tiistai 22. tammikuuta 2019

Paven Uusin Video - "virnuileva valkoinen paholainen"

https://www.youtube.com/watch?v=uG5GqMJ4-6ESaatatteko käsittää miten, MITEN, seinähulluja nuo Amerikan Vasurit on ???!?!?!? Ne lienee Maailmanhistorian tunnetuista hulluista HULLUIMMAT. Ilkeimmät, nurinkurisimmat, ja väärässäolijoista ne kaikkein väärimmässäolevat. Ällöttävimmät ja tekopyhimmät, sekopäisimmät ja suurimman valikoiman "standardeja" omaavia apinoita, eli ei vain "kaksois" stadardia mutta niitä on niin monta kuin ainakin yhdessä kuusessa on neulasia

VITTU.
MITÄ.
ILJETTÄVIÄ.
IDIOOTTEJA.

Vailla mitään rajaa, vastenmielisiä ja kusipäisiä ja absoluuttisen totaalisia MEGAääliömoukkia ja kauhukakaroita. Ja itse asiassa kauhukakaran voi nykyään määritellä hyvin helposti, näytät vain amerikkalaisvasurin kuvan tai pätkän noita niiden edesottamuksia / videoita.

HÄVETTÄÄ vailla rajaa että tuollaista aivan uskomattoman aivotonta ja ennätyksellisen abysmaalista kommunistijuutalaisen sontaa ja sianpaskaa ja kusipäistä hypertyhmyyttä on saatu väenväkisin vänkäämällä istutettua nyt myös suomeen ! Ja että meidän omat liejussasiinneet paskamadot petturit oikein KAILOTTAA pitkin kaikkia mahdollisia kanavia että "niin meki!!". Eli suomlanti pitää raahata jokaisessa paskalävessä kölin ali vain koska.... vasurit ei uskalla edes pysyä hiljaa ja tyhmän pahuutensa kanssa tuntemattomina, vaan niillä on se  raivostaräjähtämistä aiheuttava geeni mikä kaikilla typerillä ON, ettei ne osaa pitää turpaansa kiinni ja ollla nätisti ja olla kunnolla ja olla hiljaa ja tyytyä oikeassa kohdassa oikealla lailla jne, vaan niiden on vain....pakko.....ÄLÄHTÄÄ.


JOTTA saataisiin Suomikin ryvetettyä.Lopuksi kysymys: vaikka teitä on nyt pommitettu heltymättä sittemmin 1945 juutalaisten ja anglojen, molempien, PROPAGANDALLA, niin näettehän te itse kuitenkin edelleen että Juutalainen ON kaiken pahan alku ja juuri ? JA TÄSMÄLLEEN se ja sitä mistä Jeesus ja Hitler molemmat niitä ihan oikein syytti. Eli Saatanan Lapsia ja sivilisaation tuhojyriä ja absoluuttisen kamalia persereikiä ja vastenmielisiä kusisia syyläisiä vitun katurotanpaskoja loisia.


Kiitti.P.s on niin etovia ja kuvottavan luotaantyöntävän ällöttäviä ja moraalittomia elukoita ja alkeellisen pedon esi-isiä ettei niitä voisi edes KEKSIÄ jos ei olisi joutunut moista universumin alhaisinta pohjasakkaa näkemään ja kokemaan tässä elämässä, tässä inkarnaatiossa, tällä planeetalla.

Ne KUULUU. KAIKKI. TULEEN.

HITLER oli oikeassa. Ihan tismalleen oikeassa. Ja mikään muu Hitlerin piirre tai TEKO ei KIINNOSTA minua suuntaan tai toiseen kilin vittua eikä hevosen persettäkään.
Ja äijällä oli TYYLIÄ !Mutta hei; muistakaamme virnuilla kai sitten. : /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti