tiistai 22. tammikuuta 2019

Idiootti "Usarissa"

http://opwallin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/268154-koulupojat-joutuivat-massiivisen-media-hyokkayksen-kohteeksi

Idiooteistahan tuo koostuukin, mutta on siellä Persut yrittämässä puhu hyvin hiiiiii-taaasti heille hyvin yksinkertaisella tavalla hyvin järkeviä perus - asioita.

Viittaan siis tuohon "Esaan", joka on ensinnäkin 1 typerimmistä lantajunttinimistä mitä on olemassa.


Katsokaa tuo Paven uusin video tuosta vähän alempaa, ja katsokaa sitten tuon idiootin kommenttia ! Vittu KUINKA jälkeenjääneen typeriä nuo vasurin psykopaatit oikein VOI olla !??!

Tuo sama idiootti kävi aukomassa typerää sisällötöntä NPC-klooniapinan päätään jossain noista jutuista johon laitoin linkin, ja se kumosi siinä vain huitaisemalla nenä pystyssä, apinankourallaan sivuun linkin NASAN(!) johonkin ilmastojuttuun, ja sen sijaan tarjosi sillä raivostuttavalla vasureille tyypillisellä ylimielisellä nyrpeällä "anteeksi nyt vaan mutta TÄSSÄ on totuus TÄSTÄ asiasta! Alempivertainen typerä rasistijunttilantapää!" asenteella OMAN, eli siis Paljon Paremman, linkkinsä... joka oli jostakin vitun "skeptinen..." jotakin "ilmastosivulta" !! Vittu..... hei. M-TÄH ?!?!
Mitä tuollaiseen VOISI enää edes sanoa !??! ....Ai miin... MIKÄ VITTU!!!!! MIKÄ VITUN VITTU siinä on että vasuri neanderthaalikommunistit on ==> AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIINAAAAAAAAAAAAAAAA tekemisissä yhden tai toisen "skeptismin" version kanssa ?!?! Pitääkö niiden todella AINA ärsyttää tuolla samalla strategiallakin vielä !

Vitun neruoottisen aivottomat atavistiset pikkunilkit ja satanistiset sieluttomat lahjattomat Perkeleen vitun verta nenästään kerjäävät ilkiöt.

Jos haluatte todisteita että ihmisellä ja apinalla on "evolutiivisesti" tekemistä toistensa kanssa; TE OLETTE SE TODISTE. Se on hyvin yksinkertaista. Voisi siis sanoa että "kommunistit / vasemmistolaiset ON se Puuttuva Linkki".

SE se muuten on ! HAhahahahaaaaaa ..aijai ...se sen selittääkkin herran tähden !! Ne atavistiset imbesillit NÄYTTÄÄ jokseenkin ihmisenkaltaiselta, paitsi vaatetukseltaan ja näin, mutta ne ei OLE vielä saavuttaneet edes Perustason Ihmisen perustasoa, vaan ne lilluu jossakin esihistoriallisen apinan ja varhaisimman tunnetun troglodyytin välimaastossa kiukuttelemassa ja kailottamassa Rasismista™ .

Ja mitä tuohon tuon aivan pelottavan jälkijättöisen käpyaivon  typeryydenpärskähdykseen (tälläkertaa) tulee; aivan KAIKKI on aivan TÄSMÄLLEEN kuten tuo Kauhia Persu tuossa "blogissaan" tai mikä vitun "seinä" tai "sivu" tuo onkin, kirjoittaa. Taaskin; katsokaa se Paul Joosefin video !!!!

Joku nekrun ja ruman "inkkarin" tjns, välimuoto meni siihen jonkun Robiniltamme näyttävään valkoisen sällin naaman eteen provosoimaan kuin jokin vitun vasuri, ja eittämättä pyörryttämään poikaraukkaa jo kuvottavalla hengitykselläänkin, ja siinä se vitun paleoliitin aliapina sitten ärsytti sitä parhaansa mukaan rummuttelemalla jotakin typerää seinähullua Perkeleen idiootin paskaansa.
Ilmeisesti kyseinen koiranpaskaläjä väitää, kuin jokin jutku-vasuri, olevan Viet Namin veteraanikin vielä !! Ha ahahahaa, no tsiigatkaa vaan kommenteista jos kiinnostaa.Vittu sä ott "esa" TY-HY-MÄ ! Jumalauta sut tulisi kalautella kriketti ja pesismailoilla vain armokuolemaan. Tiedät tämän kyllä itsekin.
Minä TIEDÄN että sinä TIEDÄT. Mutta joka kerta kun avaat idiootin kitasi; sieltä pärskähtää läjä pahantahtoista tautista koiranpaskaa ja juutalaista neekerinpedestalisointisontaa siinä isäkapinaisessa junttihetero-oidipuskompleksi sölkötyksen seassa.
Sulje se saatanan tietämätön moukan suusi ja uppoa paskaan vitun idiootti. Ja se on helppoa; sen kun avaat suusi ja hipelöit näppäimistöäsi.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti