tiistai 22. tammikuuta 2019

Körttien Valtaa - Töitä yms

>> iltalehti

15 ammattia, joihin on liikaa työnhakijoita - verrattuna työpaikkojen määrään

Yleissihteerit


Vaatturit, pukuompelijat, turkkurit, hatuntekijä...

Käytön tukihenkilöt

Johdon sihteerit ja osastosihteerit

Graafiset ja multimediasuunnittelijat

Mainonnan ja markkinoinnin erityisasiantuntijat...

Huonekalupuusepät ym.

Tieto- ja viestintäteknologian asentajat, korjaajat...

Konepuusepät

Toimittajat

Painajat

Painopinnanvalmistajat

Yhteiskunta- ja kulttuuritutkijat

Matkatoimistovirkailijat

Pankki- ym. toimihenkilöt.


* * * * *


"Työelämästä"

>> iltalehti

MOT paljastaa: Valmennuskurssi nöyryyttää työttömiä - pelkkiä yleisiä elämänohjeita.

Ylläripylläri ^.


Moni kurssille osallistunut on kokenut sisällön paitsi turhana, myös nöyryyttävänä.

Valmennuskurssien pitäjille kyseessä on MOT:n mukaan hyvä bisnes. Valtio maksaa niistä kymmeniä miljoonia euroja. Niillä ei kuitenkaan ole juuri merkitystä työllistymisessä. Niin kertovat tilastot.

Hei, teretulemast Finlantiin ! Misä aivotomat muta iha uhta tyhyma ja personallisuushäirriöset älykäppiöt saa "suhmuroita" niiiiiiin paljon kö haluwaa, ja leikiä että tekewä Pisnetä !

Eli suomlantilaiset primitiiviset aivokääpiöt kun eivät PYSTY ja kykene TEKEMÄÄN ja KEKSIMÄÄN(!) MITÄÄN, sen enempää kuin neekerikään,  leikkivät tekevänsä ja pakottaen myös toisensa, Kaikki Muut, mukaan - pitäytyvät tunkkaisten pieneläinten tapaan kiireisenä, tekemällä kaikenlaista yhdentekevää mutta haitallista typerää perkeleen hyörintää ja pyörintää. VAIN sen itsensä takia !

Tällaista ON kun rahtikulttifinuiittineekerit / veekerit koittaa näytellä parhaansa mukaan, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeenn äärirajojaankin pidemmälle, valkoista eurooppalaisihmistä.
Mitä he EIVÄT siis OLE. Sen enempää kuin Aussien "aboriginaalitkaan", jotka on ehkä, EHKÄ, planeetan rumin tunnettu elämän tai kuoleman tai minkä lie -muoto. Ehkä vain paskan. Siltä ne näyttää, eli ehkä ne on "planeetan rumin tunnettu ulosteen / paskan olomuoto". En tiä varmax mutta meleko varmax.

Absoluuttista INHOTUSTA ja kusipäistä koiransontaa on siis TAAS kyseessä, ei mitään muuta.

* * * * *


http://nikokaistakorpi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/268145-ylen-mot-nain-tyottomilla-tienataan


E-ooOO !!

Sieltä kaikkien kommenttien seasta, lopussa, tuli melko järisyttävä totuus / paljastus !!! Jumalauta että NYT muuten päästiin likelle totuutta ! NYT selviää jo vähän jostakin jotakin !!

Baronan on perustanut Markus Oksa ja sen omistuksesta 75% on sen johdolla. Kun katselin Baronan tietoja törmäsin mielenkiintoiseen asiaan useissa paikoissa. Niiden tietojen mukaan sekä Markus Oksa että toinen perustaja Mikko Leppänen ===> ovat lestadiolaisia. Minulla ei ole keinoa vahvistaa asiaa ja tuo tieto on lukuislta keskustelupalstoilta sekä kommenteista. Mitään rekisteriä asiasta ei ole ja tuntuu, että tämä asia ja sen vaikutus suomalaiseen liike-elämään on median taholta "no go zone". Joten en tiedä asiaa varmasti, mutta herätti mielenkiinnon.


Ju-MA-LAUTA !

Siinä se on !! SE ON SIINÄ !! ^^^ SE ON MUUTEN SIINÄ SITTEN ^ !! TUOSSA. Tuossa se on.
SAATANAN VITUN PERKELEEN VITUN SAATANAN "lestaadiolaiset" !!  NE !! Ne on NE kusipäät VITUN körtit !!
NE !!!!! Ne on nuo suomen omat juutalais-amissit paskapäät junttijäärät sekopäät LAHKOLAISET Satanistiset mielisairaat vitun vänkäävät kusipäät paskavitut kyrvättömät muulinpaskat ja sianpersereiät ja syylät ! Ne ON NE !!!
USKOKAA huviinne; tuossa se tuli ^ !!! TUO on se syöpärutto mikä suomlannista on TEHNYT "suomlantia" hyvin kauan ! Ja mikä sitä kuppaa ja VAIVAA.
Se on NUO vitun jäykkäperseet paviaanit ja mulkut ja lastensa kaltoinkohtelijat idiootit myyrät !

NE tulee savustaa ULOS keinoilla millä hyvänsä, kuten Hitler koetti Juutalaisille Saksassa tehdä; TÄMÄ on MEIDÄN Kampf.

Siis uskokaa sitten jo huviinne ja samantien, TÄMÄN on oltava aivan Primaarinen / Primäärinen Kohde ! Osoittakaa KAIKKI tykkinne heitä / niitä kohtaan. Siinä on sellainen paskapopulaatio ettei sitä mielellään mieltäisi edes todeksikaan. Minä TIEDÄNKIN tämän, eritoten nyt kun sen luin.

Minähän olen sanonut jo Blogin alussa, että toisenpuolen suvussani ON körttejä ja ilmeisen MONTA, joten tunnen ne paskaläjät "sisältä käsin", ja jumalauta jos löydätte häiriintyneemmän, passiivis-aggressiivisemman, mulkumman, idiootimman, jurtassa-asuvan torven typerän ääliönpaskan paskaa tyhmemmän, muinaisemman, vanhoillisemman, ahdasmielisemmän ja jäykkäperseisemmän, itsepäisemmän ja tunkkaisemman ja alkeellisemman version "ihmisestä" niin ilmoittakaa ihmeessä minullekin, haluan ihan mielenkiinnosta nähdä mikä sellainen on !

Tuo sakki kuuluu mieluusti vain hautaan, ei enää edes mihinkään "linnaan" tai pipilään tai reservaattiin tms, se on ihan liian ongelmallinen kuten "kokoomuskin" ja muut psykopaatit ihmiskaavussa. Ja tämä ei ole minkäänlainen tai tasoinen vitsi, minulla ei ole MITÄÄN kevytmielisyyttä näiden vitun demonien suhteen ja kanssa, ei sitten mitään.

Jos haluatte että Suomlantia HALLITSEE ja muinaisen "Raamatullisen Patriarkaatin" tasoisella höyrypäisellä umpimielisellä ja ahdasmielisellä fundamentalistijuutalainen-demonihöyryjyrä-ääliö-älykääpiö-vanhoillinen tukahduttava persereikä - otteella tuo saastainen Saatanan sakki ja että NE kiristävät kaikkien kaikkia nyörejä koska kuten "skientoloogitkin" eli Amerikan körtit, heidän joku fundamentalistinen hullu esi-isänsä joka ei ole YHTÄÄN muhammettia parempi ja on AIVAN YHTÄ pedofiilinenkin kuin se, on käskenyt olemaan niin yrmeä mulkku-kusipää kitupiikki paskaläjä ja töykeän paha kuin vain mahdollista, ja jos haluatte "elää" jaaaaaaaaaaaaaatkuvassa  KUUMETILASSA ja pingottuneesti, niin hay; ÄLKÄÄ tehkö asialle mitään ja antakaa körttien olla ja hallita ja virrata ja näin !


MINÄ vaihtaisin OITIS(!!) KAIKKI körtit, päikseen, muslimeihin ! Tai neekereihin, any day !

Körtit haluaa "antaa selkään"   "tuhmille lapsille", ja tämä pätee niin lapsiin kuin AIKUISINKIIN, mutta heidän METODINSA täytyy olla vähän hienovaraisemmat aikuisten kanssa. Mieleeni juolahti nyt kuva Pipilän vastenmielisestä LESTAADIOLAISESTA pyöreästä inhottavasta myhäilevästä pallomaisesta KUSIpäästä.
Körtti on abaut yhtä PAHA kuin muslimi ja meksikolainen ja mikä vain primitiivimurjaani, mutta  ainakin nekrulla on sentään jokin käsitys VAPAUDESTA ja siitä mitä KÖRTIT on teille "opettaneet" että on "anarkiaa" eli jos teet mitä ITSE haluat, ETKÄ niinkuin Kollektiivi ja Keskusjohto ja Valtiohallinto ja "laki" MÄÄRÄÄ. Eli jos haluat HYVÄN ja miellyttävän, etkä pahaa ja inhottavaa ja kurjaa elämää; olet heidän umpikieroissa Satanistinsilmissään "paha / tuhma" ja ansaitset_________________________________________. Se riippuu, muttei paljoa.


TÄSTÄ siis kengät on koko ajan puristaneet ! Hah......wau. Kiitos tuosta huomiosta ^ Herr Kaistakorpi !!
TÄRKEÄ HUOMIO !! Ansaitsisit lähestulkoon sen Tiedonjulkistamispalkinnon !! Tosin se on tarkoitettu VAIN "lehtimiehiltä" "lehtimiehille", eli nynnyiltä lahjattomilta valehtelijoilta, kerhonsa toiselle jäsenelle, ja sen saaja EI SAA ehdottomasti TODELLA, PALJASTAA yhtään MITÄÄN yhtään mistään. Kuten Pohjois-Koreassa ja Neuvostoliitossa ja venetsueelassa ja Kiinassa jne, eli Suomlannin oikeassa viiteryhmässä.

NÄIN pahoin on asiat, NÄIN pahoin voi "Kansa" !  SOTA on ainut pelastus nähdäkseni enää. Sisällis-sota siis. Tai "vallankumous".Jumalauta että rupes kuvottaan ! Ja oikein jumalauta kunnolla.Ei vittu ihme !!! Ei vittu IHME että tuollaista  häikäilemätöntä N E U V O S T O L I I T T O L A I S T A ☭   tuuuuuuunnkkaista(!!) pikkusieluisten demoninpaholaisten totaalikontrollia ollaan kaiken suhteen kaikilta rintamilta ajamassa KAIKKIEN niskaan ja päälle !

Tajutkaa ny perkele että kyse on SIELUISTA. Taistelusta HYVÄN ja PAHAN välillä, KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIKI MUU on niin yhdentekevää tuohon nähden että se on yhtä yhdentekevää kuin yksi kappale muurhainen, ellei se ole TODELLA(!) erityinen, kahden planeetan yhteentörmäyksen estämisessä. Eli....se ei vain ole kertakaikkiaan minkään verran minkään väärti. Se on ihan yhdentekevä.

Ai Kristus vittu että iiiiinnnnnhottaa.....hyi VITTUSAATANA ja yök !! Tämä ärsyttää nyt minua loputtomiin.... voihan jumalauta ja Perkele !
Tällä asialle ON. TEHTÄVÄ. JOTAKIN ! Ja pian. Ja sitten vielä paaaaaaaaaaaaaaaljon lisää. Mutta tuo paskasakki ON SAATAVA suomesta pois, siinä missä murjaanitkin. NEKRU on vähin noista ongelmista, mussut ja somput ja körtit; NE on ne PAHIMMAT.


LAKATKAA kännäämästä sitten ja muovatkaa "työväen" tasoisia tai mitä lie olettekin, sian yms kasvattajia, muodostakaa OMAT Liittoumanne ja ottakaa TODELLA, TOTAALISEN ABSOLUUTTISEN, järkkymättömän HÄRKÄPÄINEN tavoite, ja sen on minimissään oltava körteistä ja murjaaneista ja juutalaisista ja ruotsalais-ryssäläisestä kontrollista VAPAA Suomi. Siinä se on teille ilmaiseksi ja loppuunasti muotoiltuna.

Siinä on ihan jo sellainen iskulause, "vaalilause" tai mitä lie ne onkin. Saatte käyttää ihan vapaasti.
Jos haluatte sille "graafisen ilmeen" ....hoitunee sekin.
>>  https://www.adlibris.com/fi/kirja/vanhoillislestadiolaisuuden-taloudelliset-verkostot-9789517686310
Tuosta ^ tunkkaisesta tukahduttavasta vitun RUTOSTA   ON  PÄÄSTÄVÄ.


Tämä on elämän ja vapauden tai tukahtumisen ja kuoleman ja ALISTUMISEN kysymys.
Olkaa Hyvät !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti