sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Paluu Kuuhun

https://www.youtube.com/watch?v=Zm8BVVeWBNg

Noin 5 minuutin kohdalla kannattaa jo lopettaa, siihen päättyy videon sisältö.

Mutta  kuitenkin; nyt näyttää jo hyvältä ! Sikäli kun mikään tuosta mitenkään toteutuu.

Näin ^ voidaan mm tehdä ja PALJON enemmän, jos ja kun EI keskitytä esihistoriallisten elämänmuotojen kuten neekerit ja ählämit ja somalit, pedestalisoimiseen ja niiden ruokkimiseen jotta maailman ruokavarat ehtyisivät ja että ne voisivat tuhota apinamaisella alkeellisella pahuudellaan myös ympäröivän luonnon jne, ja kun EI välitetä siitä mitä yksinkertaistakin simppelimmät tyhmät vitun vasurihipit mankuu ja sölköttää ja VAATII ja kailottaa ja haluaa ja inttää sanellen, ja ylipäänsä kun ei välitetä minkään imbesillin joka vain haluaa istua alasti pusikossa huumepäissään tai kännissä -koko ikänsä, mielipiteistä.

Tulevaisuus voidaan siis toisinsanoen vielä toteuttaa ! Ainakin jossain muodossa ja johonkin mittaan.


Vitun khuulia ja hemmetin hienoa ja onnittelut niille jotka EHKÄ näkee tuonkin kaiken vielä jollain tasolla toteutuvan !! Saatatte NÄHDÄ ehkä jotain paljon muutakin ja enemmän. Mutta ennen sitä se on vain "rajatietoa" ja "tyhmiä ja lapsellisia harhaluuloja" ja meidän "foliohattujen tyhmää äärirajahulluutta" ja sen sellaista "lapsellista horinaa" ja "typerää puuta-heinää" ja muuta sen sellaista. JA siis silkkoja "uskomuksia".
Hah ! Sitähän ne / nämä; uskomuksia ! Minäkin vain USKON sekalaiseen kaikkeen ! Emmä siitä mitään TIÄ saati sitten että olisin kokenut ja nähnyt ! Ja SYNTYNYT tietoisempana kuin te !! Ai miin... maaaahdotontahan sellainen on ! *Pään pudistelua ja kaulasuonten tykytystä yms*.Et sä o meitä parempi ! Ni ! Sä oot vaan samanlainen ja vain maksimissaan yhtä hyvä ja tasa-arvoinen kuin mekin ! Ni !

Hei ! HAISTAKAA KOMMARIDEMONIT PITKÄ MÄTÄ VITUN PASKA !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti