perjantai 24. toukokuuta 2019

Posse äsken

Ihan...mmm...mjaaaaaaah..../ mmjeeeees.

Chisu siinä kävi jankkaamassa hetken, tyhmät kengät mutta muuten tyylikäs "luukki".

H.P oli häkissä.
Jarppi ja joku neekeri hyppäs veteen.
Viivillä seksikäs ja tyylikäs "luuk".

Ja suihkuralli... sitä odotin eniten ja se oli pettymys !
Odotin että nyt pääsen näkemään vihdoin myös Petrankin pyllyä edes vähän, mutta ei ! Jumalauta se ämmähän oli tuonut, kuin jossain komediassa(!), kokovartalopuvun !! HAHah....aijaijai..jossa vielä jumalauta HUPPUKIN !!! HAHAhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ei sentään räpylöitä tai paperipussia päähänsä, mutta ...kuitenkin....
Mutta se oli kyllä tyyyyyylikäs ja hieno ja khuuli sci-fi puku, mutta mitä helvettiä !? Persettähän me haluttiin nähä !! Eikä mitään vitun khuulia mutta hönöä ja tyhmää pukua !

Sitten oli se joku tyhmännäköinen / kaksoisleukainen tai miksikä sitä leukaa nyt sanotaan missä on se iljettävä lovi keskellä ? Sellainen joku imitaattori siinä oli ja Viivi oli jossain aineissa tai kiimassa tai jossain.

Sitten se muinainen harmaa äijänkäppänä / 1950-luvun Suomijunttimies "Hissu" ja se kalju yhdentekevä hyypiö joku Rikuko se on. Ne. Ja ne ei ymmärtäneet tyhmine juttuineen ohjelma-ajan päälle mitään vaan jatkoi sölköttämistään vain jatkuvasti, SE kävi ärsyttäväksi ! Huudahdin jo kuvaruudullekin jotain, kaiketi että "LOPETA ny jo se vitun jankkaaminen, helvetti sentään!!!" mikä on sama lause ja lausahdus minkä huudahdin eilen kun katsoin pieniä näytepätkiä YyÄl-Een "vaalitentistä" ja siinä sölkötti ja solkotti Lii Läskipää  sen lonksuleukansa ja mulkosilmiensä kera j kanssa ja liikkuen omituisesti kuin ilman Liin omaa halintaa.


Mutta sitten nin Posse, sen ...ei kun jaa ! Siinä oli vielä se Kallen syöntikisa, se oli ihan hyvä itseasiassa, suoraviivaisen yksinkertaista viihdettä.
Mutta SITTEN ! Tuli aika munata koko juttu ja laittaa se vitun "Kasimir" ääneen, jolloin sammui minun näyttöni. Luulin jo että Kisu esittää jonkun niistä uusista säksätyksistään ensikertaa telkassa, mutta pahempi vielä ! Kasimir.Parei olla aika vitun ILMIÖMÄISEN huippu jakso se seuraava ja lopullinen tältä erää !


Kuulemiin.

P.s ja siihen sisältyi ihan hieno, tyylikäs koirakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti