perjantai 25. tammikuuta 2019

Byrokraatit vs Sää / Ilmasto

iltalehtiVOI NYT JUMALAUTA !!!


LOPETTAKAA vittu sentään tuo Saatanan paskapäinen tihutyönne sitten jo jukolauta saatana sentään, vitun  raivostuttavat megakoijarit. Jumalauta ...mitä vitun vitun vittua !!!!!

Kukas vittu se muukaan siellä keskimmäisenä, myhäilisi, kuin tuo VITUN pallinaama Pipilä. Josta on tullut yksi ärsyttävimmistä lärvistä mitä tiedän koko planeetalta.


Hei molopäät; MIKÄ VITTU on "hiilineutraali" ?!?!
Osaatteko sanoa "jurakausi" tai "keskiaika" ? Sillä SINNE olete pakottamassa meitä kaikkia ja viemässä, tuolla vitun  läskipäisellä kusipäisellä ilmasto Marxismillanne, saatanan vitun nyrpeät ylimieliset kusiset vitun hyypiöt.

KUULETTEKO te Saatanat ylipäätään YHTÄÄN MITÄÄN ?!?!


Ei jumalatua... tämä vetää täysin vitun sanattomaksi.
Siinä näette Nyky Sukupolvet; tyhmyyden ABSOLUUTTISEN ja melko pysäyttämättömän voiman tässä ulottuvuudessa. Siinä näette Fundamentalistisen Härkäpäisen Vakaumuksen tuhovoimaa, ja sen sellaista tietämätöntä uppiniskaista oppimatonta alkeellista alkuapinan älytöntä kuolonkankeutta.

Tuo äijä tulisi heittää tuleen !!

HAHAha a ..ahahaaa "tuli" !! HAHahaaa.. aaaaajai.. sehän lämmittäisi !


Mutta hei, samalla kun siellä "sitoudutte", ilmeisesti olettaen että se jotenkin maagisesti koskisi myös MINUA, keskenänne näihin "juu juu, me ollaan niitä Hyviä Maailman ihmisiä ja tehdään tätä ja tätä" kommunistimanifesteihinne, nin tsiigakkaa tää !!...Jukolauta että te voitte olla kovakalloisia.
Mihin graniittia enää tarvitaan kun on noiden vitun ääliöiden kallot !!?


Sipilä-Pipilän on parei joutua vähintäänkin johonkin "syytteeseen" sitten "lakeijat" !! Pistäkäähän pyrokratianne pyörimään Perkeleen Perkeleet, tai me pistämme todennäköisesti TEIDÄT pyörimään, ja se päivä vain lähenee ja lähenee.
Siinä pyörähtää kytätkin samalla, takaisin sinne alamaailmaan mistä ryömivät saatanan kusiset ketaleet, tänne pintamaailmaan häiriköimään ja komentelemaan ja pullistelemaan, saatanan alkeelliset idiootit karjut.LOPETTAKAA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti