sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Jatkuvista "Päätöksistä"

Tavalliset Ihmiset, eli aivoiltaan sumennetut ja hallitut pelokkaat tollot, on täysin vakuuttuneita että PITÄÄ nyt vain olla jotakin nimeltä "päättäjät". "Päättämässä"..... KOKO AJAN jotakin.

Kysynkin teiltä että ==> MITÄ sellaista ON OLEMASSA, mistä ja minkä suhteen, PITÄÄ PÄÄTTÄÄ  kooooooooooooooooooooooooooooko ajan jotakin ?!?! MIKÄ tämä alati ja jatkuvasti itseään uusiva ja nahkansaluova ja muuntelevan muuttuva asia esine tai olio ON, minkä tähden TARVITAAN jatkuvia-----liukuhihna-----päätöksiä------jatkuvasti------liukuhihnalta-----päätöksiä!----pitää PÄÄTTÄÄ----koko ajan-----ja------jatkuvasti----jotakin----- niin nin mikä juttu SE ON olevinaan !??!

SELITTÄKÄÄ asia. Kiitos.


Eihän se, hei(?), nin vaan olis SE ja siis VAAN SE(!!), että ne niinsanotut "poliitikot" (ja SYY miksi kirjoitan "politiikan" AINA lainausmerkkeihin, on se että se EI TARKOITA mitään, se on EPÄkäsite) niin nin eihän se SE olisi että nuo kurjat ja täysin häikäilemättömät vallanahneet persoonallisuushäiriöiset VITUN rumilukset ja MEGAkusipäät häiriköt ja loiset ja inttävät vitun minisieluiset varkaat saisivat vain jatkaa sitä itselleen aivan HÄKELLYTTÄVÄN tuottoisan lokoisaa ja ihanaista olemistaan "muiden yllä" ja elämäntyyliään jossa saa komennella sitä ressukkaa jolta nyhdetään kyseisen taustapirun ja häirikön ja kiusaajankusipään "palkkakin" !??! Niin nin ei se SE o ? Että ne vaan sais Toisten Ihmisten Rahat ja Koko Elämän ja käskeä ja hallita ja sölköttää ja uhrata ja olla välittämättä ja näyttää ja kuulostaa kai omasta mielestään Hyvältä, ja ihan vain olla esillä. Tulla nähyx ja kuullux.
Vaikka ovat niitä jotka tulisi lukita lapsena kellariin ja antaa olla siellä, tai vain tappaa samoin tein.


Niin nin; ei se TOI ^^  o  ?!?!
On. On se se !!! Se se just on. VAIN se. JOTTA olisi "politiikkaa". SE on se syy. JOTTA olisi keskivertoheteroilla TEATTERIA joka MAKSAA. AIVAN. KAIKEN. Ja PAKOTTAA olemaan osallinen. KYTTÄ on se varsinainen PAKOTTAVA osapuoli eli hyperSYYLLINEN ja TOTAALIrotanpaska. Joka ansaitsee Helvetin Tulen kertaa 6.

Siksi niitä "päätöksiä" tehdään; JOTTA "tehtäisiin päätöksiä".  Tämä on niin haitallista että se MÄÄRITTELEE käsitteen ja sanan "haitta / haitallinen / ongelma / ongelmallinen" jne.

Ja "päätökset" puoltavat 90 % demoneita ja JO rikkaita kusipäitä ja niitä jotka ovat "vallassa", eivät siis oikeasti mutta tältä he saavat asian NÄYTTÄMÄÄN.
"Päätökset" yleensä vain alistavat SINUA enemmän ja lisää ja ahdistavat ja ajavat taloudellisesti pohjamutaakin syvemmälle ja KÄSKEVÄT vain sietämään ja suvaitsemaan kaiken ja olemaan kuuliaisen hiljaa tai "sakottavat" siitäkin että valitat ja hiiskahdat jotakin.

"Päätökset" yleensä vain puurouttavat ja sokaisevat, mutaavat puhtaan veden ja sekoittavat. Haittaavat ja hidastavat ja luovat NA-U-RET-TA-VIA ongelmia jotka LAPSIKIN välttäisi alle minuutissa ! Kirjaimellisesti; alle minuutissa !!!!

"Päätökset" alentavat elämänlaatua ja HALUA, ja tuhoavat mahdollisuuksia, MUTTA ! Ne tekevät MYÖS sen mikä on niiden päätarkoitus, eli ne NOSTAVAT "poliitikon" OMAA "kannatusta" toisten lobotomisoitujen paviaanien ahnaissa idiootinsilmissä ja tekevät heidät Asiallisen Mulkuiksi Kusipäiksi ja saavat heidät NÄYTTÄMÄÄN siltä kuin he olisivat "ihan vitun ....." jotain. Mitä ikinä he luulevatkaan olevansa.

Heidän egostaan ja pienestä mulkustaan ja surkastuneesta sielunraakileestaan ja rääpälemäisestä ymmärryksestä MINKÄÄN suhteen, SIITÄ on OIKEASTI kyse.
Ja TÄTÄ(kin) tällä idioottiapinain planeetalla vain SUVAITAAN ja siedetään !! Ad nauseam ja infiniittum ja myös absurdum."Päättäjät päättävät" VAIN koska....heidän annetaan ja jopa ODOTETAAN(!)   ...."päättävän". Kai KAIKESTA, kaikkien puolesta. Koska KAIKKI ovat ilmeisesti kyvyttömiä ja tyhmiä kuin kananmuna, päättämään ITSE ja ikinä ja mistään. Esim täyttääkö se tiessä oleva kuoppa ITSE lapiolla ja hiekkakasalla vai, VAAII(!), venatakko pari vuotta että "asia etenee byrokratian hiiiiiiitaaaiiissa *haukotus* ...rattaissa" ... JOS ylipäänsä etenee, ainakaan ilman pyydettyjä "lisäselvityksiä" ja papereita ja selvitysten lisäselvitysten ylimääräisiä selvityspaperien kopioita (ÄLÄ hävitä alkuperäisiä!).

Ai miin ...lapsikin ÄLYÄISI vain ===> kertakaikkiaan lapioida sen vitun kuopan umpeen ! Mutta tämä EI KÄY "politiikassa". Sillä  silloinhan asia selviäää ja ongelmaa ei OLE eikä sitä täten voi veeeeeeeeeeeenyttääääääääääää kokonaisen "poliittisen uran", eli ammattikoijarin häikäilemättömän MEGAhuijauksen, pituiseksi ja kaikkia koskevaksi ja yleiseksi.

TÄMÄ yksin on "politiikkaa". Se on Järjestelmällinen ja Järjestäytynyt Rikollisuus sen selkeimmässä muodossa. Ei mitään sen erikoisempaa.


VALITETTAVASTI se ON myös ryssien ja kinkkien ja korealaisten ja muiden aivokääpiöiden orientaalien, ja slaavien ja intiaanien ja finuiittien ja juutalaisten USKONTO. Jotka kaikki siis ovat Jumalattomia Pakanoita ja villieläimen kaltaisia yksinkertaisia sieluttomia tyhmiä materialistisia pelokkaita ja ahneita, alhaisia vitun triviaaleja petoja. Vailla MITÄÄN. "Elämä" on heille vain työtä työtä työtä ja työtä ja kaupassakäyntiä ja syömistä ja huokailua "lasten tulavaisuudesta" yms  aivot tehosekoittimen lailla puuroksi ja velliksi sekoittavaa mundaania pakahduttavan tympeäntylsää vitun aivotonta sielutonta potaskaa ja Saatanallista vitun paskaa.
JA siis tietenkin; jatkuvaa kiukuttelua ja väärän puun sättimistä ja kaikista vääristä syistä, ja itsetutkiskelun täyttä ja totaalista ja absoluuttista välttämistä, ja totuuden sikäli.
Välttämistä siis.

TÄTÄ kaikkea ^ on "politiikka"  "päätöksineen".
Ja se johtuu HYVIN pitkälti jo siitä mitä Jukka Hankamäki hoksasi hetero ja homo persoonallisuuden biologisista ja funda-vitun-mentaalisista eroista, joka on jo jumalauta hoksaus !! Eli siitä että heterot on tietenkin(!) ikäänkuin, "ikäänkuin", piuhoiltaan sillätavoin luonnostaan kytketty ja "ohjelmoitu" että KAAAAAIKKI heissä tähtää VAIN ja AINOASTAAN =====> siihen samaan tympeään matalaan ja maailmalliseen mihin eläimilläkin aivan kaikki, eli selviytymiseen - kamppailuun toisia vastaavia idiooteja vastaan - ja jälkeläisten "tuotantoon". Heteroilla ei siis OLE tämän YLEMPIÄ tavoitteita ja maaleja ja moraalia ja sisältöä jne, KAIKKI on PELKKÄÄ suunsoittoa ja "moraalista poseerausta" ja sen sellaista tekopyhää hurskastelevaa ylimielistä idioottia histrioonista nynnyä hysteeristä vitun HybrisPASKAA, mutta valta ja pillu ja raha ja runsas ruuan ja juoman määrä ja jälkeläiset ja niille etuoikeudet; SE on teillä OIKEASTI mielessä.
Joten voitte vitun ahnaat ja ahneet Perkeleen Elukat itsekin pyyteellisyydessänne YMMÄRTÄÄ että ei tuollaisesta TIETENKÄÄN tule lasta eikä paskaa.
Olette tuomittu elämään toisianne syöden, kuin jotkin VITUN rotat,  ....aina ja iäti. Kunnes vain koko tyhmä lauma, kuolette ja katoatte.


Eli siis lyhyesti; "politiikka" tällaisenaan, syntyy Heteroiden Persoonallisuusrakenteesta. Ja "poliitikot" mielletään 99 % todennäköisyydellä eräänlaisiksi sijaisvanhemmiksi, ja tätä ei TIEDOSTETA. Hankishan sanoi ettei hetero ole kovinkaan "emansipoitunut" olento, tämä on siis Hankiksen Magnum Opuksesta "Enkelirakkaus", ja näin olen minäkin tarkkaillut asian olevan. Hetero"mies" tai miehys roikkuu koko säälittävän saatanan ELÄMÄNSÄ / ikänsä(!!!) naaraissa ja naisessa !!! SEN luulisi jo SANOVAN jotakin !!!
Mutta hei; "lähelle ei näe hyvin" !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti