keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Katie Hopkins Oulussa

https://www.youtube.com/watch?v=chY_AgIItb4

^^^ ▲▲  TÄMÄ !! ▲▲ ^^^^"" Kutsutte vain Vihaiseksi Puheeksi™  ja annatte sakot ja lähdette livohkaan ! O k? ""
"HEI YLEN mulkku !..."Ei jumalauta kuulkaa... minä olen ehkä odottanut ^ tätä päivää ns, tai tuota juttua ^ tähänastisen ikäni !! Elettyäni vankina täällä teidän käpyaivoisten vitun jää-erämaan tundranvillien VITUN Finuiittien keskellä, saamatta mitään kontaktia IHMISTEN Sivilisaatioon; NYT täällä on / oli Meidänkin lähettiläitä !! Siinä kirjaimellisesti Suuren Maailman Valkoiset  oikoo Finuiittien typerää Perkeleen kommunistista MEGAPASKApäätä !!
Ja jumalauta siellä on seassa itse Duttonin Edwooddikin !! Äijä josta sana ja käsite "Fnuiitti" on peräisin ! Hahahahahaaaaaaaaaaaaaa...tämä on jumalauta aivan täyslatinki !! Huiiipppuuaaa !! Tiina ja Junes !!! FTW.

#KiittiTästä!


Ja kuulkaa YLEläiset "kunnianne" !!! Ja a"POLIITIKOT" !!! Oletteko vitun nilviäiset kuulolla !?!?!?


Näettekö miten tuo typerännäköinen turpea pallopäinen tai pikemminkin "läskipäinen" YLEn honottava TYHJÄNtoimittaja REAGOI kun tuo Englantilaisnaikkonen latelee sille madonlukuja ja sanoo selkeitä faktoja selkeinä yksinkertaisina faktoina ?! Se on kuin, "kuin", jokin Pohjois-Korealainen  PuolueUskollinen™  vitun demoniKOIRA joka inhottuu joka ikisestä ääneenlausutusta pätkästä todellista totuutta, ja tuntee vihlaisun sisällään sillä tietää ettei sarvekas Isäntänsä tai Emäntänsä tykkää siitä että jossain mainitaan rangaistuksetta TOTUUS !HÄVETTI tuo äijä ja sen tökerö tankeroenglanti ja sosiaalinen kuolonkankeus. Eikä Juneksenkaan enklantti ny ihan kyllä toimi...niinQ ALKUUNKAAN mutta ainakin se saa jotain oikeanlaista sentään aluille.

NYT on kuulkaa Piru(t) merrassa ja Helvetti valloillaan ja mitä kutkuttavin TILANNE IRTI ja PÄÄLLÄ !!Nyt voisi hankkia keltaisen heijastinliivin ja jonkinlaisen talikon ja soihdun yms  "Vallankumouksen Peruskamaa".


Mutta että näin tämänkin !! Brittiläinen joutui tulemaan suomeen jotta Suomlannin Finuiitti(kalamiesten) Hevosenpaska ja Paskahousu(!) Media  saisi edes KUULLA totuuden !!
hAHAH AAHAHahahAHahAHAAH AhaHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAA !!


Ai vittu !1   AAAAAAAAAAAAaaaaHAHAHAHAAH h111!!!!!!!111!!!11 !1!1!1  ajajaja aijaijaijaijaijaijai !!

VIIIIHDOIN edes jotakin !
Valta / Valhemedian Kuolinmessu  ♬♭

Hyvä Luoja !! Tapahtuuko tämä TODELLA !!?

"SUOM" : "wau!!"

..Tiina - Katie and junes !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti