keskiviikko 16. tammikuuta 2019

EoW - Kemikaalivanat / Chemtrails osa.2

https://www.youtube.com/watch?v=W5cJ9CoCnGw


Kiistämään vain ! Kaikki joukola tämäkin kiistämään, tämäkin kiistämään, ja tämäkin kiiiiistämäään.


- Lapsenmurha
- Pakollinen vasektomia   (juuri oli uutisissa se akka jos muistatte noin päivän taaksepäin!?!)
- Populaation "Hallintalait" eli määrän PAKOLLINEN ...jokin...suitsiminen tjns ?
- Rajoitetut synnytysluvat
- jopa "implantit".


Ei kuulosta enää LAINKAAN kaukaahaetulta.

Ja... oi ! KAPPAS ! HAhahahah hupsista ====> MAAILMANHALLITUS !!! HEeeiii !? ?!?
Kuinkas nyt SELLAINEN sattuikaan lopputulemaksi !?!?
Vallankiimasta Hulluille Mielipuoli Vasureille !??!

HA ahahahaa a  kappas perkele !! Ja että ILMASTOVOUHOTUS VIE HEIDÄT PERILLE !!!?!?!?


Ja TUOSSA te olette, vitun älykääpiöt MUKANA (!!!!), kuin "ruskeatpaidat" Fyyrerillä,  ollessanne NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN vitun "ympäristötietoisia" niiiiin ympäristötietoisia ETTä.
Oikeasti te ette ole ylipäätään edes TIETOISIA  an sich.
Kissakin on teitä ympäristötietoisempi ja tietoisempi, ja se nuolee päivittäin paskareikäänsä käsittääkseni. Tai ainakin koirat tekee niin, mutta koirat onkin idiootteja. Ja LAUMAeläimiä kuten "ihmisetkin" suureksi osaksi ja harmiksi.H U O M A T K A A ja LEVITTÄKÄÄ TIETOA LAAAAAAAAAAJALTI, että OBAMAN neekerinpaska MUSLIMIDEMONIN joku vitun "pää neuvonantaja" eli tyhmänäpitäjä tuossa keississä, oli "ilmastonmuokkauksen" PUOLESTAPUHUJA ja sanoi olevansa "epätoivoinen", KAIKKI mielisairaat ja huokailevat hullut on AINA, päivästä toiseen, "epätoivoisia". ONGELMAN tekee siitä SE että he saavat Hankamäkeä lainaten "huudeltua mukaansa" niin monen monta Tavallista Apinaa, jotka ei kai sitten vain "tiedä sen paremmin". Ja jotka on helppoa saada vouhottamaan mukana, kuten Monikulttuurissakin™  ja joka sekin on vain yksi ASE lisää Meitä Kaikkia Vastaan.

Eli siis yksinkertaistettuna; HE ITSE MUOKKAAVAT ILMASTOA, JOTTA voivat vouhkata HALLINNOIMASSAAN "Mediassa" ....mmm... ILMASTOSTA ja sen MUUTTUMISESTA  =====> jolla saada vain LISÄÄ valtaa ja rahaa, ja lisäää valtaa ja rahaa TEILTÄ pois.
Ja itselleen "kiinteistöä" ja mitä lie.... ainakin nyt orjia.KATSOKAA ny vittu jo noita VITUN logojaankin ^ perkele !!! Jos tuo ^ ei HYYDÄ sinua edes marginaalisesti tai jos et NÄE sitä melko vitun liukkaiden Satanististen Rikollisten  JULKISIVUNA niin en osaa auttaa sinua.

Tuo VÄRIKIN ^^ herrantähden, on "Vapaamuurarin Vaaleansininen" !! Tuo on VAPAAMUURARIEN eli SAATANANPALVOJIEN VÄRI !!
hEi !?!? HAALOOOOOOO ?!?!?
Se on VAPAAAAAAMUUURARIEN VÄÄÄÄÄRIIIIII ! TUO VÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-RIIIIIIII !
Se ON ===> VAPAAAAAAAAAA     MUUUUUURAREEEEEEEEIIISTA !!


Jos katsotte niiitä kuuuuuviaaaaaaa, missä ne kaikki Ilmastokommarit Kusipäät pitää toisiaan kädestä solmittuaan jonkun VITUN "Pariisin Sopimukseen", siis KESKENÄÄN(!!!!!) MINÄ en ainakaan ole ollut osallisena siihen, ne pitelevät toisiaan melko OMITUISELLA TAVALLA kädestä !!! IKÄÄNKUIN se olisi jokin SYMBOOLINEN ja RITUAALINEN ja omintakeisen outo ja kummajaismaisen omituinen TAPA PITÄÄ ketään kädestä.
IKÄÄN ja KUIN.


Ja NOIHIN KAIKKIIN, jok´ikiseen,  Saatanan Soppariin, käy Suomlannista joku VITUN(!!!) (ilmaisisin tuon niin VITUN RAIVOISASTI ettette uskoisikaan, muttei se KUULOSTA kirjoitettuna tuon RAIVOKKAAMMALTAmutta uskokaa pois; sydämeni on TULESSA) niin nin käy joku ja joka VITUN "ministeri" ja AINA, allekirjoittamassa kuin joku VITUN koira, kiltisti ja kuuliaisen ALISTUVASTI ja pelokkaan uskollisena vouhottavana hännänheiluttajana plösönä MEGApaskana, nimensä tai Suomen Kansan tjns.

Sellaiset tulisi vain ampua nähtäessä / tavattaessa. Kuten kytät ja mutantit KAIKKI. No questions asked.

Että kiitti vitusti tästäkin !!


Ja HEI !! HUOMATKAA tuokin, että sittemmin kun Trump sanoi hyvin SELKEÄN "NYT RIITTI!"  noille Globaalille Valtaistuimelle pyrkiville vitun niljakkeille rotille, on TAIVAAT SELKIYTYNEET Kaliforniassako se oli, vai mikä tuossa filmissä nyt mainittiin. Eli väheni Stratosfäärin Aerosolien Suihkutus Prokkis  ilmeisen HUOMATTAVASTI ?!
Trump on Amerikalle AIVAN LIIAN HYVÄ. Jumalauta mikä Luojan Lahja !!

Joten tottakai kaikki nälvivät näsäviisaat vitun idioottivitut moukat ja kommarit, täällä ja siellä ja tuolla, nälvii ja nakkelee ultraomahyväisiä ja megaylimielisiä solipsistisen tunkkaisen pieniaivoisen elukan alkeellisia vitun VITUN VITUN niskojaan ja HAUKKUU äijäää suut silmät täyteen 24/7/365 ikäänkuin se olisi raiskannut ja murhannut ja paloitellut ja polttanut heidän apinaäitinsä / emonsa.
Ja mitä se ON tehnyt ?! Amerikan tunnetun Historian merkittävimpiä "bisneksen" ulkopuolisia saavutuksia ja Kaikkien Aikojen Ennätyksen siinä mitä ikinä "presidenttiys" onkin olevinaan. Ja tämä VASTA TÄSSÄ AJASSA !!! Trump EI OLE "poliitikko", se on kotoisin ihan TODELLISUUDESTA ja sitä kiinnostaa sellainen kuin "pätevyys" ja SAADA ASIOITA OIKEASTI AIKAAN ja vähän vitun äkkiä sittenkin, ja TOIMIVIA asioita jne. EIKÄ jankuttaa populistisesti kuten vasemmisto, ad INFINITUM ja nauseam, jostakin mitä ikinä älykääpiöiden lainehtiva ja ailahteleva kiljukaulainen kilipäinen idioottilössi sitten sillähetkellä haluaakaan ilmeisesti kuulla. "Muutos" ja "Toivo" ja "Taivaanrannassa Siintävä Suuri......." ja "Edistys" ja tämän kaltaiset haihattelut ja abstraktiot ja toiveet ja huuhaat ja hulluudet ja sen sellaiset Sodan Alkusoitot ovat heidän troglodyytin krokotiilin Morlokin älyttömän kääpiön demoniseen mieleen. Ja yleensä aina ja tauotta.Hei, minkäs teet; tyhmiin on HELPPO vedota ! Ja saada heidät huohottamaan ja kailottamaan ja olemaan mukana. Ne on TYHYMII nääx. Se on HELEPPOO six.
Kiitti.

P.s  "Y.K":n ja tuon VITUN  Ulkosuhteiden Kommarikomitean  jäsenet tulisi yksiselitteisesti "pidättää" tai vain teloittaa tjns. Kyllä me jotain keksimme !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti