torstai 24. tammikuuta 2019

Iron Shit
Siinä. Sillälailla ! Noooin ^ ! Just noin. Haukkukaa Trumppia !! Ja antakaa toistenkin älyllisten kääpiöiden nähdä se HITLERINÄ !!
Trump täytyy kuvata Hitlerinä nimenomaan !!! Tiedä häntä mikä vitun PÄÄHÄNPINTTYMÄ kommarivasureilla ON Hitlerin suhteen mutta hei; ei niillä ole muutakaan tarjolla.

Ja mikä ruma pallinaamainen "alkuperäisasukkaan" näköinen juntti finuiitti läskipää "näyttelijäkin" siihen on löydetty !! Wahahaaauu. Ei yhtään tyhmemmännäköistä vitun oranssia läskipäätä löytyny ?! Ei enempää primitiivikansain piirteitä sisältävää isoa möykkyisää tyhmää päätä ollu tarjolla ?


Siinä siis yritetään vetää yhtäläisyysmerkit TUON ^ lahjattoman koirapaskan ja sen "Hitler kuulee ______________sta / stä" video "meemin" välille. Joka kulahti ja väljähti jo 1800-luvun lopulla. Mutta hei; näin suomlannin "uraauurtavat" finuiittijäärät toimivat.
Ja saivat sen Udonkin kierimään ja haukkumaan ja näyttämään ihan idiootilta ! Hahaahaaaa...aaijaijaijaijai ...aa LOL.


Onneksi, vittu OOONNEKSI, itse tuo PASKAleffa on lässähtänyt aivan totaalisen täysin, ja ihan absoluuttisesti. Sitä ei katsottaisi edes vaikka siitä maksettaisiin ! HAH AHAHAAHAHAHAAAAAAAAAAAA. Enkä katsoisi minäkään.

Siinä ei vain ole MITÄÄN mielenkiintoista. Se on idioottien ja ala-astelaisten juttu. NIILLE se on toki ihan ymmärrettävä ja hyväksyttävä mielenkiinnon kohde, mutta yli 20 kymppisille ei.Pelätkäää että tuosta tehdään viiieläkin yksi osa, ja siinä NATSIT; ketkäs muutkaan(!!!) däd-dä-DÄÄÄÄÄ, asustelee  tyhmiä hekotuttavasti, tirsk(!), ETELÄ-AMERIKASSA !! T´AAA HAAAA HAAA HAAA HAAA HAAA HAAAAAAAAAAAAA !


Ja ! Ja HEI !! Ja hei, hei ! Hei nin, ja ehkä ne on tekemisissä...SUKLAAN kanssa.. ja ! ja AHAh hAH AHAHah..hahahh aaHAH AHAHahahAHAHAHAAAAAAAAAA  ja niin ... ja KULLAN ! Ja ...jajajajja tupakan ! THHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *kirkuvaa naurua* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....


Ä-H ! HÄ HÄHÄ HÄHÄHÄHÄH ÄHÄHÄHÄHÄ ÄÄÄÄ Ä !!
Aijaijaijaijaijaijaijaijaijaijaijaijaijaijai ! Hei ...aaAPUUAAA AHAHA ...aijaaijaijaijajiaiaaaaAAAAAiijaijaiajia ...AAAAaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti