sunnuntai 27. tammikuuta 2019

F-35 B vs Rafale

https://www.youtube.com/watch?v=Ve0yQaeUy5c


Mielenkiintoinen video ! Täytyykin itsekin alkaa perähtymään näihin, vaikka päätöstä ei käsittääkseni tehdäkkään tämän Blogin perusteella, mutta... voihan sitä kokeilla olla jutussa mukana.Nyt vasta näin ja näen mikä on tuo Ranskalainen Rafaale, ja täytyy sanoa että noin ylimalkaan jukolauta tyyyyylikäs vitun kone !! Herran piexut se on jo melko brutaalin näköinen murhavehje, kun taas tuo Amerikkalaienn "huipputekninen" lelu näyttää juuri siltä, "huipputekniseltä" lelulta, joka sekin on kyllä tuollainen khuulin näköinen ja futuristisehko ja hieno. Mutta tuo Rafaale on kauniimpi ja aidomman Hävittäjän näköinen ja näyttää sangen pystyväiseltä, ja komeannäköisesti sopisi Suomlannin taivaalle. Tuo Amerikan köntys taas näyttäisi aina siltä mitä on, eli täysin ulkopuoliselta, ja kummajaiselta ja konemaisen kankealta möykyltä.

Mutta toisaalta siinähän ON kai räikesäti paremmat nuo kaikki tutkajärjestelmät yms, mutta niiden suhteen sitä luultavasti olisi kiinni Amerikan liekassa, joten ...se on vähän plus miinus nolla.

Rafale taas on nopeampi ja kevyempi ja halvempi ja ketterämpi, ja näyttääkin siis runtelevammalta.. joten ...se alkoi kyllä tehdä itseään tykö, ainakin minun tapauksessani, melkolaillakin vielä.

Lisäksi tykkään suuuuuresti ideasta tukea Ranskaa, ja Eurooppaa, Amerikan ja heidän "Asevoimain-Teollisuus Kompleksinsa / Yhtymänsä" sijaan. Tehdään Ranskasta suuri jälleen, ja Euroopasta ilman E-u-ta !

*

Mainittakoon vielä että Rafalen etuna on kaikkien yllämainittujen lisäksi LAAJEMPI TOIMINTASÄDE !! Jota tuskin tarvii korostaa miten vitun huikaisevan huippuhyvä juttu ja miten suunnaton ETU se ON !!! Suomessa eritoten, jossa on piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkiä etäisyyksiä ja ei mitään "lentsikan bensa-asemia" pitkin ja poikin siellä täällä, kuten eittämättä on Ranskassa ja Saksassa ja muissa ihan OIKEISSA maissa. Täällä tundralla ei ole.
Ja muutenkin, suurempi toimintasäde on .....suurempi toimintasäde ! Ihan niinkuin enemmän rahaa ====> on enemmän rahaa.

Tuosta ei jäänyt puoltamaan tuota vitun NAURETTAVAA fiaskoa nimeltä "F-35 B" juuri MIKÄÄN.

Lähinnä se että se on viiielä näkymättömämpi kai sitten, tutkassa, kuin Rafale ja sen nuo modernit tiesikkahärvelit ja pelit ja vehkeet jne. Mutta ne voi toisaalta helpommin myös lamauttaa ja mennä epäkuntoon. Mitä enemmän hilavitkuttiamia, ja mitä erikoisempia ne on, niin ainakin vielä nykyteknologialla; sitä haavoittuvaisempia ne on ja todennäköisemmin rikkoutuvia. Ehkä jo silkka PAKKANEN voi murskata ne johonkin extenttiin. Amerikaanot tuskin ymmärtää mitä on ARKTISET olosuhteet tappelussa.

Ainoa todellinen syy tuon lentävän vitun laatikon ja vikojen kokoelman hankkimiselle olisi lähinnä se mistä ihmisapinan on miltei mahdoton päästä ylikään, ennen kuin on liian myöhäistä, eli se sellainen tunne että "tuo on vain pakko saada!" - se sellainen uutuudenviehätys ja se sellainen kutkuttava puoleensavetävä "hypessä" rypemisen tunne. SE on se sen TODELLINEN myyntivaltti. Se on uusi ! Se on Amerikasta !! Se oli jo jumalauta Battlefield KAKKOSESSA !! Se näyttää joltain sci-fileffan koneelta !! OSTAKAA KAIKKI SE !
Emmätiä, hommataan toi Rafale vain. Tai joku muu, mikä ? Tai rakennetaan ihan OMA !!! Mutta vitsi vitsinä, ei teistä siihen ole. Ei teistä ole kuin tottelemaan ja olemaan varovaisia jottette "menetä kasvojanne" vitun iljettävät finuiitti känniääliöt muulit. Ei teistä ole edes perustamaan omaa AUTOmerkkiä saati sitten Taisteluhävittäjä-lentsikkaa !


VITTU.
MIKÄ.
PETTYMYS !Haistakaa Vittu ja Paska !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti