perjantai 25. tammikuuta 2019

Pipilän "Ehdokas"




Näin ^.

Nauttikaapas hetki tuosta. Ihanaisesta... ..tsshahah... ihanaisesta näystä ! TUOLLAISET, sillä TUOLLAISET "Meitä johtaa"  ^ !!! Tuonnäköiset tihisevät myyrämiehet ja paskahiiret ! Thahahahaa, jotka luultavasti lähes tapettiin yläasteella viimeistään. Ja harmi ettei ihan de facto tapettu.



SIITÄ en jaksa edes leikkiä yllättynyttä että KÖRTTI Pipilä on tehnyt mitä lystää ja sitten työntää kameroiden edessä sen tymmMMpeän ruman ällötttävän lättänän juntin alaleukansa sillätavoin eteenpäin kuin lokomotiivin ja yrittää Sanella Kansalle...näyttämällä samalla joltakin... miltä lie Körtttien "Laupiaalta Samarialaiselta".

Hei; sä oot pelkkä kusipäinen ahnas mulkku. ET mikään vitun Jeesus !



MUISTAKKIN SE.









P.s kuten olen ennenkin kysynyt, MIKSI ihmeessä suomlannissa NÄYTELLÄÄN tätä "poliittista teatteria" ?!?! Hei ?! Sen kun vain TEETTE.
Teette iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihan mitä mieleenne mäjähtää ja mitä lystää, mitä sille kukaan tekee TODELLA ?!?! Mitä siellä vaivaudutte hidastamaan itseänne näillä vitun venkuroinneilla ja ämpyilyillänne ja teatraalisella typeryytenne performoinnilla ja roiskaisuilla pitkinpoikin Eduskunnan viemäriä ? Hei ?!

Pistäkää haiseen vaan !! Kansa ja oikeus ja vapaus ja totuus ja kauneus ja sen sellainen MATALAX VAAN !! Pääasia että JOUDUMME katsomaan teidän ällöttäviä vastenmielisiä rumia kuvottavia luotaantyöntäviä tunkkaisia iljettäviä vitun paskalärviänne ja läskinaamojanne kaikkialla ja kokoajan, tauotta ja loputtomiin. Ja TOTTELEMAAN, piiskaa peläten, KAIKKEA mitä Setät ja enemmänkin vielä TÄTIT(!) sanoo ja kuuuuLES ! Komentaa ja sanelee.


PASKANTAKAA Finuiitti sammakkomiehet ja muijat meijän päälle !




Sitäkin voitte kutsua vain "paskaksi", ikäänkuin se EI olisi ihan vain PASKAA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti