maanantai 21. tammikuuta 2019

(Mahtava!) Robert Lazar video

https://www.youtube.com/watch?v=YJxl35Gd078


NOIN tehdään jumalauta, minimissään, kunnollinen ja ei mistään mitään JAUHAVA lyhyt ja ytimekäs dokumentti ! NOIN !!! Viiieläkin voisi tiivistää jne, mutta hei; melko vitun khuulia jälkeä !!

Itse, mainittakoon, olen AINA ja tauotta ja pysyvästi uskonut tuota tietsikkanörttiheppua, ja uskon yhä edelleen. Minulla ei ole yhtäkään syytä sitä epäillä, mistään, miksikään.

Mutta kuten hänkin, olen paljon muita älykkäämpi, enkä siksi(kään) mikään jatkuvan vainoharhaisen imbesillin eläimenlaisen pelon ja epäluulon ja harhauskon vallassa oleva ja sätkivä idiootti juntti.

En ymmärrä MIKÄ tuossa(kin) tapauksessa apinoita niin vitusti hiertää ?! Joten... tuo on ollut Sektori Neljällä töissä. Salainen USA:N ilmavoimien tai luoja ties minkä vitun "viraston" "toimipaikka" tai labra tai mikä se nyt sitten onkin, joka on NAAMIOITU vitun tollot(!!) -nääks naamioinnin se ihan IDEA on että sitä EI näe!! Ees siitä ihan läheltä!- niin nin se on naamioitu joten sitä EI näe, siksi että se on nääs NAAMIOITU ja näin ! JA siellä muiden vastaavien tukikohtien muassa, mm Edwardsin Lentotukikohta, pidetään niitä muukalaisten lautasia, ja kokeillaan ja tökitään ja sahataan ja hitsataan ja ammuskellaan ja työnnellään ja vedellään ja tehdään kaikki mitä keksitään, ja raavitaan vähän apinanpäätä ja syljeskellään ilmaan ja potkitaan Jeepin renkaita ja funtsitaan jne, ja sitten taas tehdään jotakin tieteellisen kaltaista jne.
Ja sitten tuo otti sieltä hatkat ja sitten se ilmeni telkkaan kertomaan koko paskan, henkivakuutuksekseen ja ihan vain koska koki sen olevan oikein, mitä se onkin. Toki se ON myös Amerikan sille poppoolle joka niitä aluksia salailee, suunnattoman suuri häviö ja se ON niiden kannalta(!) tottakai, täysin loogisen järkevääkin sitä salata ja omia. Ajatelkaa vaikkapa VAIN mitä kävisi jos ryssät TAI muslimit saisi sitä teknologiaa käsiinsä / kouriinsa !! Ai miin.... se olisi lähes Maailmanloppu.


Enkä epäile sekuntiakaan etteikö Amerikan sekalaiset ja sekopäiset "viranomaiset" voisi halutessaan poistella kaikenlaisia tietoja tuosta tai vääristellä niitä tai jopa ujuttaa "virallisiin asiakirjoihin" periaatteessa ihan mitä lystää, vaikkapa että "oli ankan kanssa naimississa vuosina 1975-86" tjns.

Ihmisapinoita näyttää vallan SUUTUTTAVAN(!!) tämänkin tapaus, ja kaiketi SE että ihmisapinakunta EI OLE yksin eikä ole hetkeäkään, ei HETKEÄKÄÄN(!!), ikinä ollutkaan yksin. Ja kai se että "käääk; valde juksas meittiä!".
No juu.... you don´t fucking say !?!?

Onnex ne ei muutoin juurikaan narraa, vaan ovat 100 % luotettavia ja ihmisystävällisiä ja mukavia rehellisen suoraselkäisiä ja moraalisia toimijoita ja rehtejä toimikumppaneita ja sen sellaisia ...Maallistuneita Jumalia & Luotettavan Jatkuvuuden ja Luotettavuuden Selkärankoja.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti