torstai 24. tammikuuta 2019

"Laista"

Sanoisiko SE teille jo jotain siitä MIKÄ ja MITÄ on "laki", että se EI OLE mitään mihin KÖYHILLÄ ja "alempiluokkaisilla" siis täten, on VARAA ?
Sanooks TÄÄ mitään !??!?


MIKSI siihenkin liittyy siis ylipäätään RAHA ?
KUKA on VAIN rahaa ja maallista valtakuntaa havitteleva ja sitä varten !? Tai KETKÄ ?


MIKSI siis, toistan, "Oikeudenmukaisuuteen ja Turvallisuuteen", tai mitä vittua lie  "laki"järjestelmä nyt ikinä pakkosyöttääkin teille ja inttää olevansa, niin nin miksi siihen liittyy MITENKÄÄN =====> RAHA ?!?!?!

Onko se, SE, todella jostakusta OIKEIN ja OIKEUTTA ja OIKEUDENMUKAISTA ?!?!

VAAAIIII olisiko ihan vain niin kuin ON, että se on PELI, ja se on järjestetty VAIN tiettyjen tahojen puolesta ja KAIKKIA muita vastaan. Ja eritoten muutamanlaisia muita. Esim meitä liian tietoisia ja urheita ja jotka valaisetvat muita ja koettavat vapauttaa Paimentolaisten yhteen nippuun kokoamat pelokkaat tietämättömät VITUN (!) lampaat ?

Olisko hei näin ?


NÄIN ON ! On vastaus johon päädyit todennäköisesti, ja hyvä niin. Se on asian TOTUUS.


"Virkakunta"   "Virkamiehet / Virkaämmät"  ja KAIKKI ns "Valtion  / Hallinnon / Julkisenpuolen"   Luciferiaaniset koiranpaskat ja "palvelijat" on KAIKKI "laissa" merkittävämpiä kuin SINÄ, ja NE on NE   ===> KETÄ VARTEN se on ylipäätään pystytetty, kuten "perustuslakikin" (Amerikan eritoten), se on byrokraattien "oikeuksienjulistus" YLI  TODELLISUUDEN ja SINUN ja MINUN  TODELLISEN olemuksen ja vapauden ja TODELLISTEN OIKEUKSIEN.

Jotka EIVÄT liity mitenkään saati sitten sitenkään MIHINKÄÄN lippuun tai passiin ja sosiaaliturvatunnukseen  tai  maahan tai kansaan tai muuhun sellaiseen, ja vähemmän vielä sitäkin "lakiin" tai "järjestelmään / politiikkaan / valtion virkakuntaan" tms.
Ne on KAIKKI  sen VIHOLLISIA numero 1. Suoraan Helvetistä.


Ja MIKSI ne VOI tehdä mitä tekee ?! Se on HYVIN yksinkertaista; suurin osa ihmisistä on liian mukavuudenhaluisia tietämättömiä ja pelokkaita, TUO YHDISTELMÄ on murhaava ja se mahdollistaa heidän loputtoman orjuutuksensa. He pelkäävät köyhyyttä, poliisia, vankilaa, putkaa, linnaa, toisten imbesillien moraalista paheksuntaa, kuolemaa, "helvettiä", kissoja, vapautta, vastuuta, älyä ja tietoisuutta ja totuutta, itseään, Anarkiaa, Kaaosta (eli lakia ja valtiota), koleraa, ählämistejä ...ju neim it !

En tiedä miten monta asiaa on olemassa millään planeetalla, mitä Hoi Polloin kääpiöt EIVÄT pelkäisi, mutta se on lyhyt lista, sen minä TIEDÄN. Se on TOSI lyhyt ! Kuin Juhana Vartiais-Af Anuksen miniatyyrinen (mahdollinen ja teoreettinen siis lähinnä) kulli. Tosin en usko sillä olevan MITÄÄN tynkääkään housuissaan, muuta kuin perseestään alatipilkistävä terävä ja kuiva paskapökäle.*

MIKÄ siis neuvoksi kyttien ja juutalaisten Supremasistista orjuutusta ja kokolattiakontrollia vastaan !? Jos mielii nähdä PÄIVÄÄKÄÄN vapautta tässä umpikamalassa bioloogisessa - materiaalisessa ulottuvuudessa ?!
Se olisi HYVIN yksinkertaista sekin; LAKATKAA toimimasta TOISTENNE poliiseina ja lammaskoirina. Siinä se. AUTTAKAA niitä jotka joutuvat kyttien ja lappuliisojen ja "lakeijoiden" yms AKTIIVISTEN uhreiksi, ja AKTIVOITUKAA.

Aktiivimalli siis, tässä mielessä.  Poliisit ja "virkamulkut" ynnä muut on juuri se mistä se joku joskus netissä niin loistavasti sanoi, en muista enää tämän sitaatin alkuperää mutta jumalauta että tämä on LOISTAVA ja täydellinen ja totaalisen napakymppiin uppoavan absoluuttinen ja tarkka kuvaus ja syytä painaa ikuisesti ikuiseen mieleensä ja MUISTAA sekunnista toiseen, katkeamattomana ketjuna nyt ja aina ja iäti, eli; "ainoa oikea ´Enemmistö´ on ´Poliittisesti Aktiivinen´ vähemmistö"  !


VAIN niillä jotka TEKEVÄT jotakin ylipäätään... ON yleensä jotakin jne. Jos varastaa fillarin.....sinulla ON fillari ! Näin "valtio" ja kyttä toimii, ne VARASTAA ja SIKSI ===> NIILLÄ ==> ON.   Maailmassahan ON vain näitä kahdenlaista ihmistä, niitä joilla ON, ja niitä joilla EI OLE.
Moraali ei välitä kilin vittuakaan siinä mistään, mistään syystä ja mihinkään suuntaan, Jumala antaa KAIKEN tapahtua, saat pistää vaikka vauvasi mikroon, anna palaa (kirjaimellisestikin), ei se siitä MITÄÄN VÄLITÄ ja tämä ON FAKTA. Se ON silti pahuutta ja moraalitonta ja Saatanallisen VÄÄRIN, muttei sitä ESTETÄ.
Sittempähän näette.


Kytät vain kertakaikkiaan MENEE(!) Tuonne Ulos Kaduille ja TEKEE, ihan täysin ilmeenkään värähtämättä, sitä PAHAA mitä ovat tehneet sittemmin kun joku huohottava MEGAkusipää ja luultavasti seksuaalisesti kieroutunut, jäykkäniskainen umpipaska kommarivasuri KEKSI tuo "Poliisi" kyttä jutun, ja ....no siellä ne nyt sitten "partioivat". HAhaha.."partioida" !!..ai luoja miten naurettavaa paskaväekä.. minä nauran aina tuolle "partioinnille" !! HAH Ahahahaaaaaaa.
Hellantelttattentään ! ..HAha haha hHAH HAH HAA.  Hah Hah Vitun Haa.  Mitä te siä hei "partioitte" ?! Mikä..onko tämä joku Haliwuudleffa teidän apinanmielestänne ? Tämä "laiffi" ?!

SEN ymmärtää, jos on jotain nimeltä "Maa", esim Kansallisvaltio, ja sillä RAJAT, SEN minä ymmärrän oikein HYVIN että NIITÄ !!! NIITÄ vitun RAJOJA käydään "valvomassa" ! VIELÄ PAREMMIN ymmärrän rajamuurin ja VARTIOTORNIN ja kamerta ja vallihaudat ja miinat ja sen sellaiset, NÄMÄ on ===> ymmärrettäviä ja realistisia apinain parissa ja sen sellaista. Mitä KYTTÄ tekee keskellä kyliä "partioidessaan2 ?!?!
Häiritsee Saatanan paskahousu  Tavallisia "Lainkuuliaisia" Vitun Tolloja Lantapäitä ja nöyryyttää ja RAHASTAA, SE on se juttu siinä "ryöstösaais". SIITÄ yksinomaan on kyse.

Kyttä ei ole msulimia parempi tai kummempi, se on esihistoria njäänne kuten trilobiittikin, tämä EI siis ole vertauskuva tai vitsi. Kyttä on kuin jokin TODELLA TODELLA TODELLA TOOOOOODELLA(!), iiiiinnnnNNNNhottavan sitkeä muinainen vitun bakteeri, joka EI vain kertakaikkiaan suostu kuolemaan ja ymmärrä poistua millään "luonnollisella" tavalla. VAAN joka sen sijaan on HYVIN PÄÄTTÄVÄINEN uusiakseen kyseisen muinaisen jäykän tunkkaisuuden ja "virallisen" rutikuivuuden aina ja uudestaan ja koko ajan, ja virtsatakseen minipippelillään KAIKEN hauskan ja maskuliinisen ja kekseliään ja älykkään ja VAPAAN ja omaehtoisen ja itsetietoisen ja moraalisen ja sen sellaisen päälle. TOTAALINEN PASKAPÄÄ siis.
Vailla MITÄÄNhyvää puolta.
Vai keksittekö, jos oikein pinnistelette,  keksittekö(!) mainita jonkin HYVÄN ja HYÖDYLISEN puolen kytistä !?Tai no ! Ehkä on YKSI ! Mutta sekin on eri asia jos kyttää ei vain OLE, eli se että niitä voi käyttää itsensä ja  aseen tjms, sijaan, kerrostaloissa - hiljentämään  niitä  lobotomiapotilastakin vähempiälyisiä kusipäisiä "elämänkoululaisia" ääliökakaroita juoponkusemia vitun kehareita, mitkä katsoo erikois-oikeudekseen mellastaa ja riehua ja äännellä ja mölytä läpi yön. SE !! SE on ehkä kytän se YKSI ainoa HYÖDYLLINEN puoli ! Jiippii !

Toisaalta.... miksei siihenkin käyttäisi vain "sotapoikia" jos, JOS, niitäkin kerran ON ? Niillä on järeämmät konaritkin yleensä ! Ja jos ei meteli hiljene niin sitten se hiljenee LOPULLISESTI. TÄMÄ olisi täysin hyväksyttävä "moraali" ja ohjenuora ja yleispätevä vaatimus ja neuvo ja sitä yhtä sanaa en käytäkkään, mutta junou.


*

Mutta siis olin alunperin vain "puhumassa"  "laista".
Se on sitä mitä se on, juutalaisten ehkä ovelin ase IKINÄ. JA se on anteeksiantamaton. Siitä niiden on maksettava niin ääääääääärimmäinen ja TOTAALISEN HELVETINTUSKAN hinta, ettette vielä uskokkaan. Sen on maksettava niille paljon enemmän kuin viimeistä myöden AIVAN KAIKKI. Sen on oltava ikuinen TULI niiden ympärillä, ja kaikkialla, sisällään. Tuli joka ei hellitä eikä tunne armoa, tuli joka polttaa KAIKEN ja toistuvasti, kuten "lain" nöyryytys meidät ultramaskuliiniset ja ylivertaiset SIELUT mitä tänne apinataloon on jostain vitun syystä sysätty sekaan. Sen on kulutettava ne kuin tuli kuluttaa klapeja, mutta aivan tolkuttoman kohtuuttoman suunnaton aika-kausi. Ja sen on oltava KUUMAA tulta, syövyttävää ja kamalaa, NÖYRYYTTÄVÄÄ ennen kaikkea.

NÖYRYYTYS on tärkeä muistaa sitten KUN kosto aktivoituu. NÖYRYYTYS, SE on SE JUTTU.

Yhtäkään Pahantekijää ei tule säästää. He on petinsä pedanneet ja VALINTANSA tehneet, oli se miten tiedostamaton vain ja tahansa. Miten vain automaattinen ja "pakon" eli ÄLYLLISEN LAISKUUDEN ja paskahousuisuuden ja "uskottomuuden"  sanelemaa tahansa."lain" (pienellä) EI TULISIKAAN, IKINÄ(!), olla   Kaikille Sama ☭ . Se on niin totaalisen älykääpiön epä-älyllinen ja tietoisuuden vastanapa ja typerä ja moitittava "näkökulma" etten saa kirjoitetuksikaan. Enkä tiedä kannattaako siihen edes ryhtyä, jos on niin vitun sumean tietämätön että on "lain" PUOLELLA ja pitää sitä hyvänä ja tarpeellisena  tjns,  sinulla on VALOON niin PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITKÄ matka että ...en tiä... se on kuin häiritsisi lapsen unia tjns, yrittää herätellä sinua. Uinu uinu idioottini sitten. Kamalaa mutta hei; minkäs teet.

ÄLÄ pelkää. Ota vain ihan TÄÄÄÄÄYSIN "tshillisti" ja kylmän rauhallisesti ja viileän tyytyväisesti ja levollisen rauhallisena ja uinuvan luottavaisena. Ei MIKÄÄN ole perässäsi tai tulossa kimpuusi, ja jos ON se on luultavasti kytät tai vasurit ja "Maahanmuuttajat™" ja "lakeijat" ja "media" ja kaikki nämä "Järjestäytyneen Yhteiskunnan - Lainkuuliaiset ja Kunnolliset ja Viralliset Toimijat ja Tahot". Eli nämä Painajaiset Luciferin Perseestä, jotka VOI käsittämätöntä kyllä, leikkiä TÄSSÄ ULOTTUVUUDESSA "Hyvää" !! Jumalauta että tämä on pöyristyttävästä TUHAT askelta kertakaikkisesti kammottavampaan suuntaan ! Tämä alkeellinen paholais-ulottuvuus.
Koko vitun planeetta tulisi vain polttaa tai räjäyttää.


Joka muuten, mainittakoon, on se vasuri"hippien"kin se OIKEA  "fiilis", mutta se kääntyy sellaiseen muotoon Julkisuudessa, kuin että "Pelastakaa Maapallo" ja "Säästäkää Luontoa" ja "Älkää Olko Tuhmia Elukoille" jne.
Ei ole olemassa MITÄÄN    viheliäisempää  KUIN "laki". JA ihmis-apina-naaras. Jotka käyvät käsi kädessä, Saatanan Luciferin Perkeleet. Ja NÄITÄ kahta te vitun Helsinkisyndroomaiset idiootit PUOLLATTE kuolemaanne saakka ja KAIKIN käytettävissä olevin voimin ja keinoin ja resurssein ja propagandoin jne ?!?
Hei; HAISTAKAA VITTU ja KUOLKAA ja kärsikää exponentiaalisesti kuollesanne !! Ja PELÄTKÄÄ ! Pelätkää TODELLA vitun PALJON !! KAIKKI palautuu teihin ITSEENNE. Minähän olen sanonut. Monasti ja toistuvasti.TE   ==> ETTE OLE Jumalia ! ETTEKÄ täällä päättämässä minunkin puolestani ja asettamassa todellisuudelle rajoja.


MINÄ EN OLE TEIDÄN OMAISUUTTANNE ja komennettavisanne. Kuten se Rokka muistaakseni sanoi; "minähän / miehän  en olekkaan mikään koira ollenkaan!!". Just så där. Taisi olla hurriksi tuo <===.Minä EN OLE syntynyt ja ilmestynyt tänne, en sitten lainkaan ja alkuunkaan, teille kiltisti niiaamaan ja teitä konsultoimaan ja kuuliaisesti kuulemaan joka vitun asiassa, ja jos tässä on ONGELMA; meillä on  Olympus Monsin kokoinen MEGAONGELMA. Ja se PAISUU vain, ja se näet minisieluseni JAAAATKUUU vain. Inkarnaatiosta, johon et siis usko, toiseen. Ongelma vyöryy kuin paskamöykky alas kyseisen jäisen MEGAvuoren rinnettä, ja kerää matkallaan paitsi lisää inertiaa / energiaa mutta myös KAAAIIIKEN mahdollisen ylimääräisen ja siihen alunperin kuulumattoman(!!!) lian ja roskan ja paskan mukaansa ja SUUURENEE täten exponentiaalisesti !

Mutta olenhan sanonut, kuten ihmiset halki tuhansien vuosien, että; kytät / Poliisit, on tyhmiä. Idiootteja, TODELLA huomattavan käpyaivoisen järkyn typeriä.
Ai miin, ei tämä ole mikään uusi tai minun, juttu. Tämä on tiedetty niin kauan kuin niitä viheliäisiä kansanvihollisia on ollut.

Jos te ette väisty, MINÄ EN väisty, ja jos minä en väisty... ilmeisesti tekään ETTE väisty... ja jos.. te ette väisty.. MINÄ en väisty.. ja jos mi... jusii ? Tämä LOPUTONTA.
Katkeamaton ketju. Ikuinen. Pysyvä ja totaalinen, jatkuva jatkumo ja Helvetin "limbo".

Mutta se sopii kytälle, sillä poliisirotan tietoisuus on yhtä supistuneen minimaalinen kuin soillaellävien paskavesien krokotiilien. Eli siis ihan sellainen "bare bones" ja minimi, sellainen taustahumina millä juuri ja juuri tulee toimeen ja voi ostaa itseään JÄRISYTTÄVÄSTI parempien ja yleishyödyllisempien olentojen kasvattamaa ja tekemään RUOKAA ===> kaupasta, ja pistää sitä aivottomaan vitun apinansuuhunsa ja pedon kitaansa, ja käydä välillä ruiskuttamassa kytänpaskaa kytän-kusipään-perseestään paskapyttyyn ja käydä sitten TÄYSIN viattomien sivullisten kimppuun kadulla ja missä lie, ja ÄRTYÄ siitä sitten ITSE, kun on ITSE(!!) käynyt provosoiden ja oikeuteensa tehdä niin USKOEN(!), täysin siis SIVULLISTEN kimppuun ja "ravistanut kelosta latvan nuppiinsa" kuin apina kookospähkinän, ja ITSE aloittanut koko vitun tilanteen jne.... Mutta hei "kyttiä tarvitaan!" tai muuten olisi..... Jotain Tosi Kauheeta ja näin.
Elämänkoululaiset tossa ravais miten lystää.... mitä ne siis NYT ei tee ....?.. kai sitten... ? en tiä... ja kukas ne sitten RUOKKIS ja näin, jos ei valde ja kytät periaatteessa ?!? ÄääääÄÄÄÄÄÄÄ ?! (tämä on sellainen kysyvä nouseva äääÄÄÄNNE, jonka on tarkoitus korvata sanallinen NOOO?!?!? kysymys).


No, mutta eniwei; pitäkää kyttänne. MINUA te ETTE pidä.
Minä en suvaitse kyttiä tai muita byrokraatteja, enkä tunnusta MITÄÄN  "Idoleita" / humpuukijumalia jne, tai päälliöitä tai mitään muutakaan kuin luonnollisen ja aidon ja oikeean ja olemuksellisen ja tarkan ja oikeutetu(mman) ja ymmärrettävän hierarkian, sielujen ihan sellaisen "meritokraattisen" ja AIDON hierarkian. Jossa MINÄ olen siellä huipulla, ja TE olette sitä "meren mutaa" ja pohjasakkaa. Joka siis, toistan, VOI -ihan heleposti!- kuten olen joutunut huomaamaan, tässä ulottuvuudessa leikkiä ja tehdä aika pitkälti mitä lystää. Teidän EI TARVITSE KUUNNELLA MINUA !!!!

I got it !! I fucking get it !!! Voiko tämä Oppitunti jo päättyä !? Minä näen !! Minä snaijaan nyt ! Ai kän sii !


Minä en selvästikään, SELVÄSTIKÄÄN, ole se  Bossi täällä, eikä minua tarvitse noteerata jne. Suuhunotonko haluat ? Vai mitä ?...pitäisikö mennä ihan maahan pitkälleen, ja värjäytyä punaiseksi (eli matoksi?) ?!?! Vai MITÄ sinä oikein haluat !?!?Minä en vain koskaan taivu, enkä katkea, enkä sinänsä luovuta. Vaikka olen jo kauan sitten luovuttanut TÄMÄN inkarnaation suhteen. Mutta lupaanhan kostaa. Ja minä pidän AINA sanani, toisin kuin tämän apinatarhan imbesillit.
Eikä ne osaa edes KÄYTTÄÄ sanooja ja ne PELKÄÄ niitäkin,  NEEKERI(!),  ....ja niitä kiinnostaa vain huumaava pillu ja raha ja valta ja olla mahdollisimman mielisairas mulkku, joka TOISAALTA(!) vastustaa iskää ja näyttää äijälle perkele ..sentään... närhen munat tjns, mutta TOOOOISAAALTA taas  ...on mitä tyytyväisin kun miellyttää iskää ja hykertelee onnestaan sen idiootin kainalossa ja paistattelee sen suopean huomion parrasvalossa.


Hei kualkaa ääliöt. Just fucking die.
Hei nin .... MIKÄ juttu tää on !?!


Ja siis "laki" ON juutalainen ASE. Minä en osaa tehdä oikein sen enempää kuin SANOA tuon teille. Jos se ei mene lanttuun, niin minä... en mahda oikein muutakaan. Teillä ON, kuten jo tiedättekin, MAHDOLLISUUS ollla kuuntelematta minua ja tehdä iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihan mitä lystää -mitä tyhmempää, sen parempi- tässä laiffissa.
vetäytykää peloissanne takaisin NPC-Laumaanne vitun houkat ja moukat ja ummehtukaa sinne sitten. Vittuako minä siitä välitän.
Minä vain INHOAN "lakia" ja juutalaisia ja"lakeijoita" ja sosio ja psykopaattien KAIKKIA muotoja versioita ja kaikkia turhia syöjiä jotka on vieläpä HAITALLISIA ja Saatanallisia. Minä INHOAN ja VIHAAN enemmän kuin universumilla on fyysisestä kokoa, KAIKKI typeriä ja vähä-älyisiä ja idiootteja aktiivia tunkkaisia pieneläin-ihmiaaneja yms Perkeleen vitun kusilänttejä. Minä en voi SIETÄÄ joutua olemaan niiden keskellä, ja alttiina.


Mun koti EI oo täällä.Kiitti.
P.s "laki" ON juutalaisten / fariseusten ja "lakeijoiden" ja muiden "viranomaisten" eli  ultrakusipäiden rikollisten psykopaattien jotka elää elämäänsä Ihmis-Jumalana ja ei omaa käärmeenkään moraalia, ASE. Ja se on tähdätty KENEEN VAIN, mutta tietenkin eritoten niihin jotka sen VERKOSTON voisi kaikkein todennäköisimmin murskata, ja täten Juutalaisen Maallisen Valtakunnan.
Jonka musersi Jeesus, mutta jonka tietä juuri KUKAAN ei USKALLA käydä, sillä sillä tiellä ON(!) vaaroja. Zombeista merenneitoihin ja kytistä byrokraattien aseettomiin versioihin, perintäfirmoista tauteihin ja päätäänaukovasta lobotomisoidusta kastraattien Globaaliarmeijasta aina itse Saatanaan asti.


"laki" ON keskinkertaisuuden ja nuhjuisen tunkkaisuuden ja fundamentalistisen vanhoillisuuden KITEYTYMÄ, ja rikollisten junailema  Toteemikomentojen Kokoelma, jolla kirjoittavat ITSE ITSELLEEN "rajat" !!! AHahahahaa "itseäänrajoittava valtio / rikollinen" !! HAhAHAHAHa
AHAHA hahAAA AHAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....kaikkea sitä ....näkee, kun vanhaksi elää....
HAHaa.ha.h.ah.aaha....AHAHa...aijai.Hei; mä EN syntynyt kuuntelemaan TYTTÖJÄ ja naisia.


Kiitti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti