tiistai 22. tammikuuta 2019

Kokoelma Linkkejä

Juna halki suomen <<


Johan on....


Lisää junailua ...iltalehti

MAHTAVAA !!! VÄHEMMÄN Kinkkejä !!! Loistouutinen !
Professori

S ä ä ä ä ä ä l i t t ä v ä ä ä ä ä ä ä  !!!

Jos eivät mahda sanomisillesi mitään; täytyy yrittää vain sulkea suusi. HYVIN yksinkertaista, HYVIN väärää ja apinan ja krokotiilin tasoista aivotonta epäpyhää sontaa ja menoa. HÄVETKÄÄ !!
http://olliimmonen.net/blogi/massamaahanmuuttoa-edistetaan-kansainvalisten-miljardisaatioiden-toimesta/LOISTAVAA Olli että saat TÄMÄN sanotuksi !! Tämä on abaut TÄRKEIN mitä "politiikassa" PITÄISIKIN OSATA JA YMMÄRTÄÄ JA USKALTAA NYT SANOA !!
Ja nimenomaan tuo syyläinen ja maksaläiskäinen kuvottava ruma vanha JUUTALAISPASKA eli Soros ! SE on nykyajan Staalin / Mussoliini tai Pol Pot tai vastaava. EI Hitler, Hitlerillä oli loistavia ja oikeanlaisia ajatuksia ja pyrkimyksiä ja mm.TYYLITAJU. Sitä näillä muilla EI OLE.
Ja Fyyrerin VISIO   EI OLLUT tietääkseni tuhota EUROOPPAA vaan sen tuhoajat ja viholliset ja loiskusiaiset eli JUUTALAISET ja sen sellaiset. Ne etunenässä.* * * * *

https://roskasaitti.wordpress.com/2019/01/21/sdp-haluaa-kyykyttaa-koyhia-ilmastopolitiikallaan/


http://toimikankaanniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/268138-sdp-sortuu-jarjettomaan-ja-vaaralliseen-ilmastovouhotukseen


WAU. Johan lähti jumalauta Suomen Demoni Puoluekin  ==============>>> kaaaaaauuuuuaas laukalle !!  Tuo on jo niin ilkeää ja pimeetä ja vahingollista jne, että ne tulisi NYT, tänään, taluttaa suoraan edes sellaisen "oikeusjärjestelmän" jonkun haarakkeen, käräjän tjns, eteen ja syytteeseen asettaa, ihan jo etukäteen ja samantien.
Mutta koska tämä HYÖKKÄÄVYYS ei ole uhrien se VAHVA puoli; mikään ei tapa PAHAA.
PAHA hoitaa sen kaiken tappamisen.
Tämä on TODELLA - hyvin - yksinkertaista.https://beta.oikeamedia.com/o1-96203   = "Pravda"https://beta.oikeamedia.com/o1-96303

Vastaus Hankiksen otsikkoon on että ei. Ei ole. Eritoten "politiikassa" jne. Ja myös "mediassa". Ja silti kumpikaan paskasammiollinen megakusipäitä ei tajua mistä "yleisökato" johtuu ja juontuu.
Varmaankin niistä Persuista ! Jotkaa saa Munakuonon Petterinkin säpsähtelemään kuin valkosipulillakyllästetty krusifiksi   vampyyrin, päivänvalossa.
Ilman tosiin MITÄÄN, YHTÄKÄÄN ainoaa OIKEAA SYYTÄ ja selitettävissä ja ymmärrettävissä ja jopa ehkä "perusteltavissakin" olevaa sellaista.

Niin ne vaan tekee ! VIHAA.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti