keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Juneksesta vielä...

...kun katsoin tuon nyt loppuun, ärsyynnyin tuosta vitun Finuiititsta nimeltä "Junes". Mikä on melko outo nimikin. jos katsotte itse Herra Finuiitin eli Edward Duttonin eli engelsmannin reaktiota ...se kertoo jo jotakin. Vittu PIDÄ PERKELE SE PÄÄSI KIINNI ja anna Edwardille PUHEEVUORO PERKELE !! Vitun yksinkertainen yksiratienen finuiitti !

ÄLÄKÄ jankuta sitä yhtä ja samaa ja itsestäänselvää asiaa !!!

Voi hyvä vitun luoja kuinka karkea ero älykkyydessä ja mentaalisessa vuolaanavirtaavassa jouhevuudessa ja "floussa" ON finuiitin ja valkoisen välillä !!! Kristus vittu !!!

Juneksen tuota vitun juopuneen kaltaista väsynyttä itseääntoistavaa hädintuskin perässäpysyvää(!) änkytystä kun kuuntelee ja katselee, on kuin tuo anglomies puhuisi jonkun vitun kehitysvammaisen nekrun tai normaaliakin hitaammin neekerin tai "Afrikkalaisen" kanssa jostain mystisestä paskaläjästä joka yön aikana manifestoitui kylän yhteiseen ja ainoaa(!), kuten kommunismissa, lihapataan siihen nuotion ylle.


Vittu OPETELKAA perkle ENGLANTIA ja jonkinlainen sanavarasto ja IHMISpuheen RYTMI ja puheenvuoron luovuttaminen toiselle ja sen sellainen !! VITUN MEGARAIVOSTUTTAVAT primitiivi-Finuiitit !!And hay, Thank You  Mr. Dutton for this FAN-goddamn-TASTIC concept / word "Finuit" !!
You is right on teh money !

Aivan vitun raivostuttavaa !! Mutta hei !!! Niillä on, ainakin tuolla likalla ... mikä lie se Tiina Wiik, niin nin ainakin ovat pukeutuneet siksi mitä ovat, eli Ryssiksi !
HAHa ahahahaaaaaaaaaaaaaaaa.P.s Kyllä, mie tiiän että karvalakki lie meleko lämmin täällä Napapijrillä, mutta se nyt vaan nääs ON hyvin hyvin hyvin tyypillinen Ryssäläinen ja Pohjois-Korealainen ja sen sellainen, päähine, ja tuo assosiaationa mieleen nuo tunkkaiset kollektiivi helvetinpaskalävet ja niiden tunkkaiset sieluttomat kolkot muulinpaskakommunistilaumat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti