torstai 24. tammikuuta 2019

Katie vs Oulun Virkailija

https://www.youtube.com/watch?v=zc6L8Z8q3IY


KORJAUS; olin kirjoittanut "jaksoin katsoa...20 minuuttia" !!! TARKOITIN KAHTA MINUUTTIA !! 2 minuuttia !! K A K S I vitun näppäimistö / Blogger ! KAKSI !! Vittu EI TOD! kahtaKYMMENTÄ !!Jaksoin katsoa noin  2 minuuttia, ja siirryin silmäilemään kommetteja, näette että aihan OIKEAT Anglot, ette siis te finuiitit, on samaa mieltä kuin minäkin aina ja kaikessa enemmän tai vähemmän; ottakaa "laki" omiin käsiinne.

Ja "vittu mikä idiootti" ja sen useita variaatioita.

Käy lähes sääliksi, niin tyhmä ja aivoton nuija näyttää tuokin äijänpölvästi olevan.

Ja saatatteko uskoa kuulemaanne, "meillä on VELVOLLISUUS KAIKKIA maailman lapsia kohtaan..."  ?!?!?!?!?! Jos puhutaan kommarisukupolven aikaansaamista tuhoista ja LOPUTTOMASTA MEGAKÄRSIMYKSESTÄ........
Kuten lempikirjoittelijani asin niin TÄYDELLISESTI sanoi yhdessä blogitekstissään aikoinaan, paitsi että "nyt maksamme woodstockin hintaa", niin nin siitä itse stokista ja kommarihipeistä yms, tuosta koko paskaläjä Sukupolvesta täynnänsä näitä rumia tympeän ylimielisen typeriä nilviäisiä; "...päättivät että mudassakieriminen on parempaa kuin henkiläkohtaisen vastuun taju...".

Minulla ei tiättex ole mitään lisätä tuohon. Tuo on niin järisyttävän täydellinen kuvaus. Yhtä totta kuin se oli superhauskaakin, äijä on hauskimpia mitä ON, päällä maan, mutta samalla siis mitä masentavinta totta. Tuo ettei näillä ole LAINKAAN tajua henkilökohtaisesta vastuusta.
Ja NYT se aktualisoituu kaiketi historiallisella ja ennennäkemättömällä tavalla, ainakin Suomlannissa, kun tuo älystävapautettu Sukupolvi saa tehdä tuhojaan Arkadianmäeltä käsin. Ja kun sinne änkee Sanni Grahampaahtoämmän kaltaisia totaalisia vitun ärsyttäviä kälättäviä kakaroita jotka vain haluaa KOMENTAA minuakin, tuhmaa kullillista jne. Näkymä on maailmanlopullinen. JA Piru teidät periköön jotka siinä vain lillutte ja ajelehditte mukana ja hyväksytte kaiken ja painatte päänne TAAS ja aina, alas  ja anna anteeksi ja mitä. Vitun läskipäät.

Ja kommunistihippipaskaläjäsukupolvi hoi; meillä, MEILLÄ eritoten(!), ei ole MITÄÄN VELVOLLISUUTTA ketään tai mitään kohtaan. Ja kaikkein vähiten muiden kansojen maiden ja rotujen  idiootteja jäseniä / jälkeläisiä kohtaan.
Jos mitään; meidän tulisi TAPPAA ne. Kaikki. Samalla Pelastusi se vitun Luonto mistä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin aina välitätte niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin vitun vitun vitusti. Jostakin tiedostamattomasta ja tyhmästä idiootista syystä.

Ja TEIDÄT. Siis. Tulisi tappaa. SILLÄ se pelastuminen jo aika pitkälti toteutuisi, ja Oikea Avaruusaika saattaisi alkaa hivuttautua lähemmäksi. Eikä tarvitsisi keskittyä juutalaisiin ja neekereihin ja maailmanhistorian pöyristyttävimpiin Paholaisiin, eli muslimeihin.Kiitti.


P.s se siis oli MUSLIMIT kun Oulussakin vähän Rikastutti Kulttuuria™. Kuuletko HERLIININ koiranpaska-läskipää siellä Helvetissä !??!
SANOIN "Rikastuttaa" tuollatavoin sarkastisesti jne. Hei ?! KUULETKO !?!? Vitun tyhmä ruumis ja alhainen elukansielu ja totaalinen kärttyisä kakara-kusipääÄÄÄÄÄ !!

Vittu mä revin sut KAPPALEIKSI saapuessani takaisin himaan ! Ja POLTAN jäänteet."Kiitti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti