torstai 16. toukokuuta 2019

Porin Palo

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/042ac370-a1ff-4eac-ad20-562720d563e5


Siinä on hyvä juttu. Tuollaiset Korbusiaaniset saastat tuli ihan tietoisesti KAIKKI purkaa kuten olen sanonut koooooko ajan.
Tuo on vieläpä oikea tyyppiesimerkki, profiiliesimerkki kyseisenlaisesta kuvottavasta masentavasta tunkkaisesta rumasta sieluttomasta likaisesta vanhasta Korbusaastasta.

Ja siitä näyttäisi koostuvan koko tuonkin tunkkaisen pikku paskalan KOKO vitun kylänraitti. Perkele sentään !! Onko koko vitun Suomi rakennettu jumalauta 60-70 luvuilla ?!?!?!?!


Ja juuri oli juttu vanhentuneista vesiputkistakin ! Hyi vittu ja YÖK !!!
Minähän sanoin ettei vasureita mm, kiinnosta vittuakaan puhtaus ja hygienia, mikään sen versio(!), ja tuossa on taas 1 esimerkki siitä. Siitä kuinka nuo vitun torakat ihan VIIHTYY nimenomaan paskakasoissa ja kuin luteet yms, sekalaisissa homeisissa patjoissa ja roskaläjissä ja komposteissa ja niissä VITUN "siirtolapuutarhoissaan" mitä ne vitun ärsyttävät änkyrät on ilmeisesti pykänneet joka vitun kylään ja niemeen ja notkoon.
Vittu ne tulisi ITSE "siirtää" - lopullisesti, johonkin puutarhaan, ne on juuri niin tympeän mielettömiä ja yksinkertaisia. Voisivat siellä vedellä hamppukessua ja tsiigailla perhosia, neekertensä lomassa tietenkin siis ! Ei kai nyt mitään niin Länsipatriarkaalista Valkoista Rasistista Sortorakennetta™  tietenkään, kuin sellainen missä olisi VAIN paikalliset elämämkoulun vasurit !

Eniwei, niilläkin rahoilla millä olette nyt Maahantuottaneet™  ihan tietoisen tahallaan rutiköyhiä kehitysmaaraakalaisia yksinkertaisia ja opettamattomia ja opetuskelvottomia tietämättömiä primitiivisiä apinanperkeleitä ===> OLISI voitu rakentaa esim mm..MM..? ... ..Mm.mm... emmätiä... ==> UUSIA PUHTAITA VESIPUTKIA ja taloja yms ?!?!?! Ja PURKAA ja POLTTAA!!!!! vanhoja saastoja !!

Muuutta mitäs tässä, pääasia että saitte mitä halusitte ja nyt teillon joujou ..musavideoilla jopa ihan Suomestakin(!) iiiihan IHKAOIKEITA  neekereitä !! Voitte "luukuttaa musaa" ja ajella Jopolla kaupungilla ja istua puistoissa kännissä tai lähes kännissä ja ärtyä maailman(historia)ennätys ääneen kimpassa siitä jos ja kun joku jossain osoittaa itsenäisyyttä ja kyvykkyyttä ja oma-aloitteisuuttakin kenties,   ja EI-fasistisia piirteitä ja on jotenkin semmonen ...emmätiä ...miten sen nyt sanoisi ?...."yksilön kaltainen" tai jotain ?No mutta kuitenkin; purkakaa tuo KOKO Saatanan Saasta !!
Iteasiassa tarkemmin kun ajattelin puoli sekunnin mikro-osiota, koko Pori.
Purkakaa se.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti