torstai 24. tammikuuta 2019

"Poliitikot" & Eläkeläiset

iltalehti


Jees, täsmälleen.

Olen kai tuon itsekin usein toistanut, ja toistan taas, että; eläkeläiset joutaisi kaatumaan lähinnä vain jo hautaan, ei niistä ole kuin tuhannen tonnin painolasti enää. Ja RUMIA ovat ja HAISEVIA ! Inhottavia ja vastenmielisiä jne. Tunkkaisia kuin naiset ja koirat ja vasurit.


Ja sitähän LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULISI, eikö, että "poliitikot" keskittyisivät NIMENOMAAN niihin Jotka Ovat Tulevaisuus ?! Mutta ei.


Mitään "politiikkaa" ei tosin PITÄISI olla lainkaan, niin kuin Estoniankaan ei PITÄNYT upota tai laivojen ylipäätään PITÄISI upota, mutta hei; näin siinä vain aina käy !

Jumala haistakoon mädän paskan ja pitkän vitun paskan ja paskaisen vitun vitun ja kuolkoon !Pitäkää tunkkinne, pitäkää "yhteiskuntanne", pitäkää vitun mätäpäät rahanne ja yrittäkää pitää minunkin vapauteni ja kunniani yms, mutta minä olen niin totaalisen  over and out ja kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuukana  lopullisen pettyneen-kyllästyneen tuollapuolen että vittuax tässä.
Antakaa palaa vaan !! Kaikki tuo mitä teette tässä elämässä; se ON mahdollista !! Niin VOI tehdä !! Se ONNISTUU !!
Sitä kannattaa mennä.. ..sitä tietä. Se on HELPPOA !
Se just kannattaa.Teillä EI OLE minua. Se on isompi menetys kuin tiedätte.Kiitti.
P.s pitäkää LUJASTI ja PÄÄTTÄVÄISESTI ja HÄRKÄPÄISELLÄ uppiniskaisella pelokkaalla paskahousujuntin itsepintaisuudella kiinni "Parlamentaarisesti / Poliittisesti Järjestäytyneestä (naisten) Yhteiskunnasta" ja kytistä ja juutalaisten aseesta itseänne ja ERITYISESTI MINUA(!) vastaan, eli "laista" !
Sillä tiellä on ......... no... .. ehkä joooooskus sitten näette. Mutta näkemättä voi olla häm-mäs-tyt-tä-vän kauan.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti