keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Se Saalistaja

https://www.youtube.com/watch?v=9D9zlW33GI4

Predaattori nääx.

Vittu miten paska leffa !! Jumalauta tuo on jo ihan oikeasti häpäisy, alkuperäisen häväistys ja tahallista yleisön päälle kusemista, ja leffan päälle paskomista.
MINKÄ vitun takia piti Predatorinkin päälle mennä paskantamaan noin !??!

Vain noiden VITUN neekerien jalustallenostamisenko ?! Onko tämäkin joku Sosiaalisen "Oikeuden" Kommarirääkyjien teko ? Mikä juttu tuo on ?


Kuten ehkä NÄETTE, on leffan nuo naurettavat avaruusäijätkin pelkkiä ultraneekereitä, ruumiinrakenteestaan hiustyyliin. Koko juttu on jo väljähtäneempi kuin 2 viikkoa avattuna seissyt kalja, kuuman kesän kuumina päivinä. Ai miin, tuossa ei ole vain kertakaikkiaan enää MITÄÄN !! Se oli 80-luvun juttu, ja  C´halifuud ei näy tajuavan sitäkään tai ei vain välitä. Sama Terminaattorin yms naurettavuuksien kanssa; ne OLI oman aikansa juttu, eikä OLE enää paskankaan väärtejä !!!! On kuin yritettäisiin nähdä uutena ja tuoreena ja "khuulina"  vuoden vanhaa raejuustoa ja jotain vitun 1940-luvun "uusinta hottia" jotakin.... jokin hame tai sellainen primitiiviradio tjns.

Antakaa ny vittu vain olla ja menkää oikeisiin töihin ja kotiinne, ja juutalaiset Helvettiin.
Ja kyllä, tuo "predaattorikoira" ON naurettavin ja TYPERIN olio IKINÄ elokuvissa ! Onnea siitä kai sitten, se on jo saavutus kyllä se. Onhan leffoissa sittemmin 90-luvun, nähty Sankari Neekereitä ja kunnollisia ihmismäisiä sivistysneekereitä ja vaatehdittuja ei-alastomia neekereitä ja neekereitä joilla EI OLE(!) kaulassaan 20 centtiä korkeaa pinoa renkaita eikä edes lautasta huulessaan !  Ei tainu muuten olla Obaman nekrullakaan !! Hahahaa. Ovela nekru !! Se oli ottanut sen pois jotta "sulautuisi joukkoon". HAhahaaaaaaaaa.
Lietesammioon ja viemäriin se vitun koiranpaska Marxistinekrurotta kyllä sulautuisi ! Oikein hvin ja vallan vitun mainiosti.

Ja kyllä, tuo mitä tuossa ^^^ käärmeenpaskassa leffassa sanotaan näemmä lopussa, eli tuo "mikä vittu sinä oikein olet?" juttu...vittu jos jokin niin TUO kohtaus näyttää mihin maailma on mennyt ja miten alas on vajottu ja laskeuduttu...huoh. ....melko vitun järkkyä. Teinitkin on vähemmän epäkypsiä kuin tuo tiuskiva ja ilmeiltään nykivä älykääpiö joka ampuu "ihan tosta vaan, hei, jou!" kuten Pate Pallinaama Mustajärvi heittää spermat, predatorin ja sitten nykivin ilmein toteaa Jotakin.......TODELLA...JYRKKÄÄ ! Ja Vakavaa !! Eikä VITTU LEIKITTELE YHTÄÄN !
YH-TÄÄN ! Ei sitten YHTÄÄN ! Jätkä on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin KOVA, ettei sillä ole minkäänlaista ihmisyyttä tai kytänkään huumorintajua ! Ei MI. TÄÄN.
MI-TÄÄN.

YH.
TÄÄ.
N !Tus tänne siältä !  Älä viitti näytellä mitään tommosta mitä noi on !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti