perjantai 25. tammikuuta 2019

WotW - miten lopettaa Monikultturismi™

https://www.youtube.com/watch?v=rqpw9BmMTL8


Tuo on ihan miiiiinimiä. Lähinnä katsoin tuon kuvottavan alun takia, ja jäin kuuntelemaan tuon unettavan loppuosankin. Ei mitään uutta eikä kekseliästä, samaa vanhaa. Mutta jos haluaa vähän kuvottua niin ihan jees.

Tuolla kommenteissa joku sanookin siitä Ryssästä joka länttä varoitteli jo joskus 70-80-luvulla siitä mitä RYSSÄT kaikessa hiljaisuudessa salaa TEKEE lännen tuhotakseen. JA kuten se sanoo ... kun nuo idiootit on tarpeeksi "indoktrinoitu" vastaamaan tiettyyn stimuliin tietyllä tavalla, he jättävät räikeän SELKEÄT todisteet vain huomiotta, eli "ignoraavat" kuten kyseisenlaiset väljähtäneet vitun vitut ja "botit" suomlanniksi mongertavat,  niin nin jättävät vain TODELLISUUDEN HUOMIOTTA(!!) joka MURSKAA totaalisesti  heihin istutetun valheen. Noin se on ja suuttuvat vielä Räyhähenkisesti siihen päälle.

Se on osittain myös, tietäkää tämä, PELKOA.  Minähän sanoin että olen teitä tietoisempi - ja olen KOKO vitun ELÄMÄNI ajan tarkkaillut teitä muita ja KAIKKEA sisällä ja ulkona, ja voin sanoa sen kuoleman varmasti että asia ON näin eikä mitenkään muuten.
Ja voin myös "ennustaa" helposti kuten voin ennustaa että uhattuna ja säikäytettynä; koira haukkuu!! SEN siis, että nämä säälittävän heikkoaivoiset imbesillit kusipäät vitun demoni-idiootit tulee käymään läpi K A I  I I I I K K K I mahdolliset tekosyyt ja "mitä JOS!?" ja "tai entäs JOS?!" ja "niiiiIIN... MUTTA!" ja "mitä jos SITTENKIN!?" jne  ja he odottavat Toista Mielipidettä ja kolmatta ja neljättä ja viidettä ja kahdettakymmenettä ja sadatta....sille ei. ole. loppua. He eivät saata käsittää sitä tai tulla sen kanssa toimeen, että he ovat informaatioon liittyvän ja psykologisen pahoinpitelyn ja SODANKÄYNNIN ja brutaalin runtelun ja manipulaation ja Luciferiaanisen Valehtelun typeriä typeriä TYPERIÄ megatyperiä uhreja ja TOTAALISIA vitun IDIOOTTEJA; ja  rikostovereita niinsanotusti.

He käyvät epätoivoisesti läpi KAIKKI maailmansisältämät "varotoimenpiteet" ja "tarkistukset" ja "toiset mielipiteet" ja ikäänkuin selaavat sellaista pyörö"mappia" tai kansiota mikä elokuvissa välillä vilahtaa, missä on pieniä niitä muistilappuja jonkun pampun pöydällä, ja he selaaavat ja selaaaavat ja selaaaavat, lähes itkua tihrustaen jotkut, jotkut seoten raivosta ja jotkut kutistuen häpeästä ja suurin osa vain pullistuen YLPEYDESTÄ omaa järkyttävää jälkeenjääneen typerän KUSIPÄÄ KEHARIN megaärsyttävää typeryyttään kohtaan,  ja yrittävät EPÄTOIVOISESTI kuin rotta uppoavasta laivasta, löytää vain jotakin... jonkun, edes joooonkun, mukavan ja käyvän tekosyyn ja ulospääsyn. He tekevät MITÄ. VAIN. muuta KUIN sen YHDEN mitä PITÄÄ eli katsoisivat peiliin ja  sisään itseensä.

Mutta kai ne tiedostaa edes sen verran niillä vastenmielisillä juopostasiinneillä jyrsijän primitiiviaivoillaan että; he ovat RUMIA, sisältä ja ulkoa ja siihen ei auta MIKÄÄN lääke. Ei MIKÄÄN tässä elämässä; VAIN kuolema.

Niinkuin olen sanonut, kuten Japanilainen sanonta sanoo "idiootti ei parane ellei hän kuole".
Tämä tilanne on jo järkyttävyydessään ihan OIKEASTI absurdi ! Tämä on surrealistista. Mutta ...toisaalta.... huh ... lävitseni kävi juuri sellainen eräänlainen kauhunsekainen vitun kammottava saatanan   kylmien väreiden kaltainen puistatus, niin nin toisaalta tämä ei kyllä yllätä minua, minähän NÄIN jo VAUVANA että "nämä muut.... MITÄ ne ON ?!?!?..mikä paikka tämä on?!..HEI ?!?!" ... että elän jonkinlaisten pelokkaiden valheellisten ultraärsyttävien rääpäleiden sekopäiden imbesillien tunkkaisten tuhnujen seassa, mutta että teitä voi NÄIN ravistella ja näin HELPOSTI !!!!??!?!?! Mitä VITTUA !


MIKSI te olette ylipäätään elossa !?? Ihan oikeasti !!? Olette kuin apinat jotka YRITTÄÄ kaikin keinoin selvitä vedenalla ! Te ETTE VOI selvitä siellä vitun idiootit !! Se EI. OLE. TEITÄ. VARTEN. Tämä on HYVIN yksinkertaista. Ja SILTI.......................silti... täällä olette !?
Sekoittamassa kaikilta KAIKEN ja pilamaassa ja ärsyttäen niin että kun se kohtaa teitä itseänne.... en tiä.. .ymmärrätte mitä TODELLA ON "pullotettu räjähtävä RAIVO" ja "katkera patoutunut ultraVIHA" jne.    Juul sii.

Mutta hei, ei mitään; menkää ja kailottakaa ja tehkää ! Saatatte saada pinp-piä ! Tjns. SE on kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiken muun väärti. Kaiken koko taivaan alla, ja maan yllä ja niin ees päin. Vitun iljettävät Saatanan eläimet.

TEIDÄT tulisi wähälääl-teurastaa. Ja ehkä niin käykin ! Jihuuu !
Teidän tienne loppu lähenee ja kohta mielisairaat heikkolahjaiset raiteenne katkeaa ja loppuu kokonaan, ja jukolauta mikä SITTEN on edessämme..... en tiä.... mitä siihenkin sanoa. Välienselvittely... sen TÄYTYISI olla sitten jo melko LOPULLISTA.
Tämä hinnan ON romahdettava TEIDÄN niskaanne, kuten TEKIJÄN ylipäänsä AINA on maksettava, eikä uhrin !    Tämä lieneekin selvää kaikille muille paitsi muslimeille ja kommunisteille ja muille Saatananpalvojille psyko ja sosiopaateille paholaisille demoni-idiooteille zombeille.


Tällaista jälkeä syntyy kun  Tavalliset Pulliaiset ja siitä vielä PAAAAAAAAAAAAAAAAALJON typerämmät Perkeleen typerät turvenuijat ja jästipäät ja muut häiriintyneet peräkylän VITUN KUSIPÄÄT(!) saadaan Uskomaan että he ovat Ihan Yhtä Lahjakkaita Kuin ME OIKEASTI LAHJAKKAAT !! Jumalauta vittu saatana minä raatelen teidät Perkeleet riekaleiksi jahka saan siihen pienenkin "tshäänssin" !!!!! Ja minä en edes iroonista kyllä ole yksin sen kanssa ! HAH Aahahaha hahaaaaaaaaaaaa.

Olisitte vain mennee nuorena "lapion varteen" ja "Siwan kassalle" jne; ja "Yhteiskunta" OLISI koossa ja elokuvat OLISI hyviä ja musiikki OLISI vielä musiikkia jne... mutta. Haliwuud yms sekoitti teidät ja jumalauta niin pahasti että se tekee todella PAHAA. En siis.. wau... ei kyllä jumalauta...WAU... .. !..Hah..... en tiä... ehkä tämä ei todella veiläkään aktualisoidu teidän etanan-aivoissanne mutta hui Helvetti että tekee jumalauta pahaa...... itse asiassa uskon että teidän valitettavasti annetaan KUOLLA tietämättöminä, kuten demonien ja minisielujen AINA !!! Ja MINÄ jään yksin kärvistelemään tietoisuuden kaikesta    kanssa. MINÄ saan katsella ja kokea, ja te aiheuttaa ja tehdä ja teidän ei saatanan VITUN läskipäät läskit lapamadot tarvitse edes ymmärtää aiheuttamaanne ja noteerata...saatte vain jukolauta kuolla !!!

Jumalauta HAISTAKAA HIKINEN VITTU  ... mitä tässä muutakaan sanoa.

Ja mitä tulee tuon ammattinukuttajan tympeään videoon ja vielä tyhmempään "ideaan"... ..huoh... .no, hei; se ehdottaa "lakia" apuun.

Minä en kuulu teidän planeetallenne junou. Ollenkaan.
Miksi te olette tuollaisia ?!?!? MIKSI ?!?! Miksi te teette noin ?!
MIKSI te menette AINA "sieltä missä aita on matalin" ?!?!  KUINKA megatyperiä vitun lässähtäneitä kääpiöitä teidän vanhempienne oikein täytyykään olla !! Jukolauta ....eikö ne Perkeleet opettaneet teille MITÄÄN ?!?! Mitä alkeellisimpiakaan asioita !??!


Kuten nyt ehkä näette, kummaltapuolen aitaa ja asiaa vaan, kuten sanonta sanoo ja taisi olla kotimainenkin sanonta vieläpä; "lurjukset käyttävät AINA uhrinsa Liian Hyvää Kasvatusta hyväkseen" !!
Aa-vitun-men.

Sitä mie kai vaan että; miten teitä ei OLLENKAAN HÄVETÄ ?!!?!

Se on kai jokin "supervoima" tjns.  ..Hah.... minulla ei ole sitä !
Toisaalta, ymmärränhän minä sen, se on vain tiedostamattomuuden ja rajoittuneen ymmärryksen ja lahjattoman TYPERYYDEN "voima". Ei koiraakaan HÄVETÄ olla kivespussi pullottaen paljaan koko ajan ja kaikkialla, ja kailottaa aivotonta idiootin mantraansa pitkin päivää ja kohdistaa sitä kerrostalon sisäseiniin ja hölkkäillä tuolla persereikä paljaana, kuin vasurit, ja ulostaa tienvarteen kuin Ändi Mäkkoi ja muut Vitun Idiootit ja vasurit ja seinähullut moukat käytöstavattomat villikusipäät ja koulukiusaajat ja muunlaiset juoppojensiittämät Yhteiskunnan (loputtomat) Ongelmat.

Jees.. ottakaa vaan "tsillisti" ei teijän tarvi olla "syyntakeellisia". Te olette, äftrool; vain pelkkiä eläimiä.
Mutta toisaalta ...miksi teihin sijoitetaan IHMISILLEtarkoitettuja asioita ja varoja ? Vaatteita esim ja kenkiä ja valmistettua / kypsennettyä ruokaa jne ?! Eikö olisi kaikkien kannalta parempi ja soveliaampaa ja halvempaa, että laiduntaisitte vain kaikkien muiden typerien nelijalkaisten parissa ja kanssa tuolla kedoilla ja niityillä ja pöllöilisitte metsissä, ja köyrisitte siellä niitä vitun ihmeellisiä Maapallon Puita (heeeii...määään?)ja söisitte ulostamaanne Pyhää Paskaa, tottakai nyt sentään "wokattuna" käpyjen ja havunneulasten kanssa(!!) herran Perkele sentään, ei tässä ny IHAN primitiivielukoita sentään olla... jaa no... niin nin no...eikö jokin tuollainen elämä, puissa ja pensaissa ja pellossa kuten nekruilla, olisi se Teidän Juttunne ?

Ändi soittais "akkarii" (Akustinen Kitara) ja sinne voitaisiin aina välillä pudottaa pintamaailmasta / Eloiiden maailmasta sekalaisia tarvikkeita ja lähinnä kai olutta tai "kaljaa", ja sitä voisi myös haudata löydettäväksenne sinne tänne, kuten kissalle tulisi pistää ruokaa niin että se saa ITSE   LÖYTÄÄ sen, jolloin sen hyvin simppeli mieli pysyy tyynenä ja tyytyväisenä kuin sika paskassa ja Toisten Ihmisten Kimpussa ja Suomlantilainen Finuiitti nenä punaisena räkäkännissä jossakin vitun turpeisessa kylmässä ja märässä ojassa. Kuin intiaanit Amerikassa, eli paikalliset Suomalaiset.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti