sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Mähleesiassa kadonnut

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ae5c85be-d017-413e-8f48-ee81f30b3be8

ÄLKÄÄ MENKÖ perkeleen muulit noihin primitiivien paska"maihin" !!!  Esihistorian aivottomien raakalaisten viidakoihin siis, jos tarkemmin kuvaillaan.
Vaikka kuuuuuuuuuuuuuuuiiiinka romanttisen kuvan ja huuhaakäsityksen vallassa eläisitte ja olisitte saaneet C´halifuudin leffoista ja sekalaisista matkailumainoksista yms. Eläin on kuitenkin AINA ===> VAIN. ELÄIN.

Ei ne siitä muuksi muutu.


Ja niille jotka aukoo päätään ja änkyttää että "pitäiskö sit olla vaan menemättä.." niin ennenkuin saat tuota turhaa loukkaantunutta pikkusieluista vauvan vitun änkytystäsi vitun junttihetero edes loppuun, niin nin; jep, pitäisi ! Olla vain menemättä, ja ottautua ihan SUOMEEN ja suomalaisuuteen ja suomalaisiin ja lokalismiin, ja tehdä KAIKKENSA jotta SE ja MEIDÄN OMAT olomme, paranisi ja ylläpysyisi jne.

KESKITY vitun idiootti, omiin ajatuksiin ja unelmiin, nettiin ja telkkaan, peleihin ja elokuviin, tee jotakin omin käsin, tee vaikka lumitöitä ...keskity.

Teistä vain ei ole siihen.


Ja hei, ei suomesta 1800-luvullakaan jatkuvasti rampattu mihinkään VITUN Thaimaahan tms, ja ihan hyvin täällä sinän pärjättiin siitä huolimatta. Syntyi jotain nimeltä "Suomi"kin siinä sivussa, jotta sen "poliitikot" ja muut vetelät häikäilemättömät paskahousuiset perkeleen kusiläntit voisivat myöhemmin tuhota.


Kiitti.Pommittakaa Mähleesia !


Ja matkatkaa kotomaassa ja vaikka sinne Kanariansaarille taas, kuten aina ennenkin jne. Ette kuole ja katoa niin todennäköisesti. Jollette horjahda hotellin parvekkeelta räkä-kännissä kuten joku VITUN Ändi tjns.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti