keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Ruotsista OPPIA ????!?!?
No niin.


Tervetuloa, täällä ollaan. Tällaista on olla rankkitynnyrin ihan pohjan tuntumassa. Vielä piirun verran voimme vajota, mutta nyt lähestytään pohjaa.

Tämä on jo siis sitten niin totaalisen käsittämättömän pöyristyttävää ja uskomattoman ÄRSYTTÄVÄÄ ja provosoivan kiduttavaa ja aivan äimistyttävää ja järkyttävää jne, ettei tässä kaivata enää edes avataareja / giffejä, eikä tähän oikein voi edes sanoa mitään ....tämä on nyt tässä sitten. Se on siinä ^ !

Tuo ON todella kirjoitettu Ilta-Sanomiin !! Siis tuo ^ EI OLE minun tekemäni mikään väännelmä ja muunnelma ja pilakuva ja satiiripiirros tai mikään sen sellainen ....parodia tjns. Tuo on järkyttävintä ja henkeäsalpaavinta ultrakamalaa ja supertyperää todellisuutta.
Tuohh....huoh.. emmä jumalauta enää jaksa.Hei nin...AATELKAA. Miettikää jukolauta. Ruotsista on tuon kirjoittaneen avohoitokeharin kusipääkommarin mielestä syytä vain ottaa OPPIA !! Ei suinkaan siis juosta kirkuen karkuun ja VAROITTAA matkallaan myös muita kyseisestä Drakoonisesta VAARASTA !?

NOIN absoluuttiset kusipäät "mediaa" ja "politiikkaa" harrastaa.  Nämä tulisi teloittaa kyttiensä ohella niin pian kuin fysiikan lait sen mahdollistaa. VAIN sillä tiellä on vapaus ja kaikki se HYVÄ.
SEN se MAKSAA.Tuo on tulosta sellaisista MEGAvaarallisista simpanssi"ihmisistä" joille elämä on vain ja ainoastaan pelkkää matematiikkaa ja RAHAA. He EIVÄT ihan ihka OIKEASTI kykene(!) ymmärtämään MITÄÄN MUUTA olemassaolon sisältöä ja elämän määritteleviä asioita ja tekijöitä kuin rahan. He ovat toisinsanoen JUUTALAISIA.
Sielunvihollinen on oikein hyvä sana heille.


MIETTIKÄÄ tätä, ihan oikeasti. MIETTIKÄÄN tämän SEURAUKSIA.

TAJUTKAA että TUOLLAISET ^ "johtaa"....S U O M E A. TUOLLAISET ^!!
NUO sanele ja kytät pakottaa ja te ette sano edes että "kokeilkaa vaan!" tai "..tuota... mm...ei !? ...tai siis AUTS!".
P.s tuollaista kuin tuossa kuvassa, on käsittääkseni ampumaradalla. Eikö tuo ole se mihin siis ammuskellaan Tuo kuva ? Tuollainen näkymä siellä on.
Kyllähän tuohon ampuisi !


Ei kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti