keskiviikko 30. tammikuuta 2019

YT-Neuvottelut TAAS

iltsikka


Eikö ole kummallista miten nämä "YT neuvottelut" ei IKINÄ koske VALTION "työntekijöitä" eli byrokraatteja ja muita vitun "viranomaisia" !!!!!?
Aina ja vain oikean ja usein hyödyllisenkin vielä, TYÖN tekijöitä !!


Joita sitten KEHTAA Juhana VITTUPÄÄ-PASKALÄJÄ kusipää saasta paskaliero Af Vittupää-Anus Vartiainen  tulla ja kyykytellä ja kusta päälle ja sanoa että "olisin vielä enemmänkin rankaissut työttömiä" !!!
"Suomi"   ei ole kyllä kauhean paljon parempi lopulta kuin joku vitun Iraki. Ihan yhtä tunkkainen paska, mutta vähemmän vapautta täällä on.
Siellä tuskin saa kyttiä niskaansa ja muita byrokraattikusipäitä, jos ajaa esim motskalla ilman kypärää, kuten aikuinen, eikä mikään typerä vitun rantapallon kokoinen molo päässään kuin jokin vitun rutikuiva dorkatörttö-idiootti mulkku.. joku niinkuin...mm.... KYTTÄ !!?Tässä on muuten viimepäivinä jos olette nähneet, ollut näitä YyTeitä taas enemmänkin, mikä siis = LISÄÄ Työttömiä Paholaisia Loisia Demoneita ja valtion Vihollisia.

Eli siis noita Juhanaa niin vitun vituttavasti korpeavia Perkeleen Työttömiä. Niitä. Työttömiä.

Lisää MaMuja lisää työttömiä ja lisää byrokratiaa ja lisää hintaa kaikelle; TÄMÄ on se mitä "poliitikot" ja byrokraatit tarjoaa ja "osaa" tarjota !!
TUOLLA kaavalla Suomi ...nousuun ?????!!

Tajuatte kyllä ittekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti