torstai 17. tammikuuta 2019

"Lehdistön" Rimpuilua ja "Ämpyilyä" YmsNohohoooiiiinn !! SIIIIEEELTÄ se tuli !!!

Joku, oliko se se "Ykä" kun kirjoitti blogissaan, että "imperiumin vastaisku" on varma ja tulossa kyllä. No siinä ^ se on ja tuli ! Kuin märkä pieru.

Aatelkaa että "lehtimiehet" KEHTAA !! HAha aaahaaaaaaaa... ai vittu sentään. Lähes häpeän noiden ääliöiden kusiaisten puolesta.


MIIIIIIIIIIIIIIIIIIITÄ vain muttei Totuutta ! IHAN. MITÄ. VAIN.

Mutta kuten Jukka Hankamäki niin loistavasti asian jossakin kuvasi, "Heteroyhteiskunnassa kaiken / asioiden  -yleinen olotila OLETETAAN ja hyväksytään jo lähtökohtaisesti sellaiseksi jossa kaikki pettävät kaikkia ja kaikki hamuavat valtaa ja..."  en nyt muista tarkkaan tuota sitaattia, mutta sisältö on täydellisen OIKEA. Juuri tuollainen vitun demoniapinakäärmeiden käpyaivoinen ja tunkkainen pesä ON "heteroyhteisö". Kaikki vitun iljettävät kusipäät tunteettomiksi piiskatut kusipäät kakarat ja 60-kymppiset kakarat, pettää toisia ja vetää välistä ja maton alta, ja kavaltaa ja tappaa ja raiskaa ja valehtelee ja murhaa ja auttaa pahaa ja peittelee ja kiertelee ja maanittelee ja juonittelee ja kaartelee jne jne MITÄ. VAIN. MUTTEI. TOTUUTTA.
SIINÄ se on, pähkinänkuoressa. SIINÄ se on =====> ONGELMA numero 1.


Teidän kusipäinen Perusluonteenne.


SE YKSIN mahdollistaa KAAAAAAIIIIIIKEN tämän MUUN. KAIKEN. "Politiikasta"   naisten idioottiin vitun valtaan ja Maahanänkemiseen yms.
Kai Kakkanen: äläkää olko realistisia ja luottako itseenne jomiin silmiinne vaan Statistisen Finuiitin Kunniatehtävän mukaisesti; VAIN ja ainoastaa ja eksklusiivisesti meihin,m eihin Parempiin ja Älykkäämpiin ja Rumempiin ja Koulutetumpiiin ja Häiriintyneempiin mulkkuihin / Asiantuntijoihin"

Ja hei ! Vitun  mulkkuääliö paskapää, ei se ole se IHONVÄRI vaan se Dracooninen PASKA mikä siihen on KÄÄRITTY. Se on se SISÄLTÖ.
Ei koiriakaan pelätä, jotka niitä pelkää, sen KARVAN takia vaan niiden HAMPAIDEN. Kuten HYVIN tiedät vitun ääliö. Ainakin luulisi että tiedät.

Neekerit ja "arabit": hei, ne raiskaa !! Se on niiden ROTUPIIRRE joka ei irtoa niistä painepesurilla eikä Suomlannin Jurakautisten "poliitikon" Finuiittijäärien aivottomalla papukaijan jankkauksella eilispäivän märehdityistä passé-valheista.


NYT se ON, kuten näette ^ "naiivia KUVITELLA...".


Ei me o tätä teille Vihaisesti Puhuttu ja jankattu ja tankattu ja toistettu kuin ainakin 2010 vuodesta oikein TODELLA selkeän TULISESTI ja suoraviivaisen peräänantamattoman totaalisesti ja katkeamattomana "ÄLKÄÄ TEHKÖ NOIN!!!!" huomautusten ketjulla. Muuuutta... hay; tehän olette siellä Arkadianmäellä koska olette niin vitun eteviä ja Hyviä ja mitä lie, jotta ei sitä tarvi noteerata mitä ME nyt milloinkin jankataan. Ai miin; mitä me voimme TEHDÄ ?!
Tulla ja tappaa teidät ? Tahditonta !
Miten moukkamaisen omituista ja yht´äkkistä ja väkivaltaista ! Joka siis on aina PAHA jos sen tekee "Ulkoparlamentaarisesti", mutta mitä IKINÄ "poliitikko" eli fariseus eli "talmudisti" eli "jihadisti" eli juutalainen-ählämnekru-kollektiivi-primitiivi ahne apinanpaska ja "lakeija", niin hei ...se on ihan fain ja ookoo.


Ja hei; vitun molopää, TOTTAKAI "hallitus tekee vaali´työtä´" !!!! Vittu että kehtaat saatanan ruma peikonnaamainen paska jauhaa tuollaista sisältöäsi !No voi hellantettättentään ! Eikö me pahat vihatet tetät ja tätit ja kauhittutten pyllylleiät ollakaan saatu nyt aikaan mitään Neljättä Valtakuntaa tai mitä vittua lie te iljettävät kääpiöt idiootit nahjukset NAURETTAVUUDET ja vitun pelonsekaiset kusipäiset ilkiönilkit meidän KUVITTELETTEKAAN sitten olevan ja TEKEVÄN ja ajattelevan ja suunnittelevan jne.Ja kyselettekö te todella, TODELLA(!!), ihmisapinoilta Kehä Kolmosen YLÄpuolella ikinä mitään näissä arvottomissa hevosenpaska "kyselyissänne" ^ !?!? Tai edes Lappeenrantalaisilta tai Turkulaisilta, jotka siis on kehän siinä molemmilla sivuilla ?

Kyllä nimittäin IHAN TAKUULLA(!!) LISÄSI murjaaninvastaisuutta ja INHOA ym niitä kohtaan, nuoKIN. Muttei niiden tarvitsisi edes TEHDÄ mitään; ne ON inhottavia. Vaikka siinä vitun Stalinistinen Statistinilviäinen kuinka änkyttäisit ja vänkäisit ja kiiiiiiiistäisit, jopa jyrkästi, olemus"ajattelun".
Hei ääliö; OLEMUS on ihan olemassa ja se on SE mihin tulisi KESKITTYÄ, EI mihinkään leijuvaan abstraktioon kuten "politiikassa" ja kulttuurissa ja "lehdistössä" ja muissa huuhaiden ja huithapelien keskinäisissä mielisairaaloissa. Joiden löyhkä ja demoninen OLEMUS(!(!!!! hahahah iroonista!!!) ulotetaan myös kaikkien sivullisten ja ulkopuolisten niskaan ja SYYYYYYYYVÄLLE elämäänsä.


Ja hei; jos ei OLEMUS ole...mmmMMM....se mitä ON, niin fakit; mä oon kissa ! Tai samantien voisin vaihtaa lohikäärmeeseen tai paistinpannuun !! Miksi olla vain "luuta ja nahkaa" kun voi olla jotain niinkin khuulia kuin paistinpannu !!!? Häh ?  hhahahaha vain IDIOOTTI valitsisi EI-paistinpannun.
Tai ehkä voisin olla muuten suksetkin ??....En tiä.... tästä avautuu oikein sellainen ihanan kutkuttava Mahdollisuuksien Maailma !! Hiphei !
Voisin alkaa vaikka sellaiseksi Youtube ☭ Videoita "työkseen"(!!!) tekeväksi VITUN yksisarviseksi pukeutuvaksi läskiksi tietsikkanörttipaskaksi jolla on kamalan huono ihokin vielä, ja paha akne, ja joka IINNNNHOTTAISI jopa sitä em. paistinpannua, ja toista sotamursua, saati sitten ihmistä ja ihmisnaarasta tjns.Te olette VAIN tyhjänpäiväisiä ja siihen itsekin TURHAUTUNEITA mitättömyyksiä ja LAHJATTOMIA väsyttäviä mitäänsanomattomia ja kuvottavan haaleita yhdentekeviä ruuanhävikkejä ja lässähdyksiä ja potaskaa täynnäolevia idiootteja asennevammaisia mätäpäisiä MEGAkusipäitä ja valehtelijoita ja satusetiä ja ääliöitä ja mulkvisteja ja paskaläpiä ja jonninjoutavia jauhavia imbesillejä keskinkertaisuuksia jotka haluaa KUULOSTAA ja VAIKUTTAA, kuten Pekka "paskaläjä" Himanen, jotenkin ÄLYKKÄÄLTÄ ja Tärkeältä  puhumalla mielisairasta TYPERÄÄ vitun (juutalaisten liikkeellelaskemaa) myötähävettävän NAURETTAVAA idioottia potaskaa ja kiistämällä KAIKEN ympäriltänne, häpeämättä omaa MEGAMOUKAN ULTRAtyperyyttänne tippakaan ! YHTÄÄN.
Tyhmyys peitetään ylimielisyydellä kuten sitä sanotaan...

Muttei se sitä tietenkään PEITÄ vaan KOROSTAA.En voi kuin ihmetellä hämmentyneen pöllämystyneenä ja kummastuneena että MIIIISSÄ vitun pelokkaassa nynnymaailmassa nämä VITUN nyhveröt "reportterit" ja muut hysteeriset sölköttävät ämmät oikein asuu ?!?!?!?! Miksi joooooooooooooooooooooooooooka vitun ikinen asia niiden maailmassa on AINA ja HETI joko UHKA tai UHAN mahdollinen mahdollisuus !!?!?!?

Hei idiootit; MITÄ oikein PELKÄÄTTE ?!?!?

Että Koko Suomen Urhea ja Patrioottinen ja Ei-Rasistinen Kansa™  muuntuisi yht´äkkiä armaadaksi ja armeijaksi silkkoja skinejä ja Uus-Natseja ja Fasisteja eli siis Rehellisemmäksi Vasemmistoksi, ja lähtisivät kivittämään pitseerioiden ikkunoita ja siirtyen siitä sitten, as one does, luonnollisesti puukottamaan vaunuihinsa ählynpoikaset ja tyttöset ja polttamaan ne aikuisemmat versiot elävältä, samalla kun moottorisahalla runtelevat ne mössöksi ja irrottavat päänsä !?!? Jotain TUOLLAISTAKO teidän  JÄRKYTTÄVÄN HARHAISISSA aivottomissa apinankalloissanne kumisee ?!?! Ko ? Kö ?
Jotakin tuon suuntaista sen on oltava.
Tulkaa hei ny vaan pois sieltä pöytäliinan alta herran tähden ! Te olette ABSOLUUTTISEN NAURETTAVIA !

Kuten Kerry King.  (Lehdistöä ^)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti