maanantai 21. tammikuuta 2019

Huhta Late & Katie

https://www.youtube.com/watch?v=XtgGVTFkQoE
:) ...:D ..ahahahahaaaa !

Siitä vähän..tuollaista... voimaa tjns. Hauska video suorastaan, katsella kuinka nuo muijat hykertelee riemuissaan tuossa !!.. hAHahaaaaaaaaaaaaa... aijaijaijai... hyvä etteivät hässimään päätyneet...tai miten sen nyt kukin ottaa.. onko se hyvä vai suuri pettymys. Mutta kuitenkin.

Hienot kledjut LATE !!! Hyvä !! Tyyyyyyyyyyyyyyylikästä ! Mutta ÄLÄ ole noin HYÖKKÄÄVÄ !! Sitä suomalaiset AINA tekee anglosaksien kanssa, ja aina ne hätkähtää sitä. Ottakaa iiiiiihan vähän tshillimmin. Tai en tiä... kai sitä voi pitää suomalaisena "kulttuuripiirteenä" siinä missä muslimien terrorismia ja raiskailuja ja päänirrottelua yms. Tuollaista aggressiivista olemista ja olemusta. Mutta että hyvä haastis ouvrool, ja tyylikäs visuaalisesti, hieno soffakin(!), ja näin.

Hyvähyvä.
Latelle vähän enk-lannintunteja vielä lisää siihen mikä ikinä onkin "plakkari". Montakin kenties, mutta tuo on kyllä parempaa jo kuin monen muun, etenkin varmaankin Persun, enkkumongerrus.

No, mutta, tuo ongelma korjaantuu Sukupolvilla. Nykysuomalaiset eli siis skidit, puhuu ja ymmärtää enkkua kuin Pate Laine, ja se on minullakin sama juttu. Toki sitä pitäisi ihan ÄÄNEEN PUHUA jotta sen FYYSINEN ÄÄNTÄMINEN käy mahd.luonnollisesti. Mutta olkoon nyt tämän jankutus.

Tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti