keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Trump Önnön-Nönnön-Nöö !Nii ! Trump  önnön nönnön nöö !!


Voihan nyt VITTU sentään saatana. Hellanlettat kuinka siellä nyt vanhan liiton koiranpaskakommarimiehykset ja muut junttihetskujampat kihisee Oidipaalisesta iskäkiukusta kun on Trump eikä joku / kukaan muu Amerikan komentajana !!

Vittu te olette niin vitun säälittäviä ja myötähävettäviä ja noloja ja LAPSELLISIA etten oikein välillä haluaisi uskoa silmiäni kun näitä teidän puklauksianne luen. En ikinä tosin otsikkoa pidemmälle, mutta se riittääkin jo oikein hyvin kertomaan sillävaanivasta silkasta paskasta.

Hei menkää reppanat ihan oikeisiin töihin.

Ja mitä itse asiaan tulee, luetunymmärrykseen yms; tuossa sanotaan periaatteessa että Amerikassa on joku mies joka ei ehkä tykkää Trumpista niin paljoa.
Siinä kaikki.


Se on kuin sanoisi että "mun serkun koira, joka asuu mummin luona ja jota mä nään aina kesäsin, on PAREMPI(!) kuule kun se kissa josta sä aina puhut! Niii!!" ja tuo tulisi nyt ottaa jonain ihan vitun Vakavana ja Merkittävänä ja Painavana kuin Soini, "Ulkopoliittisena Kannanottona" tjns.Mä haluun et te kualette. Ok ? Sitä MÄ haluun. Ja MÄ OON PAREMPI kuin te ! TAI teidän koirat. Kissoista en voi sanoa mitään, mutta koirat jää ainakin ihan helposti ja heti kättelyssä.
Ja kytäthän tykkää koirista joten SIITÄ voinee päätellä jo koiran väärtiydestä jotakin .... ?!...


Ja vielä, hei(!), ennenkuin meet; mitä tulee tuohon oksennukseen, nin JOS siellä on jotain "geim of thröyns" meininkiä, niin se johtuu VAIN ja AINOASTAAN Amerikan Kommunistidemoni Puolueeesta itsestään !!!!! Eli niistä mitkä IHAN POKKANA kutsuu itseään "Demokraateiksi" ! HAHA hahh ahhahaaaaaa..aijaijaijai... mutta hei; koska pahuudella olisi, OLISI, ollut jotakin nimeltä "häveliäisyys" tai kyky katua tjns ?!! Jep, ei ikinä. Ei se olisikaan pahuutta jos siltä se löytyisi.

Kuten te juntit aina sanotte, ja onhan tämä ihan hauska moukkajunttisanonnaksi kyllä; "jos tädillä olisi munat, täti olisi setä". Juu, onhan se noin. Vähän töksähtäen sanottu, kuten kaikki suomalainen on, mutta toki se on tottakin kyllä.Nämä vasemmistovitut on niin vitun halveksittavan oksettavan ylimielisiä ja narsistisen neuroottisen autistisen ilkeitä ja kauhukakaramaisia etteivät joko välitä, tai sitten niin vitun ---------------------- pelkkää kuollutta litteää viivaaa tyhmiä, megatyhmiä ja tietämättömiä etteivät TAJUA sitä, mutta se mitä HE TEKEVÄT on: menevät huoneeseen, pieraisevat Kaikki Yhdessä sellaisen mädän tunkkaisen löyhkän sinne, ja sitten ryntäävät käsiään heilutellen ulos huoneesta - kailottaen ja lyöden RUMPUA(!!!) ja valittava ISOOOON ÄÄNEEN että "tuolla haisee PASKA!!!".Jou, hei; ÄLKÄÄ haisko jos ette diggaa OMASTA tunkkaisuudestanne. Se on HYVIN  yksinkertaista

Tokihan minä ymmärrän että kuten koiraihmisetkin; vasurit nimenomaan VIIHTYY tunkkaisessa paskanhajussa ja "antikvariaateissa" ja kirjastoissa yms, mutta minä EN. Ja tuo on nyt vain, hyvä ja tarkka, esimerkki.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti