keskiviikko 23. tammikuuta 2019

1 hyvä & 1 huono uutinen

Ensin tämä HYVÄ UUTINEN.


MAHTAVAA !!!

Vaikkakaan en tiedä kuka vittu tuo ^ on, mutta eiköhän se yksi vitun ongelmallinen paskaläpi ole sekin.  Mutta olisitte piesseet sen Susanna Paskakosken mieluummin tai Juuhan Af anuksen tai Pipilän ja Orvon vittupään tai Thoorssin hyperkusipään tai Biaudetin pipipään känniääliön tjns !
Keskittykää niihin näkyvimpiin ja niihin millä on jotain vitun VÄLIÄ !!!! VIESTI menee siten parhaiten myös perille noihin ^ nuhjuisempiin mitättömyyksiin.


Mutta hieno homma, ja nyt on saatu "pää auki" ja homma käyntiin ja porukkaa lämpöseks tämän asian suhteen ja kanssa ja tiimoilta ! Tästä se LÄHTEE !!

#KiittiTästä!

Oi kato ! Uijuijuijuijuijuijuijuijuijui ! Ju dout fakin sei ! ^ Ählyt ym järkkää Ählyjä ym "laittomasti" tjns, suomlantiin. Viis minä siitä mitä "laki" siitä sanoo, mutta ählyt änkee ählyjä suomeen, SE on ongelma.


Ja tuohon alempaan; "kotouttaminen" pitää LOPETTAA ja "poliitikot" laittaa ihan OIKEAAN ja kirvelevään vastuuseen ja kotoutus tarkoittaa tietenkin apinoiden postitusta takaisin Afrikkaan ja lähi-itään, ja SE on "parantunut tulos". Ja tässä ei pakiteta ja tästä ei tingitä, ja teitä ei pelasta enää edes Poliisikyttä.
Ei MIKÄÄN mahti päällä Maan.


Te olette petinne pedanneet.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti