sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Linkki (Dubai aiheena)

https://blogit.apu.fi/anzionmukaan/muutama-kommentti-pyytamatta-ja-yllattaen-helsingin-sanomien-juttuun-nama-kohteet-dubaissa-kannattaa-nyt-bongata/


Hyvä että joku muukin kuin minä, yrittää HERÄTELL ja VALISTAA "Matkailun" "avartamia" imbesillejä typeryksiä.  Ählämi ja murjaanimaassa; todennäköisesti KUOLETTE !
Joka keississä on edessä hankaluuksia ja ryöstö, naaraalle ehkä raiskaus jne. Mutta ÄLKÄÄ siinä uskoko mitään mitä teille sanotaan !! Herran perkele, by all means !

Menkää ja AAAAVARTAKAAAAAA tunkkaista kommunistista tunkkaisuuttanne vitun ahdasmieliset pikkusieluiset pikku vitun ilkiöt Perkeleet, ja haistakaa samalla pitkä vitun PASKA !

Ja mitä tulee dupaihin, se pitäisi POMMITTAA. Eritoten Amerikkalaisten luuuuuuuuulisi haluavankin sitä sittemmin 2001. Mutta ei ne, ne mieluummin "valitsee"(?)  "presidentikseen" (mikä ikinä sekin "virka" ON) jihadistinekrun joka on lähes saman niminenkin kuin se vitun muslimin Perkele vuohenpaskapussi joka iskun pääpiruna ilmeisesti hääri, ja niin päin pois.

Tälläinen on tämä maailma.

POMMITTAKAA SE !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti