lauantai 26. tammikuuta 2019

Kulut ja Hinnat yms

https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/24ad6a16-3517-4540-a828-b7ac59ad9daf


Ensinnäkin; miksi asutte tuollaisissa vitun VANHOISSA kuvottavissa tunkkaisissa rumissa ja VITUN saastaisissa, likaisissa paskaisissa vitun ryssäläisissä LÄÄVISSÄ ?!?!?
Ja toisekseen, MIKSI te naiivit tollot maksatte jotain nimeltä "vakuutus" ?!?!? MIKSI MIKSI MIKSI MIKSI ?!?  Vai onko Kommunisitipuolue tehnyt siitä(kin!) PAKOLLISTA ?!?!

Mitä jos vaan laitatte säilöön joka kuu, abaut sen saman summan, ja JOS talonne tai "rintamamies"rötiskönne joskus sitten, jos luoja suo, palaa - niin teillä on sitten VALMIIKSI "sukanvarressa" sellainen sievoinen summa jolla mennä ja ostaa ainakin hieno asuntoauto tai teltta tai kohtuuhintainen hotellimajoitus pariksi kuuksi. Tjns. Tai ehkä maksaa(?) palokunnalle siitä sammutusvodasta ja nikkaroida sen hökkelinne takaisin aivan yhtä tunkkaisen inhottavaksi kuin se olikin ennenkuin luoja yritti siistiä ympäristöä ja poistaa sen maisemista.


Mutta että johan on vittu noussut tuo "vakuutuksen" HINTA !!! Sissus saatana ! 228 ===> 640 € !!! TUO on jo aika vitumoinen pomppaus !!! Jumalauta että KEHTAATTE saatana !!


M I S T Ä tuollaisia vitun nilviäisiä syntyy niin tiuhaan vitun tahtiin, että alhainen likainen pahuus saa AAAIIIIIINA pidettyä yllä tätä "Järjestelmää" ja tämän alhaisen maailman alhaista epärehellistä ja MEGA-epäreilua pahuutta !??! MISTÄ MISTÄ MISTÄ MISTÄ MISTÄ MISTÄ !?!?!?

"90 % kaikesta on aina silkkaa paskaa" ..... kai se se vain sitten on. Meitä  laadukkaita vain on ihan häviävän marginaalinen osa. Siinä kaikki.Mutta joka tapauksessa, tämä Suomlannin asunto ja asumisen HINTA -tilanne, on aivan totaalisen ja TÄYSIN kestämättömän totaalisietämätön. Vuokratkin on jo niin absurdeja että minä katselen vuokra-asuntojen hintoja ihan vain ärtyäkseni ja toisaalta viihdyttääkseni itseäni. Mutta aina minä niistä ärryn, no matter what.

Vittu, HEI, muuli ja munapää, MIKSI  KUKAAN(!!) muu kuin rähjäinen koditon, maksaisi 25-35 neliön puhelinkopista vittu YLI 600 € !!?!?!?!?!? Ei ollenkaan tavatonta että sellainen hävettävän ahdas pieni persereikä maksaa 702-740 € kuussa !! Ja siis kaukana Stadista ja mistään "kasvukeskuksista" yms. Miten TÄMÄ selittyy ?
Tai minkätyyppinen mukava valhe ja ihana kiertely-kaartele hymyssäsuin Suomlannin Jästipään tapaan esitettynä, on se koko jutun parhainpäin ja hyväksyttäväksi selittelevä selitys ?

Entä, Herra tai Rouva   Arvoisa ja Merkittävä Suurihminen / Ministeri, mitenkä, jos saan täältä kaukaa altasi, nöyrän matalalta, tiedustella, niin nin mahtaakohan nämä Kulttuuriamme Suuremmoisesti Rikastuttavat™  Monia Eri Asioita Osaavat™  Kultamunat™  Maahanasettujat™   liittyä tähän kuvioon ja kaavioon mitenkään tai edes sitenkään ?

Heeeii ?! EI KAI NE NYT NIITÄ HIIINNNTOJA sentäs nosta ?!?! Höh !!? HEI ?!?!
Hei !? Arvoisa Herra Ministeri !? Tai Ro..hei !?!? HEI !??!... älkääs nyt kipittäkö vittuun siitä !..HEI !?!


No mutta, kuitenkin, kuten Helsingin ämmät ja äijät ja muut psykopaatit TIETÄÄ, ja paremminkin(!), on tärkeintä kuitenkin että huolehditaan Afrikan neekereistä, kuten Bonokin haluu, ja että heitellään omat rahamme sille kommunistijuopolle siellä Brysselissä, ja neekereille ja ählämeille ja mihin lie. Kunhan ne EI(!!) jumalauta, palaudu niiden tienaajille ja tekijöille ! SE on pääasia, ja SIITÄ on huolehdittava, että selkärankaa viiltelevä kipu ja tuska ei haihdu, ei edes hetkeksi ! Vaan moninkertaistuu ja sitten vielä kuusinkertaistuu ja sitten ettei siitäkään älähdetä Vihaisina sentään ! Eritoten netissä ! Johon "viranomainen" ihan siis ITSE ja erikseen, joutuu itse vaivautumaan tunkemaan typerän vitun nokkansa, ja etsimällä etsimään jotakin mistä sitten Virallisesti Kauhistua ja ehkä joskus jopa pöyristyäkkin siinä saattaa.
"Jaahas, mitäs Vihaa ja muuta täältä löytyykään kuuleppa! Kun vain vähänkin pöyhitään!"Mutta tärkeintä on että KAIKKI on kallista ja kallistuu ! Täten saa Kansojenväliset Juutalaiset Rotanpaskat uida rahassa kuin Roope Ankka, ja että kaikkein vastenmielisimmät ja inhottavimmat niljaskat ja kuvotukset rumilukset hyödyttömyydet, saa tuosta kaikesta omasta haitallisesta alhaisuudestaan "korvauksen" kohtalolta, eli Toisten Ihmisten Kaikki Rahat ja Koko Elämän.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti