keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Joku juntti ja vähän asiaa

http://timouotila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/268230-sanna-marin-ei-enaa-paaministerivaalia-kiitos

Koira ja melko ...moinen, paita.

Mutta se on totta että Suomlannissa on TOTAALISESTI LIIAN VÄHÄN vaihtoehtoja. JA SE että SAMAT saatanan pallilärvät SAA ja istua ja VOI istua ja ISTUU(!), juuri siksi että VOI, siellä "päättämässä" =====> KOKO. VITUN. IKÄNSÄ.

Hei, MINÄ EN HALUA ELÄÄ kenenkään KOMENNOSSA tai kenenkään MUUN sanelemilla ehdoilla ja säännöillä ! Mikä tässä on VAIKEA ymmärtää ja käsittää ja sisäistää ja hyväksyä Saatanan vitun SAATANAT ?!?Millä TÄSTÄ ^ päästäisiin nyt ja lopullisesti eroon !?!?  Ja KAAAAAIKESTA muusta JUUTALAISUUDESTA ?!?!?!? "Laista" ja kytistä ja sen sellaisesta ?!

Ei teillä ole MITÄÄN erityislupaa ja oikeutta  ottaa jokaista syntyvää ihmislasta osaksi omaa Kollektiivijärjestelmäänne ja latoa sille "velvollisuuksia" niskaan ja Julistaa että Palvomamme Farisealainen Juutalaistoteemijärjestelmä Koskee Nyt Sinuakin !

Juu; ei muuten koske. SE on FAKTA.


Jos osaisitte antaa olla; olisitte nähneet jo MONEN MONTA ihmettä ! Ja joutuneet lopulliseen häpeään, sen nähtyänne.

Mutta koska teistä jurakautisista junteista ei OLE siihen, niin hei; jatkakaa valitsemallanne Vasemmankäden Polulla ja tsiigatkaa sitten MYÖHEMMIN. SITTEN näette. Minä TAKAAN ja LUPAAN. Siitä ei ole mitään epäilystä eikä mitään muutakaan vastaavaa; te tulette NÄKEMÄÄN.

Se on Pyhä Lupaus. Minulta teille.


"Nähään siä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti