perjantai 25. tammikuuta 2019

Zilette ja Disni

Jollette jo tienneet, niin Disni eli "Disney" meni varastamaan jonkun kaljun mäntin itsetekemän darth-vitun-vader (kiinnostavaa) "fanifilmin" ja tienasi sillä kai ihan rutosti, mutta sitten juutuubin ym raivon takia joutui lopulta nöyrtymään raivoisan paineen alla ja taipui poistamaan omistusvaltausvaateensa. Ja video on nyt siis taas tekijänsä oma. Johon vitun idiootti upotti 50-100 000 dollaria ! Ei siis ihan persaukinen "fani" eli tykkääjä / suosija."Gilette" taasen päätti että "kokeillaan tota fanien päälle paskantamisen metodia" mainostuksessa, ja tekivät jonkun mainoksenkammotuksen missä mangutaan miehistä ja maskuliinisuudesta yms. Niistä kun ei nyt olekaan vielä tarpeeksi tässä kuultu ja vouhkattu ja melskattu ja vauhkoiltu ja näin. Ja nyt kaikki ja kissansa boikotoi ziletteä.
Minä ainakin ihan 100 % kuten Fatseriakin. KUOLKAA vitun typerät ylimieliset tunkkaiset vasemmistomulkut !!Jos haluatte oikein LOISTELIAAN vaihtoehdon ziletelle, niin "Noberu Of Sweden" on laatua ja tyyliä ool-th-wei ja samoin tietenkin itse iänikuinen laatutuote Kanadasta eli "Biotherm". MIKÄ. VAIN. Biotherm = silkkaa takuuvarmaa laatua.
En ole vielä törmännyt YHTEENKÄÄN tuotteeseen niiltä mikä EI olisi ylivertainen kaikin tavoin kaikkeen muuhun kokeilemaani. Olen kokeillut kaikki kosteusvoiteesta parranajo ..aineisiin... ja tämän tyylistä. Ei ihme että heillä on moinen maine; se on ansaittua ! Miksei se ole SUUREMPI kohkauksen aihe ja juttu !?!?
Vittu se on ihan ylivertaisen hyvää kamaa !
Sitten on toki YLIHINTAISET Japsimerkit kuten "Shiseido" ja "Sensai" - mutta niistä en osaa sanoa mitään. En ole kokeillut.

Pysykää piotermissä ja noperussa, ette ainakaan pety. Vaikka ne maksaakin kyllä enemmän, mutta hay; ajatteko te partanne tai sänkenne tai munanne JOKA päivä !?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti