sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Da Viisulässähys 2019

Hhmhmhmhmhhheheheh ....thahahahthehhehee...aHAha.a....aahaha...HAHAHAHA ahaAaaaaaaaaaaaa...
tshhhhhhh a.ahahahahAHAA..a.aaa...aijai... hhaaaaa.....
...AAAah..


Siinä ne nyt on, "kuin maansa myyneinä", toisin kuin ne jotka ON ihan oikeasti myyneet maansa, mutta kuitenkin; luuliko nuo typerykset ihan oikeasti että niillä "oli jotakin" ?!?
Muuta kuin haalea säkki surkeaa sontaa ?!?!
Jumalauta se oli tyhmintä ja mänteintä ja mauttominta ja laimeinta skeidaa pitkään aikaan ylipäätään, mitä nuo vitun "ttu Me ollaan muuten KhuuuuuuLEI!!" papat oli aikaansaaneet.


Haalea lehmän henkäys ja laimeaa hajutonta ja mautonta ja väritöntä yhdentekevääkin vähempää vaivaannuttavaa kamalaa kakkaa; SITÄ se oli.

Siis ollaan nyt oikein selkeäsanaisia: tuo oli yksi surkeimmista ja kamallimmista Suomlannin Europliisuesityksistä / biiseistä I K I N Ä !! Ja SE sanoo jo jumalauta PA-LA-JO !!
En tosin katsonut tuota, mutta näin ne videot noista biiseistä ja toivon yhä edelleen, etten olisi nähnyt ja kuullut.


Ja siis..tSSiiihihihhIHHIHIhihihahAHaaHAha.ahahaaaa...aaah, KAAAATTOKAA ny niitä perkele tuossa fotossa !!! Vittu .....voi ny sitten taas jo helvetti... siinä ne on ihan kai AIDOSTI(!!?) hämmentyneinä ??? Ne siis ihan OIKEASTI LUULI(!!) että niillä oli joku mahdollisuus ja kovakin biisi.
Ibi Lovekin olisi kovempi ja suurin osa muinaisista tenavatähdistä, ehkä jopa nykyisistä Annoista ja Sanneista yms.


Tuo oli niin äimistyttävän vähäpätöistä mitäänsanomattoman hyperpliisua vitun löysää ja harmaanbeigeä vaaratonta ja lahjatonta keskinkertaistakin vielä  paaaaaljon vähempää, muovista, pinnallista, idioottimaista "mä tahdon Maailmanrauhaa™" Missipaskaa ja Barbiemiehys hönkäilyä ja nahkatakin aukomista ja levittelyä ja typerää vitun laimeaa honotusta ja amatöörimäistä potaskaa, että olen melko yllättynyt SIITÄ että ne pääsi ylipäätään SISÄÄN tuonne, junou ? Osallistumaan koko helvetin naurettavaan homojen hevonpaskaan !!!

Mikseivät vain sitäpaitsi heitelleet yleisöä parin minuutin ajan sontakikkareilla / lantapaakuilla ?!?! Olis ollu aika vitun paljon rehellisempi versio !!!! Ja Juutalaiset varmaan vain tykkäisivät siitä, Saatanan Eläimet !


Noi vitun pölvästit on niin kertakaikkiaan tyhmänlaimeita sontia että niiden olisi tullut "karsiutua" myös paluulennolta. Vittu KÄVELKÖÖT perkeleet.
Daruuudekin luulee kai olevansa vielä joku parikymppinen Stadilais(?! tjns)  sälli, joku Salskea Nuorimies jolla on merkittävä kansainvälinen ura edessään, eikä mikään 60-kymppinen "kattokaa kun iskä menee vähän hölmöileen Pissraheliin!" nahjus.

Herran tähden KATTOKAA tuota kuvaa ! Ihan oikeesti. Ei .....jjjjJUMALAUTA !! Ei vittu saatana !!?? ..HEI ?!?!...ne näyttää ihan OIKEASTI siltä kuin niillä ei olis "ninq mitää käryy?!?..et siis...emmä ees?..." - ovat kuin puulla päähän lyötyjä !!
Hei ! Vittu TEIDÄN biisinne oli TOTAALISTA ja täyttä apinanpaskaa !!
Ne oli vastenmielisen yhdentekeviä pinnallisia muovisia mitättömän valjuja ja tyhjänä kumisevia liirum-laarum lässytyksiä ja nahjuksia leikkimässä DiiZein vehkeillä. (Musavehkeillä).

EI mitää vitun "Boheemian Rapsodioita" !!
Minä voisin pyytää naapuriltanikin paremman biisin fa faks seiks !
...tai niiden KOIRILTA !


Biisinne oli kuin jos pyytäisi vanhainkodista jotakuta satunnaista pappaa kirjaimellisesti vain "hengittämään / hönkimään tähän pari kertaa" ja sitten siihen joku haalean tylsä "teknobiitti" ja "sämplejuttu" päälle / sekaan.
Ja nuo ^^^^^ tahmean tahnaiset vaaleat nahjukset ei tajua mitä on tapahtunut ja mikä niihin on iskenyt.Kennollinen kananmunia olisi ihan hyvä palkinto noille tuosta vitun hömpästä. Mutta nekin munat(Thahahaa) luultavasti vain väistäisivät noita kakkaläjiä etteivät vain tahriintuisi itse siinä prosessissa.


Kertakaikkiaan absoluuttisen umpisurkeaa !!


HÄVETKÄÄ!!!  Ja hävetkää ne jotka nuo sinne valitsitte !!
Vitun masokistiset häviöön ja diskaukseen tähtäävät idiootit !!

EI KIITOS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti