keskiviikko 23. tammikuuta 2019

EU-MEGAkommunistit vs Puola ym

iltalehden linkki


Jaaha, hansikkaat on riisuttu, kuten neekeritkin, ja kommunistitädit aikoo käydä "kovin ottein" eli vain olemalla antamatta ylimääräistä ja toisten ihmisten muutenkin, hynää, niille jotka "kiukuttelevat".
Minusta tuohon tuhmuudestarankaisulistaan voisi ihan hyvin lisätä vielä pakolliseksi niinsanotun penishäkin käytön. Eikä se olisi mitenkään "out of place", eli kummallista tuossa asiayhteydessä.

Voisin jatkaa tuota kahjojen vaatimusten listaa melko pitkälle, ja naurattaisin teidät puolikuoliaaksi mutta ehdin jo nauraa itse omille jutuilleni ihan tarpeeksi ja jos pistän ne tähän; joku (Heedbär) VARASTAA ne - ja käyttää jossain vitun kommenteisssa ihan POKKANA ominaan. Tämän takia ei kannata netissä liikaa leveillä jollei ole KUULUISA kuten Jenni Vartiainen tai itse ABREU tai jonkin muu, mikä ?

Suomlantilaiset ymmärtää muutenkin siteeraamisesta ja "tekijänoikeuksista" ja alkuperäisen _________ luojasta tai sanojasta yms, saman kuin perus vinttikoirakin.

Mutta kuitenkin.
NYT sitten Perussuomalaiset KUN saatte tämän tulevan  Äänivyöryn, ja kutsukaamme sitä sillä nimellä, EIKÄ  ===> SOININ ihmis-sian antamalla nimikkeellä. Pyyhitään se paskatahra POIS Perussuomalaisista housuista ihan samointein ja ykskantaan jne. Niin nin siis, olin sanomassa ennenkuin keskeytin itseni, että nyt kun saatte Äänivyöryn Nolla Yhexäntoista, niin PISTÄKÄÄ sitten ihan aikuisten OIKEASTI  vireille niin PIKAINEN Suomlannin EU-ero kuin on mitenkään mahdollista !
En voi kyllin tätä korostaa !! Vaatii mitä vaatii ja maksaa mitä maksaa ja seuraa mitä seuraa, mutta SE on oltava SE !  TAVOITE  !
Mamuilukin loppuu kuin titaaniseen seinään sen jälkeen. Samoin voisitte palauttaa oman rahayksikön kiitos ! Ja pistää JUUTALAISET eli "pankit" KURIIN jne. Ja nimetään se raha joksikin muuksi kuin Suoksenkieliseksi eli Suomlannin Saksankieliseksi, "Markaksi". MINÄ "disainaan" sen paskan vaikka ilmaiseksi teille, ja saatte jumalauta HIA-NOT vitun seetelit ! Ai miin; HIANOT !

Ja "vasemmiston" Rähjälistölle ON. TEHTÄVÄ. VIHDOIN. JOTAKIN. Se EI SAA JATKUA. Ne on laahanneet jalkojaan ja nakelleet niskojaan ja kupanneet ja sabotoineet ja aukoneet mankuvaa paskapäätään sittemmin vuoden 1945. Joten eiköhän se nyt sitten jo riittelis ?


Kiitti.

Ja hei, Pee Äs !

MINÄ olisin teidän sijallanne HYVIN INSPIROITUNUT !! Jumalauta ihan OIKEAA ja melko MIELENKIINTOISTAKIN "työsarkaa" on ja riittää !! Siinä on ihan OIKEITA  ja melko MERKITTÄVIÄ  Saavutuksia jotka ihan vain ODOTTAA kuin kypsä hedelmä, että jollain on MUNAA poimia ne !!!
En olisi lainkaan lässähtänyt vaan päinvastoin !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti