sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Linkki "KuTyTo"n suhteen

http://kirsiomp.puheenvuoro.uusisuomi.fi/268517-mika-on-kuntouttavaan-tyotoimintaan-pakotetun-tyottoman-oikeusturva

Pakottava Päivähoitonöyryytys / Toiminta on siis tuon se OIKEA nimi, ja sille joutaa Juhana Af Anmus / "Vartiainen" ja Juha Sipilän paskapää yms HETI.

Mutta kuitenkin, ei mikään kovinkaan nätti mies tuo blogisti, mutta olen katsonut ennenkin sen jonkun tekstin. Kai se ihan jees on.

Ja hei; LOPETTAISIKO joku tuo vitun byrokraattipainajaisten työttömien kyykytyksen ?!?! Eli tämän "kuntouttavan.." blääblääblään ?!?!


Vittu että kehtatte. ON "kuin" Neukkulassa TAAS. Miten teitä ei koskaan HÄVETÄ mikään ?!?!

Mutta toisaalta, eläintä ei hävetä.Kiitti.
P.s olen alkanut ymmärtää että suomlannissa todella TARVITAAN se "Perustulo". Niin karvaalta kuin se sellaisista VITUN nilviäisistä kuulostaakin, jotka ei ymmärrä mitään muuta kuin "työtyötyötyötyötyötyö" ja matematiikka ja kaikki muu oksettavan puuduttava ja itseääntoistavan monotooninen ja robottiakin sieluttomampi ja umpinaisen ultratylsä ja kommunistinen ja ateistisen Statistisen sekulaari jne.

Hankkikaa vittu SIELU  !!! Ja sitten vielä ELÄMÄ !MUISTAKAA että töissäkin on EROJA. Ja on ERI ASIA TYYYYYYYYYYYYYYSTIN olla "työelämässä" kuin vain TEHDÄ jotakin mitä varten on syntynyt. KAIKKI MUU on TAHALLISTA HANKALOITUSTA "viranomaisten"   /   "valtion"    /  "hallinnon"      /    "byrokratian"  taholta.
Ne on kiusaajia, ei mitään sen kummempaa. Ja ne TIETÄÄ tämän kyllä ITSE.
Ehkä jossain  on joku satunnainen joka ei tiedä, ja luulee olevansa jokin hyödyllinenkin ratas jossakin hyödyllisessäkin koneessa, mutta poikkeus vain vahvistaa säännön.

Maapallolla eletään edelleen ihan perus orjanomistaja"yhteiskunnissa". MIKÄÄN muu kuin pinta, ei ole muuttunut.


P.s jos nyt olisi 1700 luku ja suomlannissa pidettäisiin neekeriorjia kuten aikanaan jenkeissä, Juha Paskapussi Sipilä-Pipilällä olisi orjia. Minä TAKAAN tämän.
Se on ihan tasan FAKTA.
Kiitti.

P.s 2 Tuleeko Juhana Vartiainen-Anus joutumaan VASTUUSEEN tekemästään PAHASTA ?!?Kiitti viä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti