perjantai 25. tammikuuta 2019

Paven Uusi Video - "Moderni Taide"

https://www.youtube.com/watch?v=8IoW7pA1-yc


LOISTAVA !!!


Tuo on kyllä hauskaakin, mutta enemmän se kuvottaa ja ÄRSYTTÄÄ ja saa epätoivoiseksi. Eritoten kun ON itse ihan OIKEA taiteilija, vaikkakaan en mikään virallinen ja julkinen ja kuuluisa jne.

Tämä Blogi pieksee KAIKEN "modernin taiteen" ihan täysin ja mennen tullen, kaikkine kuvineen ja kaikkine "graafisine suunnitteluineen", minä olen jopa puolivillaisena puolivaloilla sunnuntaiajelevana TYRMÄÄVÄN paljon ylivertaisempi ja parempi kuin te KAIKKI "taiteilijat" ja muut idiootit säikyt vasuriluuserit yhteensä. Ja siis HELPOSTI ja suuuuuuuuuuuuuuuurella marginaalilla.


Mutta kuitenkin, tuolla kommenteissa joku sanoo että nykyään on nähtävissä, ennen salaisinapidetyt -tietenkin-, asiakirjat jotka todistavat, hän sanoo, että CIA   ==> KEKSI tai kehitti "Modernin Taiteen" ja MAKSOI taidekriitikoille ja gallerioiden omistajille että ottavat moisen roskan ja moskan ja promotoivat sitä ihan pokkana. Ja MIKSI !??! Siinä sanotaan syyksi että halusivat MURSKATA ihmisten itseluottamuksen, kuten kommunistit aina, ja pakottaa heidät ulkoistamaan mielipiteenmuodostuksensa, kuten kommunistit AINA, ja täten ihmiaanit ei osaa luottaa enää ITSEENSÄ taiteen sekä ymmärtämisen  että siitä tykkäämisen suhteen.

AJATELKAA hetki tuota !! JA siirtykää sitten ajatukseen ==> mitä MUUTA on SeeIiAan terroristijärjestö kaikkina näin vuosina, sittemmin 1945, saanut oikein lopultakin aikaan ?!!?

Ai miin.... se alkaa jo vähän hyytää ja pyörryttää. Ja kun MUISTATTE että tuolla Suuressa Maailmassa -sanovat- että asevoimain teknologia on ainakin(!) noin 40 VUOTTA edellä sitä mitä on saatavilla Siviilipuolella...... siitä voi vedellä sekalaisia johtopäätelmiä.
Ja sananen tuosta hirmuteosta Ranskassa ^. Ovat maalanneet jumalauta keskiaikaiseen vai miltä ajalta se nyt oli, linnaan, jumalauta; keltaisia raitoja ! Niin nin...jos otatte ne kemikaalivanat ja luoja ties mitkä Vaikuttamisen Salakavalat Keinot ja yhdistätte ne kaikkiian mahdollisiin "triggereihin" eli laukaisimiin pitkin teeveetä ja nykyään jo nettiäkin jne, ja mihin lie, ja ....on olemassa mitä omituisin TARVE piirtää sisäkkäisiä YMPYRÖITÄ ja jonkinverran jopa spiraaleja. Kuin taivaalta "sataisi" jotain mikä saa allaolevat vähämieliset hullut paitsi hyppimään seinille, niin maalaamaan suuuuuuuria ympyröitä ja muita muotoja pitkin seiniä.
Totaalinen Hulluus, sitä tämä lähentelee.
Tämä on HELTYMÄTÖN HYÖKKÄYS  Sivilisaatiota ja Länttä yms vastaan. Ja samalla totuutta kauneutta ja mitä vain aitoa ja oikeaa ja syvällistä ja merkityksellistä.
Ja he on onnistuneet saamaan siihen KAIKKI(!)  maailman typerimmät ja moukkamaisimmat ja halpamaisimmat alkeelliset primitiivi-barbaariapinat / "vasemmistolaiset" huudeltua mukaansa ja ovat onnistuneesti muovanneet kyseisistä paska-aivoista oman ARMEIJAN tähän tarkoitukseen. Ja kaikkea tuota se Amerikan onneksi EI-pressa ämmä ja sen klaani TUKEE, samoin kuin se VITUN jihadistineekerinpaska mikä siellä noloa ja hävettävää ja kuvottavaa kyllä oli todella pressana, mutta yritetään vain leikkiä ettei niin käynyt. Amerikassa EI OLE koskaan ollutkaan mitään helvetin vitun neekerinkekkanaa jumalauta presidenttinä ! HAHahaha...ai luaja.. koko ajatuskin on niin naurettava ja ällöttävä ja tyhmä että...se ei paljoa eroa siitä että ja kun ja jos suomlannissa olisi Peilfeis kuninkaana tai Ruotsissa kissa valtaistuimella tai ....en tiä... Intiassa syntyisi joku joka EI OLE mutatoitunut kuvottava, ruma, typerä kälättävä luotaantyöntävä likainen vitun mutapäinen mutiainen mutantti hirviö hirvitys iljetys kuvatus typerä ääliö ja idiootti. Tai "Intialainen" toisinsanoen.Se KERTOO teille jo KAIKEN   juutalaisten ja vasurien "moraalista"  että he ovat  TAUOTTA sittemmin 1945  hyökänneet MEITÄ KAIKKIA valkoisia ja läntisiä ja mitä ikinä Suomi ja suomalaiset onkaan, vastaan - välittämättä vittuakaan siitä ettei meillä ole ylipäänsä MITÄÄN tekemistä koko maailmansodan kanssa. Tai minkään sen osa-alueen tms. Olemme heidän käpyaivoisissa tihrusilmissään ja villisammakon aivoissaan syyllisiä ....johonkin... kaiketi juutalaisille törkeilyyn tjns, VAIN koska OLEMME valkoisia ja EI juutalaisia yms.

Tämä ON sotaa, ja tähän sotaan ON ottauduttava ja TÄYSIN armotta. Kaikkea mitä HE sanovat ja tekevät, tulee käyttää ====> heitä vastaan. Tuumaakaan ei saa antaa periksi, ja ymmärrryksen on lennettävä juuri NYT, ikkunasta ulos LOPULLISESTI. Kommunistien on aika KUOLLA lopullisesti ja kommariuden tulla vielä "vilifoidummaksi" kuin Natsismin.
Sota siis on lyhyesti sanoen; loppuunsaatettava. Sen on päätyttävä !

Muutoin ei tule enää elämää, eikä rauhaa, ja tulevaisuus on kuollut.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti