keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Simputusmalli NURIN ! ..NYT !

iltsikkalehti^ iltalehti
^ ilta-sanomatJa kaiken tuon lisäksihän siis "kansa äänesti" kyseisen kusipäisen kivisydämisen kurmootus-simputuksen kumoon aikamoisella ÄÄNIVYÖRYLLÄ, johon minäkin osallistuin, mutta....emmätiä....ei kai tainut taaskaan "demokratia" toimia, sillä mitään se ei ainkaan muuttanut tai estänyt tms.

Kusipäitä, kaikki tyynni.


Ja luin lähes tulkoon kaikki tai kaikkikin, kommentit, ja paria päänaukojaa ja ymmärtämätöntä lukuunottamatta, melko totaalisen yksimielisiä olemme kaikki; "aktiivimalli" SEIS ja nurin HETI, ja siitä vastanneet mulkvistit ITSE VASTUUSEEN !
Ja vitun kaus mistään saatanan "sopeutumisrahasta".

Toivon hartaasti piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkää työttömyyttä ja Elämänkoulua niille joiden pään täyttää vain pelkkä VAATIMUS "kaikki töihin! heti! ei laiskottelua!" jne, nämä uusimmillaankin 1950-luvulle jämähtäneet kusipäät siis. Teille tekisi TODELLA Hyvää avartaa mualimmaanne !
MUISTUTTAISIN että se on nimenomaan KOMMUNISMIN VAATIMUS !! "Kaikki pelloille ja sassiin!"  ja ettei sellainen saa SYÖDÄ joka ei työtäkään tee.
Mutta ihan kuten Ihmissian toistelema Pohjois-Korealainen sananlasku koirista ja karavaanista, ei tuokaan HERÄTÄ teitä kommunistiksi ehdollistettuja tundran imbesillejä yhtään sen kummemmin. Sama Jurakautinen raakalaisten barbaarinen meno jatkuu ja jatkuu vaan, ja sitä sitten vähän kihistää ja tihistään siinä läskin mahan ja plittanan perseen kanssa alasti saunan terassilla "äijien" kanssa örvellettäessä.


Haistakaa vittu ja suksikaa sinne ja kuolkaa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti