perjantai 25. tammikuuta 2019

L i n k k e j ä

http://olliimmonen.net/blogi/kokoomus-taysin-pihalla-maahanmuuton-ongelmista/

Professorin aatoksia

Jumalauta miten jästipäisiä VOI kommarit olla. Aatelkaapa sitä.
Sementtipäinen härkäkin on taipuvaisempi ja älyltään joustavampi ja huomattavasti oppimiskykysempi ja asiota sisäistävämpi kuin "älykkäinkään" kommunisti.
Joka sekin istuu sormet takapuolessaan jossakin nuhjuisella 70-lukulaisella KAMALALLA(!) vitun nahkatuolilla ja kuuntelee jotakin vitun Mussoliinin tai Staalinin puhetta, samalla kun raapii toisella kädellään naapurista anastamansa, eli VARASTAMANSA, ruman tyhmän koiran persettä ja pieree siinä tunkkaisissa rumaakin rumemmissa "sammareissaan" ja venailee  että tilaamansa murjaaninpaska (eli noutoruoka) tuodaan kotiovelle, jolloin on loistelias tilaisuus ojentaa kyseiselle Tasa-Arvoiselle henkilötoverille vielä joku vitun Tiedonpimittäjä lehden uusin idioottipainos. Idiooteille !

Jos yhdistetään paskaläjä ja lobotomisoitu esihistorian krokotiili, mitä saadaan ? Näin on ! Olento jonka tietoisuus leijailee kaaaaaaaauuuukana vasemmistokommarin nuhjuisen umpimielisen tiedottomuuden yllä ja tuollapuolen. KAAAAAAAUUUUUKANA minä sanoin.
Nauraen älyllistä ylivertaisuuttaan. Kommarin tiuskiessa rutiköyhyydessä keskellä totaalista kurjuutta ja alisteista painajaispaskaa ja helvettiä.

Mutta hei, ei mitään, jatkakaa ! Hyvin te vedätte. Te elelette ihan todellisuudessa ja teidät on just siistii pitää vapaina ihmisten maailmassa ! Jou !http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/268345-ykn-ilmastoagenda-on-lapimata


Tuo äijä näyttää joltakin Muumien hahmolta, mutta sangen rumalta sellaiselta. Ehkä jotain Hemulin ja Mörön välimaastosta ?
Mutta kuitenkin, ihan hyvä kirjoitus. Ja kuten näette, menee sinne kuin koit kohti hehkulamppua, säpsähtämään sekopäisestä seinähulluudestaan, ainakin kaksi niistä, nuo Usarissa päivystävät Päivystäjäkommarit ja muut Loukkaantujat.
Hyvä jos ja jot (t)-eivät  tuskasta ihan PARAHTANEET !  WAAAAÄÄÄÄÄÄK !

Se ottaa TODELLA koville näemmä, tunnustaa olevan tyhmä ja höyrähtäneensä ihan vitun naurettavaan pölvästiin pehmeäpäiseen Helvetin huuhaahan ja yleismaailmalliseen Satanistiseen sekoiluun ja hölmöilyyn.
Miksette te voi vain LUOPU, yhdessä päivässä ja yhdessä yössä, KAIKESTA tuosta painolastistanne !?!? Miksette vain laske sitä vitun pilaria maahan !?!?!?
VITUN IDIOOOOOOTIT !!!


Se on jukolauta häkellyttävää katselle, TODELLA, se on siis todellakin merkillistä(!), kuinka tyhmät imbesillit pitävät loppuunsa asti kiinni hulluista ja erehtyneistä ja typeristä ja väärämielisistä ääliön käpyaivon harhoistaan, mieluummin kuin että vain ...junou.. luopuisi niistä ja keskittyisi johonkin muuhun. Vaikka pippelin käsittelyyn tjns. Tai etelänmatkaan, joskin siellä tulee neekerin ja ählämin ryöstömurhaamaksi melko varmasti, mutta ...jotakin.
Mutta ei ! Mieluummin sitä vain intetään ja intetään ja intetään ja vängätään ja sitten taas toistellen honotetaan INTTÄEN ja aletaan jukolauta oikein rautalangasta vääntämällä ja kiukusta kihisten ja sylki vaahtona lennellen paasata ja jauhota ja saarnata ... mitä tyhmimmästä ja yhdentekevimmästä paskasta mitä maa planeetalla on kai koskaan nähty. Ja se sanoo jo PALJON ! Niin paljon ettei sitä tarvi korostaakaan tuon kummemmin.


Sitä luulisi että on helpompi vain kiivetä, ehkä huippuvarusteissa ja hyvin levänneenä ja hierottunakin ehkä, ja syöneenä jne, mutta ei ! Hämmentävän suuren osan "yleisöstä", täytyy vaan saada omat koiransa ja pianonsa ja matka-arkkunsa ja serkkunsa ja Maailmantuskansa ☭ raahattua mukanansa, vaikka köysi on jo pingottuneempi kuin vasemmistolaisen Monikultturistin™ hysteeriset ja pienet jo muutenkin, hermot, ja katkeamaisillaan..... mutta ei. Kun on itsepäinen ja tyhymä, nin sitä sitten... vain..on.


iltalehti


Eeeii, ku joku ryssä vaan leikki Stadissa vuosikaudet "lakeijaa" ja näin ! Hahahahaa... aijai... juu.. kaikenlaista... no ... katellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti