summa Summarum: videosta VASEMMISTOLAISET ja Suvaitsevaiset™  ja Anti-Fasisti-Rasistit™  ja kaikki muut ahdasmieliset kusipäät liejurotanpaskantamat kusiset konnat ja nykyajan Fasistit ja noidanpolttajat, niin nin videosta KANNATTAA ottaa OPIKSEEN tuo ===> mitä TYPERÄMPI vitun aivoton tollo-idiootti, sitä VAKUUTTUNEEMPI se on omasta YLIvertaisuudestaan ja älystään. Eli vasemmisto pähkinänkuoressa TÄYDELLISESTI.


Kuten olen sanonut; NIISTÄ teidän on päästävä eroon, se on KAIKKEIN tärkein prioriteetti Vihollisten Listalla. "Vasemmisto" ja muut ...Älyllisesti ja Moraalisesti Patholoogisen Haasteelliset - Krooniset Konnat.


Ja bonuksena vielä; HAH - HAH - HAA !! "Vähiten introspektiota = TYPERIN PASKA IKINÄ" !! HAHahahaa, eeeeek-säktli !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti