keskiviikko 30. tammikuuta 2019

NASA EI käynyt Kuussa

>> https://www.youtube.com/watch?v=kTd0TRnFK-MJaha, ja se siitä; NASA    EI  käynyt ainakaan tuolloin kuussa.
Mutta kai sen nyt sanoo saatana järkikin, ettei siihen maailmanaikaan päässyt juuri Tukholmaa pidemmälle, saati sitten jauhaan purkkaa kuuhun ja vetään ympyrää ralliautolla !

Vittu siis...ninQn hei ...===> W A U !!Viittisittekste te Media-"PolitiikkaKompleksi nin tehdä TÄLLE ASIALLE jotakin !?!? Tällä on ihan OIKEASTI VÄLIÄ ja tämä on IHAN OIKEASTI  IHAN VITUN MIELENKIINTOINEN !

Viittisittexte ?!
Ettexte viittis ?!Amerikka juksas meittiä !! Ne narras ! NE veti höplästä koko maailmaa näin kauan !!! Ja nyt ne miettii päänsä puhki miten ostaa lisäaikaa kun nykyteknologia kuroo valhetta kiinni 24/7 !!


VITTU mikä juttu !! VITTU mikä aika joutua vielä olemaan elossa !KESKITTYKÄÄ TÄHÄN  ja ÄLKÄÄ antako senttiäkään periksi !!! Tämä ON nyt MURSKATTAVA sitten jo, ja lopullisesti !! Kai te nyt saatanan tollot käsitätte !!!! Ei tuollainen kekkulointi ja vitun ultraylimielinen pimitys ja avaruuden(kin) VALLOITUS voi jatkua !!!!Jotain ON tehtävä !P.s  LISÄYS vielä, tuo on ENSIMMÄINEN KERTA jumalauta kun olen ELÄMÄSSÄNI huomannut(!!), siis HUOMANNUT, itsekään että jukolauta sehän ON(!!!) saatana pelkkä vitun NUKKE siinä "kuuautossa" !!! HAah ahahahaha a...ai jumalauta... se ONKIN kyllä muuten ihan vitun koomista ja hauskaa kun sitä nyt tsiigaa ! HAHAHAHAAAaa siinähän se...menee että nuppi tutisee, silmiemme edessä !!!
Huomioikaamme että niinkin YKSINKERTAINEN asia kuin NOPEUS(!!!) on VIDEOISSA jotain mihin tulisi YMMÄRTÄÄ KESKITTYÄ erikseen !!!

Hah.....
Kaikkea sitää....

.....jumalauta että NUKKE perkele ?!...ahA AHAHAHahaaaaaaaaaa..

...aaaaaaaaaaaaaaaaa...ahahahaaaaaaaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti