tiistai 28. toukokuuta 2019

Pölvästi Pave Pallinaaman uusin ÄLÄHDYS!

https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/05/27/opiskelijoille-ei-kelpaa-soluasunto-valtion-maksama-yksio-se-olla-pitaa/

Haista sinäkin vitttu !

Vitun pallinaamainen pälli. Ja yksi perkeleen kollektiivikommari.

Vittu nyt tuo ruman ämmän näköinen mies(?) naurettavissa turvenuijahiuksissaan marisee saatana SIITÄ että opiskelijat asuu LIIAN HYVIN !! Hahahahaaaaaaaaaa, eikä halua budjata missään vitun kolhoosissa tai pusikossa.
Ja kehuu sitten miten tuollaiset vitun mankuvat rumat turvenuija finuiittisaurukset "pärjää niukuudessakin" jne; HEI ===> juuri sitä kommunismi ja muu kyyristelevä TYYTYMINEN ON(!!) ===> NIUKKUUTTA !
Alkeellisuus; se on NIUKKUUTTA !

Thät´s rait. Niukkuudesta on kyse, ja sekin on lähinnä KEINOTEKOISTA, EI luonnollista tms. AHNEIDEN Saatanoiden ja saatanan saastojen tekosia. IHAN - TASAN - PIRUUTTAAN !


Eniwei, MIKSI, pölvästi Pave, joku MENIS todentotta "asumaan" johonkin vitun yksiön pelkän ETEISEN kokoiseen saatanan linnunpönttöön ja koirankoppiin ja puhelinkoppiin, jos ja kun sitä voi asua niinkin LEEEEVEEEEEÄÄÄÄSTI kuin EDES jossakin kurjassa vitun yksiössä !?!? MIKSI ?!?
Sa mulle ?! M I X !?!?!?

Miksi TYYTYÄ aina, ja aina vain, vähempään !?!?!? Vittu minä sitten INHOAN ja RÄJÄHTÄVÄLLÄ VIHALLA vihaan tuollaista halveksittavaa SAATANAN ALHAISTA tyytymisen ja niukkuuteen alistuvan finuiitti-idiootin asennetta !

Tästä on minun pitänyt kirjoittaa itsekin ihan erikseen, kuinka suomlannin junttien yksi suurimmista VIRHEISTÄ ja idioottimaisuuksista ON juurikin se mitä luulette(!) -ja se ON LUULO- joksikin vitun VAHVUUDEKSI, eli tuo köyhälletyypillinen liika nöyryys ja tyytyminen yms.
Vittu ==> se mitä tuetaan ...menestyy !  Jos tukee KÖYHÄÄ ASENNETTA...hay! ===> sie pysyt köööööyyyyyhänä !
Amerikkalaiset; oppikaa niiltä !


KAIKKI muut koko vitun idioottien planeetalla on samaa kurjaa kyyristelevää roskajoukkoa kuin Suomlannin rutiköyhät Finuiititkin, VAIN Amerikkalaiset on ymmärtäneet, ehkä juutalaisten johdattamina, että "kerran sitä vain eletään" jne, ja vittuako tässä SÄÄSTELLÄ kuin jokin tylsämielinen sieluton idiootti.

Sen kun annatte PALAA perkele !

Ei KUKAAN teitä KIITÄ "nöyrästä ja ahkerasta työstä"nne vitun I D I O O T I T ! Ei KUKAAN. Ei edes ne saastat jotka teitä häikäilemättömimmin ryöstää ja työnne hedelmät omii, eli "poliitikot" yms. Ei KUKAAN.
"Työ tekijäänsä kiittää". VAIN se. EI jumala, ei henget, ei muukalaiset, ei naaraat eikä juutalaiset(!!!) ei KUKAAN. Ei lapsesi. Ei KUKAAN.


Sä oot vaan tyhmä ja ehdollistunut; siinä kaikki.
Kiitti.P.s Niin ja siis, edelleenkin; MIKSI  TYYTYÄ VÄHEMPÄÄN ?!?!? Kuulostaako se jotenkin järjelliseltä ja loogiselta ja kunnialliseltakin kenties tjns ? Vai ...mikä juttu ?


"Mä haluun muuttaa nyt opiskelemaan Stadiin ja ihan omaan...mm...kak...ei kun Yksiöön!"

"Eeeeiiiii ! Kato. Nääs, eeeeeeeei. Kun tuut tohon mun Kämppiksex kuten joskus vitun esimuinaisella tunkkaisella VITUN VITUN VITUN VITUN VIIIIIII-TUUUUUUUUUUUUN(!!!!) kuuskytluvulla, tohon SoLuun ja ´asut´ siinä ahtaasi kuin silli suolassa, ja siinä tunkkaisen tukalassa sitten yhdessä, kuten kuuluu, Yhdessä(!!) nääs, pierrään ja röyhtäillään ja näitä em siedetään ja haistetaan ja hiotaan kesän kuumassa tunkkaisuudessa siinä yhdessä, tahmean tahmaisina tahnamaisina-ällöttävinä muodottomina klönttiolentoina ja inhotaan ennenpitkää toisiamme...kato....hmm?....ja näin... ja siinä sitten ei o tilaa just siis millekkään, esim just opiskelulle tms, kun et saa edes yhtä sänkyä aseteltua kuin kaksinkerroin siihen VITUN ´solukämppään´ mihin siis ei mahdu edes ylimääräinen hiiri saati sitten silitysrauta (äläkä viitti edes aatella silityslautaa!!) niin nin sitten et saa edes tuolia sinne saati jalkojas siihen nostettua, no nääx LOPPUU TILA !?!? Hei !? PERKELE !!?? Et sä o mikään Ryssän Tsaari tms.. sä oot Vaan Niinku Ihan Kaikki Muutki ! Ja byrokraattien ´säätämät lait´  koskee sinuakin Iiiiiiihan Kuuules Niinkuin Kaaaiikkia Muitakin ! Ni !... Eli olet nin ..nyt hiljaa ja kiltisti ja muutat mun ahtaaseen ja epäinhimilliseen SoLuun kärsimään kuin ketut ja minkit ahtaissa häkeissään ja SJW:t ahtaissa mielissään ja pyörittelemään vain silmiäsi, NO koska kun ei mitään muuta kulleppa HEEEEERRA kuvernööri(!! vittu!!) VOI pyöritellä tällaisessa VITUN PASKALÄVESSÄ(!!) ...KUIN juurikin silmiä !! V I T T U !!! Niin nin muutat siihen ja siellä sitten pyörittelet silmiäsi ja hätäännyt klaustrofobian takia aina tämäntästä kuin jokin liian iso kala liian pienessä katiskassa ! Ja näi... mutta hyvää tässä on mm se että me Opimme Nöyriksi ja Hyviksi Taloudenpitäjiksi ja maksamme niin vähän vuokraa että hynää jää johonkin muuhunkin !! Esim....emmätiä....SÄÄSTÖÖN !! Tai johonkin muuhun kivaan ja järkevään ! Käärinliinoissa on taskut ! Kuten Kaikki Hyvin Tiätää!"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti